DAY 1prave som dorazil 2k ruk za dnes. dnesna fokin epic session to nastartovala genialne. taketo nieco som absolutne necakal po takmer 2tyzdnovej pauze. ok takze k hre. hralo sa mi dobre, ludia ma celkom obhadzovali a dost som aj hitoval(veela flopnutych setov
)
nezvycajne vela veci prebiehalo presne tak jak malo-bluffy vychadzali velmi casto a aj semibluffy ktore ked mi calli tak som hitol:) mrzi ma par nezmyselnych spewov z mojej strany ktore si stale neviem odpustit.
je mi jasne ze som mal dnes aj vela lucku a chytil pekny hotrun takze nebudem to nejako obsirnejsie hodnotit. (aj ked za poslednu dobu som co to postudoval a moje premyslanie pri hre sa posunulo dost dopredu tak budem pevne verit ze toto je velka cast uspechu
)
hral som 21/17 af 3 3bet 5 8stolov vacsinu casu
*chalani diky za podporu!! inak som velmi rad ze som si tu zalozil blog a prekonal lenivost a pravidelne sa snazim prispievat lebo toto forum ma taktiez velky prinos pre moju hru a moj poker life takze este raz DAKUJEM
nabokow:diky moc je super vediet ze moj blog ma priaznivcov:) a jj to KK sa mi pacilo
*poznamka: 4BI nad EV som. aj ked nie som zastancom EV krivky a nemam ju rad tak vam to sem dam nech aspon zhruba mozte odhadnut dnesny luck
aj ked som jednu ruku value4bet shovoval 99 a narazil do QQ proti fkinaggroopici a hitol set na flope...to spravilo 2BI