[CG] NL10 limpnuty 3way pot

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] NL10 limpnuty 3way pot

Odoslaťod serbian1 17 Feb 2011 18:05

IPoker Network $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 1184941
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (SB): $10.00
BB: $10.20 14/11/3b 7/AF 7/334 h
CO: $10.00
BTN: $27.39 63/2

Pre Flop: ($0.15) Hero is SB with 4 :spade: 7 :diamond:
1 fold, BTN calls $0.10, Hero calls $0.05, BB checks

Flop: ($0.30) 6 :club: 8 :spade: 5 :club: (3 players)
Hero bets $0.30, BB raises to $1.20, BTN calls $1.20, Hero raises to $9.90, BB raises to $10.10 all in, BTN folds

Turn: ($21.50) 7 :heart: (2 players - 1 is all in)

River: ($21.50) 2 :diamond: (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $21.50
Spoiler:
Hero shows 4 :spade: 7 :diamond:
BB shows 6 :spade: 6 :diamond:
Hero wins $19.88
BB wins $0.20
(Rake: $1.42)

asi taky flop som si predstavoval :good: , 2nd nuts, takze ten allin je asi vporiadku, alebo nie? ak BB dorovna len nuts-s8,trips(cca 24 komb) sme underdog 1:2, ak dorovna viac(2P,FD+P,PP+GS-cca ) sme favorit max 60/40.

A BTN tiez moze mat 97, ale skor len PP alebo draw, lebo by si chranil ruku.
serbian1

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 9 krát/0 krát

Re: CG 10 limpnuty 3way pot

Odoslaťod matiapag 17 Feb 2011 18:31

a preco hrame vobec tu ruku?

edit:
Spoiler:
mal som tam, ze preco limpujeme, ale aby to nevyznelo, ze som zastancom raisu PF :D
Naposledy upravil matiapag dňa 17 Feb 2011 18:36, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Ronio 17 Feb 2011 18:33

ja som za fold PF, necakam ze tu moze byt complete ever ziskovy...
Ronio

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 8 krát/5 krát

Odoslaťod serbian1 17 Feb 2011 18:37

matiapag napísal:a preco limpujeme tu ruku?

a co s nou? tak mame tam jedno file :fish3: tak ked som SB tak dorovnam hocico....keby som bol BB, tak hadam nezahodim...a zas takychto pfreisovat s trashom(ked som SB,BB a OOP), sa mi nechce...ale rad sa necham poucit :)
serbian1

Odoslaťod matiapag 17 Feb 2011 18:57

serbian1 napísal: tak ked som SB tak dorovnam hocico...

A preco si myslis, ze to bude profitable? Trafime volaco malokedy, este menej casto nam to bude stacit na vyhru potu + budeme hrat multiway a uplne OOP. Neviem, ako pre teba, ale pre mna je to najhorsia mozna situacia v pokri, kedze navyse drzime dokopy tak dve kopy hnoja :D Je sice rozumne niekedy tam completnut nejaku ruku, ale to taku, ktora bude hrat dobre v multiway... alebo aspon dobre... alebo aspon hrat... Totiz hoci tam mame rybu, tak toto nie je ruka, s ktorou proti nej chceme hrat. Rybu chceme valuebetovat, a na to potrebujeme so 74o trafit 2 pary, postupku alebo trips, a to sa nam stane skoro tak casto, ako casto sa ukaze v decembri slnko v Arktide :)

Theorem - ak chceme hrat proti fishke, tak by sme mali mat ruku, ktora ma potencial trafit top par. Fishku nebudeme bluffovat/semibluffovat, lebo vtedy vyuzivame nasu FE, ktoru proti fishke obv nemame (v pripade, ze fishka hitla monster gutshot napr. alebo lepsie). Ak chceme hrat multiway, tak si vyberame ruky, ktore v takych spotoch hraju dobre - Axs, suited connectory. Musis si ale naozaj uvedomit, ze budeme vo velmi velmi tazkej situacii, hra zo SB postflop nie je velmi dream situation ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod serbian1 17 Feb 2011 19:12

vychadzam z toho, ze staci doplatit 0,5 BB, cize 0,5% buy-in...myslim, ze dobru kombinaciu trafime castejsie...ak by sme hrali limp na SB len SC a Axs, tak to by sme zahadzovali skoro 95% ruk....nie je to prilis casto?

