Ad1
presne takto som uvazoval tak pred dvoma rokmi ked som hitoval kazdy druhy turnaj na ktory som sadol a tvojich 700e+ som si robil mesacne a platil z toho vlastny byt,zury,koncerty,vylety chlast a zil som si jak panko takze o B/E nitke by som pomlcal.o tom ze si lepsi hrac mozes presviedcat mozno svoju a moju staru ale mna ZATIAL tazko
tvoj problem je /a bol aj moj/ ze som si myslel ze som skillovo o milion rokov pred kazdym s kym som bol pri stole a ked sa mi snazil niekto poradit (a pritom bol naozaj o tych milion rokov popredu) tak som sa mu v duchu smial.ked sa nato ale pozriem spatne tak som to hral jak total fish a moje uspechy spocivali na 50 percent akurat v tom ze som chytal dobre spoty a flipy proti este vacsim rybam.dobri hraci si ma rozoberali ako lego.my dvaja sme hrali spolu malo to je pravda ale ked uz sme hrali tak si vzdy vyparatil taku zvratenost co ta stala love ze az na zaplakanie.a je jedno ci na home game alebo na finali v hrone.
Ad2
ked hovoris o zadubenosti ludi co povyhravali vdaka svojej hre statisice (SKK) ze nechcu pripustit ze existuju ine a lepsie koncepty ako tie co maju oni a ktore ty teda podla svojich slov pouzivas,nebolo by odveci nam teda nejake priblizit.(napr. si zaloz blog) O tvojom mindsete neviem nic to je v tvojej hlave ale samozrejme som zvedavy ako ides hitovat.a obv ti to prajem a budem prvy kto ti bude gratulovat.a nemal to byt offense post len proste uz si to aj ty trosku prehnal nato ako hras (hraval si).
Ad3
napis mi na fb tam si dohodneme PLO HU ale taky poriadny ne 20 minutovy jak minule