serbian1 napísal:Aj tak to vychadza, ze zahodime 70% ruk...neviem....kedze doplatime len 0,5% Buy-in,moze to byt neziskove?
Aby to bolo ziskove, tak by ti tie tvoje made handy museli superi preplatit. Ak trafis trojicu, tak super moze mat FH, vyssiu trojicu, outdrawnut ta. Ak trafis postupku (so 74o), tak to casto nebude nuts a ak aj bude, tak na 653 flope tazko vytiahnes cely BI od niekoho
Proste musis si uvedomit, ze nemozes vychadzat z predpokladu, ze vzdy, ked trafis, tak ziskas cely BI a vykompenzujes tie lacne completnutia. Totiz ten pot je strasne maly, a aj ked ti niekto dorovna 3 barrely s nejakym bottom parom, tak to nikdy nebude cely BI.
Navyse casto budes v tazkych spotoch, ked nebudes vediet, na com si (kedze sme OOP). Proste je to sice iba 0,5BB, ale za par orbitov sa to neskutocne pozbiera a pripadne vyhry ti to nevykompenzuju. Schvalne, pozri sa v HEM, ze ako si na tom s winnings co sa blindov tyka
Ja som tam tiez hral niekedy velmi velmi wide range, a veruze to vyzeralo tak, ze z BB a SB som dokopy prehral viac, ako som vyhral z ostatnych pozicii (30k ruk vzorka). Aj ty sem postni nejake cisla, iba ak mas nejaku solidnu vzorku
serbian1 napísal:OK tak posuniem diskusiu dalej.....dajme tomu ze situacia je podobna a my mame
7h5h
flop pride 6s8c9c
akcia rovnaka, tj Hero(SB) bet, BB rr, B c, Hero?
Mne sa tam shove paci. Nasa ruka je zranitelna a super ukazal velku silu tym sizingom + tym, ze BTN callol, je tam kopa dead money, ktore posobia podla mna dvojako - super sa moze na zaklade pot odds ukecat na call s nejakym overparom + ked aj zhodi, tak ten pot je dost velky a sme radi, ze sme ho vyhrali