tucniak napísal:3betujes kvoli fishke v blindoch nitku alebo je to standard 3bet?
18/14, 3bet 7, AF: 2.4 sú nitty stats ?
BTW standard 3bet, velmi málo spotov iba CALLujem PFR s AK
tucniak napísal:3betujes kvoli fishke v blindoch nitku alebo je to standard 3bet?
tucniak napísal:aaa tak 18/13-4 je taka nitka viac menej uz no:D..
taakze ak to tam SB flatne a 'nitka' 4betne, stackujes sa?
ono da sa s tym hrat tiez skusam rozne veci, totiz AK moze byt super nuts ak superovi ublizujem a kontinualne ho 3betujem BTN vs CO, a on ma uz aj 2-3x 4betol za nejaku dobu z coho usudim ze dynamika je mocna a mal tam aj nejaky bluff, a teda moze rad 4bet/callovat viac wide, tak AK tam 3betujem all day long.
ak ale dynamika stola bola nejak priemerna tak tam AK aj kludne flatujem v tychto poziciach, nakolko
som IP
som very last to ACT
posilnujem si tym svoju BTN range (od toho flop raising range, flatting range na roznych boardoch)
superi ti to tam prave casto nedavaju a sem-tam sa radi value cuttnu prave.
ideou tohto celeho je to ze jeho CO open range moze byt pomerne dost slaba a velmi casto ti zahodi (a aj zbytok stola) a pripravujes sa o value z tej handy, ktora sa da hrat super.
ina vec je ze tam mas v blindoch rybu, ktora ti callne aj 3bet OOP a osobnost pf raisera az tak neriesime..
kurnik idem sa ucit moja aktivita tu prekonava medze..
Mareccc1 napísal:ja si myslim:
1. iba callnut turn aj river
2. raisnut turn a zahodit na jeho 3bet
dost casto tu bude mat monster typu KK alebo AK
a nejsom si uplne isty ci je dobry napad izolovat fishku ,ktora ma iba 50BB stack s A9..
komedia napísal:Moj malý raise bol s povodným zámerom nerobit velký pot po jeho donkbete.
X po jeho X - nepredpokladám že má A alebo handu s ktorou by chcel pokračovať tak mu dam freecard či ho hitne turn
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.