Michael´s Stack by Stack Day by Day Cash Game Reserection

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Michael´s 6max newbie to pro blog NL4->NL50->?

Odoslaťod haman 10 Feb 2011 16:38

michael163 napísal:praveze odisiel fest :(

smutny pripad, ako si prisiel na to ze disk je naozaj skapaty? skusal si ho pripojit externe cez suflik na iny pocitac?
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod michael163 10 Feb 2011 19:56

tucniak napísal:ja by som s tym problem nemal (ked sa mi vrati ntb) akurat neviem naco by ti boli tak prastare handy :)

Tak pokial by tie ruky neboli prilis stare povedzme max 3-4meaiace neboli by na skodu:)

@haman kupoval som notebook cez jedneho znameho ktory je mechanik + distributor a hned ako bol problem som mu odniesol notebook a presne toto urobil akurat ze disk bol uz total dead.nenacitalo ho ani na 50ty krat...
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod haman 11 Feb 2011 02:00

michael163 napísal:@haman kupoval som notebook cez jedneho znameho ktory je mechanik + distributor a hned ako bol problem som mu odniesol notebook a presne toto urobil akurat ze disk bol uz total dead.nenacitalo ho ani na 50ty krat...

ok, sice je uz po funuse, ale su programy, ktore ked si instalnes, tak bezia nonstop a monitoruju disk a dokazu predvidat jeho skapatie a upozornit ta dopredu, ze davaj bacha. viac tu S.M.A.R.T.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod michael163 21 Feb 2011 23:56

OLA!
dalsi februarovy update:
mam s5 notas + mam uz aj novy monitor takze sa konci pokrova dovolenka a zacina tvrda praca. Zhrniem sem svoj plan na najblizsich 10 dni:
-kazdy den odohrat 2k ruk tj za 10dni 20k ruk

ak sa mi podari mat za tychto 20k handov winrate 5ptbb/100+ idem shotovat NL100 ak nie, bude nasledovat dalsich 20k ruk atd
pravidelne po kazdej session postnem graf a par ruk + sem tam staty. dnes uz mam odohratych 1k takze oficialny zaciatok je dnes 21.februara tj koniec bude 2.marca
ide sa do toho wish me luck!
Obrázok používateľa
michael163

Odoslaťod Chlpo1989 22 Feb 2011 00:01

Parada, budem podrobne sledovat.
:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 22 Feb 2011 00:15

Ides hore! :)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod nabokow 22 Feb 2011 00:40

Michael, vidim, ze mas nocnu seansu :) pozeram, ze nejakych 8 ci kolko stolov otvorenych mas...a zda sa mi, ze sa celkom dari :good: budem sa tesit na grafy, rad citam Tvoj blog...

mno, akurat som videl KK vs QQ 170 dolarovy pot, nh, idem ja spat...gl
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod michael163 22 Feb 2011 01:58

DAY 1

prave som dorazil 2k ruk za dnes. dnesna fokin epic session to nastartovala genialne. taketo nieco som absolutne necakal po takmer 2tyzdnovej pauze. ok takze k hre. hralo sa mi dobre, ludia ma celkom obhadzovali a dost som aj hitoval(veela flopnutych setov :D )
nezvycajne vela veci prebiehalo presne tak jak malo-bluffy vychadzali velmi casto a aj semibluffy ktore ked mi calli tak som hitol:) mrzi ma par nezmyselnych spewov z mojej strany ktore si stale neviem odpustit.
je mi jasne ze som mal dnes aj vela lucku a chytil pekny hotrun takze nebudem to nejako obsirnejsie hodnotit. (aj ked za poslednu dobu som co to postudoval a moje premyslanie pri hre sa posunulo dost dopredu tak budem pevne verit ze toto je velka cast uspechu :D )
hral som 21/17 af 3 3bet 5 8stolov vacsinu casu

*chalani diky za podporu!! inak som velmi rad ze som si tu zalozil blog a prekonal lenivost a pravidelne sa snazim prispievat lebo toto forum ma taktiez velky prinos pre moju hru a moj poker life takze este raz DAKUJEM :poklona:
nabokow:diky moc je super vediet ze moj blog ma priaznivcov:) a jj to KK sa mi pacilo :D

Obrázok
*poznamka: 4BI nad EV som. aj ked nie som zastancom EV krivky a nemam ju rad tak vam to sem dam nech aspon zhruba mozte odhadnut dnesny luck :) aj ked som jednu ruku value4bet shovoval 99 a narazil do QQ proti fkinaggroopici a hitol set na flope...to spravilo 2BI
Obrázok používateľa
michael163

Odoslaťod PaulRivers 22 Feb 2011 10:22

super, nech sa tak dari aj v dalsich dnoch :gl:

tiez budem sledovat, ako sa dari :)
Obrázok používateľa
PaulRivers

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 9 krát/0 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 22 Feb 2011 10:46

pan Boh zehnaj Tvoj winrate, Ty to original mozes hrat! :poklona:

Bol som prilis spolocensky unaveny na session, tak som si vytiahol Tvoje stoly a kapitana Morgana a pacilo sa mi co som videl. 21/17/5 sa mi zda absurdne, lebo som pocit, ze si nalezeny v kazdom pote a furt to bombujes (=like ;) ). Ano, ludia Ta nenormalne obhadzovali peniazmi (v hlave mam hlavne tu AA squeeze vs 76 ruku o stacky) ale odvaznym stastie praje (isto to ma imo co robit s Tvojim img).
Videl som aj dost major spews (napr. Q10o vs KQo ruka na Qhigh boarde o stacky) ale tak nic dramaticke.
Celkovo thumbs up. Hras velmi pozicne, napadas slabost, double/tripple barelujes vo vhodnych spotoch a zaroven si chopny check/foldnut flop v 3bet pote.
Chvalim! :good:
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!