Nemam to preratane, ale myslim, ze na NL 10 viem lepsie posudit, kedy ist allin, ako moji superi...v tom by som videl pripadny zisk.
serbian1

Odoslaťod matiapag 17 Feb 2011 19:47

serbian1 napísal:ak by sme hrali limp na SB len SC a Axs, tak to by sme zahadzovali skoro 95% ruk....nie je to prilis casto?

A raisovat nebudeme nikdy nic? :) Toto je podla mna rozumna range na open zo SB, ked je pred nami par limperov - 99+,AJs+,KQs,AQo+ = 5,7%. Asi som sa zle vyjadril imo, samozrejme nezahodime KJo iba preto, lebo sme OOP. Zo SB sa da hrat vela ruk pravdaze, ale nie kazdu iba kvoli tomu, ze nas to vela nestoji. Range na callovanie si predstavujem takto:
hands.jpg
hands.jpg (140.83 ) Zobrazená 1833 krát

Samozrejme je to flexibilne a da sa to upravovat. Ak nam ti limperi casto limp/folduju alebo folduju na cbet, tak sa da hrat aj cosi ine. Ak su to zasa velke calling stations, tak sa da hrat viacej Kx kombinacii a pod. Proste budeme tu hrat ruky, s ktorymi vieme trafit velky par, dobru draw, alebo vsetko dokopy ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod serbian1 17 Feb 2011 20:15

Aj tak to vychadza, ze zahodime 70% ruk...neviem....kedze doplatime len 0,5% Buy-in,moze to byt neziskove? v tej chvili som mal otvorene asi len 2 stoly, kebyze mam 5, tak by to bola ina situacia.

Inac dakujem za tvoje postrehy, paci sa mi, ze co pises vies vyargumentovat :gl:
serbian1

Odoslaťod serbian1 17 Feb 2011 20:26

OK tak posuniem diskusiu dalej.....dajme tomu ze situacia je podobna a my mame

7h5h

flop pride 6s8c9c

akcia rovnaka, tj Hero(SB) bet, BB rr, B c, Hero?
serbian1

Odoslaťod matiapag 17 Feb 2011 21:15

serbian1 napísal:Aj tak to vychadza, ze zahodime 70% ruk...neviem....kedze doplatime len 0,5% Buy-in,moze to byt neziskove?

Aby to bolo ziskove, tak by ti tie tvoje made handy museli superi preplatit. Ak trafis trojicu, tak super moze mat FH, vyssiu trojicu, outdrawnut ta. Ak trafis postupku (so 74o), tak to casto nebude nuts a ak aj bude, tak na 653 flope tazko vytiahnes cely BI od niekoho :) Proste musis si uvedomit, ze nemozes vychadzat z predpokladu, ze vzdy, ked trafis, tak ziskas cely BI a vykompenzujes tie lacne completnutia. Totiz ten pot je strasne maly, a aj ked ti niekto dorovna 3 barrely s nejakym bottom parom, tak to nikdy nebude cely BI.

Navyse casto budes v tazkych spotoch, ked nebudes vediet, na com si (kedze sme OOP). Proste je to sice iba 0,5BB, ale za par orbitov sa to neskutocne pozbiera a pripadne vyhry ti to nevykompenzuju. Schvalne, pozri sa v HEM, ze ako si na tom s winnings co sa blindov tyka ;) Ja som tam tiez hral niekedy velmi velmi wide range, a veruze to vyzeralo tak, ze z BB a SB som dokopy prehral viac, ako som vyhral z ostatnych pozicii (30k ruk vzorka). Aj ty sem postni nejake cisla, iba ak mas nejaku solidnu vzorku ;)

serbian1 napísal:OK tak posuniem diskusiu dalej.....dajme tomu ze situacia je podobna a my mame

7h5h

flop pride 6s8c9c

akcia rovnaka, tj Hero(SB) bet, BB rr, B c, Hero?

Mne sa tam shove paci. Nasa ruka je zranitelna a super ukazal velku silu tym sizingom + tym, ze BTN callol, je tam kopa dead money, ktore posobia podla mna dvojako - super sa moze na zaklade pot odds ukecat na call s nejakym overparom + ked aj zhodi, tak ten pot je dost velky a sme radi, ze sme ho vyhrali ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Ďalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!