matiapag napísal:no su to zaujimave myslienky imo, ale este som s nimi nie uplne stotozneny, mozno neskor to pride
Totiz aby som takto kombinoval limity, tak by som chcel mat safe BR na kazdy z nich. Co mi ale robi problemy je, ze neviem, co tymto chcete dosiahnut - nahrat profit a prehupnut sa na vyssie limity? Lepsiu table selekciu?
Tvojim cielom je (teda aspon mojim) zlepsovat sa v hre a samozrejme by bodol nejaky profit. Co znamena safe roll? Ja som sa davnejsie ortodoxne drzal 30 - 35BI systemu. Preco? Asi som sa bal, ze sa mi tie peniaze odkotulaju neviem kam a to len preto, lebo som hral striktne na jednom limite.
Teraz si otvorim stoly na NL20, ak nie su dobre, tak na NL10 sa urco nieco najde. Otvorim 2-3 stoly a popritom tableselektujem NL10 - NL30. Niekedy hram aj NL50, ale samozrejme ak ma chyti down (ako teraz) nerobi mi problem spravit 2k ruk na NL6, aby som nabral znovu trosku sebavedomia a to zle obdobie preckal nizsie.
Co tym chceme?
Ja osobne vacsi profit od rovnako zlych hracov ako nizsie. Kolko krat sa mi stane, ze s nejakym mrzakom sedim na NL10 a sucasne na NL50. Nie som taky moneyscared, ked si napr. odklikam 40k ruk na NL20 a zrazu mam ist na NL30 a 10k ruk sa len hladam, lebo hram o viac. Takto je clovek viac flexibilnejsi, je tu moznost vacsieho profitu od rovnako zlych hracov atd.
Ked sa tym nezivis a nemas problem zliezt o limit alebo 2 nizsie a nahrat stratu z vyssieho limitu, kde ta 2x vybrala fishka, ktoru ty vyberies nasledne 6x posebe... Preco si nespravit Vianoce uz teraz?
P.S.: Kua, teraz ako to citam, neviem, ci je to zrozumitelne