NL Holdem $0.10(BB) Replayer
SB ($10.64) 12/11/3b 7%(2/30)-oba 3bety boli z blindov-resteal/cbet flop 100% (3/3)/cbet turn 0%/77 hands
BB ($12.32)
CO ($19.44)
Hero ($11.62)
Dealt to Hero J J
fold, Hero raises to $0.30, SB raises to $0.95, fold, Hero calls $0.65
Na villaina vzorka mala, ale javi sa ako nejaky regular, mozno nit, ale 3betovanie mu cudzie nie je. Rozmyslam, ci by som mal foldovat JJ na BUT proti 3betu od nita, ale stale mi to pride profitable s tym, ze regovia sa budu po flope velmi lahko vzdavat a nebudu multibarrelovat AK/AQ, ked missnu.
FLOP ($2) 6 7 3
SB bets $1.15, Hero calls $1.15
Na flope je to podla mna standard. Raise tu velmi nemam preco, horsie mi vsetko zlozi (ofc s vynimkou AQhh/AKhh/KQhh) a lepsie imo nevyfoldujem, lebo QQ+ tu nesklada.
TURN ($4.30) Q
SB checks, Hero checks
Turn interesantny, keby cbetne, tak skladam, pretoze to triafa AQ/KQ a nemyslim, ze by on tuto cbetoval iba preto, lebo je to "dobra barrelovacia karta", kedze uz ukazal, ze vie cbetnut flop a vzdat sa. Ja tu betovat nemam preco, ani to nie je nejaky draw heavy board, tak checkujem.
RIVER ($4.30) 2
SB bets $2.95, Hero calls $2.95
No a tu si vravim wtf? Co z toho, co necbetne na turne zrazu betne na riveri? Mne to prislo ako TT-99, aj ked to asi nebude 3betovat pf velmi casto. Predpokladam, ze celu jeho valuerange bude cbetovat na turne, nema dovod na to, aby tak nespravil (kedze ja mam na BUT celkom siroku range, kde sa mi najde aj nejake to Qx v srdciach, alebo iba naked FD z flopu). Za 77 ruk ma villain AF inf a AFq 39%, na riveri dokonca cez 40%. Jedina ruka, ktora tu este ako-tak dava zmysel, je QQ, ale aj to by podla mna cbetoval na turne aspon 50% casu + su to iba 3 komba + cbetoval skoro 3/4 na riveri, pricom iba 1/2 na flope. Ja ked som dorovnal cbet na flope a checkol som to Q behind, tak asi mi velmi nepomohlo, a teda ma vystrasilo = no reason to bet so big! Myslel som naozaj na TT, popripade 99. Kde je chyba?