Po mizernom februari som sa rozhodol ze si zahram v marci par live turnajov.
Zacalo sa to v Badene na pravidelnom 100 euraci,kde som cely turnaj dominoval,aby som neskor prehral KK do AK pre flop all in a ostalo mi par BB.
Hralo 40 ludi,4 ITM,ked sme ostali 8mi navrhol jeden hrac deal rovnym dielom,vsetci suhlasili okrem CL,ktory si vypytal 600 euro,ja som nenamietal,mal som v tom case totiz 1.5 BB !!!!
430 euro potesilo.
V sobotu som sa zucastnil dna 1b na Montesine cup,buy in 170e,40k gtd,postupil som eazy do finaloveho dna,a to som este nevytocil v poslednej hande 60k pot,ked som callol A8 hracovi ktory posielal any2,mal 67,river 7,isiel som do finaloveho dna s average cca 44k.
O 7mej vecer zacal 110 eurovy bigstack,kde bolo 15k gtd,herna musela nieco doplacat nakoniec.
Rozhodol som sa hrat lagy alebo ist spat,rozhodli to za mna dvaja hraci,ktori mi darovali svoje stacky v prvych leveloch,hral som asi stylom 88/80,neverili mi nic a ani sa im necudujem.
Na final table som isiel ako average stack,a v poslednych 6tich ludoch som nasiel na sb KK.
Nemecky kompetentny hrac raise z UTG na 23k,mlady hrac na CO push cca 180k,ja call,nemec po namyslu call.Ukazali TT a 99,flop T,moja FD,never hold,never ressuck....
Dokonca som mal o par zetonov menej ako mlady,tak out 6ty za 700e,inak by som bol monster CL,4k pre vitaza,hned za tym urobili 4 way deal.
Finale hlavneho turnaja hralo este okolo 100 hracov,32 ITM,dlho som sa motal okolo average,az neskor mi pani limp/pushla A5 a moje KK prekvapivo udrzali.
Pridem na novy stol a nachadzam na buttone esa,pan na SB call,flop J high,ja bet on call,turn blank,ja all in,on call s AK,drawing dead,danke.
To vsak este netusil aku zbran mi dal do ruky.Bola totiz bubble,blindy 4/8k+ante a ja som bol kazdu hru v raise a urobil som z 300k 600k bez SD.
Jeden mlady ktory mal bigstack tiez relativny to uz nevydrzal a callol ma v pozciii.
Flop A high,on raisne moj cbet,turn chekne behind a ja check/snapnem jeho river bet s AT,mal JQ-pure luft.
Bubble praskla a ja hram dalej bigstack hru,neskor idem na dalsi stol a podobnym sposobom vyuzivam FT table bubble.
Na FT idem ako monster CL.Mam vyse 1.2 mio pri average okolo 500k.
A dalej sa mi uz nechce pisat........
Na sb som mal mladeho kompetentneho hraca,s ktorym sme si robili zle uz na semifinalovom stole,mal stack asi 800k.
Raisuje moj BB na 80k,mam AT,3bet na 180,on insta push,ja fold.Mal AK.
Dalsia handa,raisujem 46s a musim docallovat push od shorta,ukazuje KQ,netriafa nic,ja naopak OESD,ale K high staci.
O chvilu na to som zasa v raise,a nedorovnavam 370k push,lebo s KQ som casto dominovany,vidime SD,lebo pani na SB uz ma menej ako 1 BB a vidim ze to bol good fold,pan ma AK,samozrejme flop TJ OESD,turn 9,bol by to pekny setup,lebo neskorsi vitaz mal na BB J9s a keby ma button len docalloval,zrejme by to dorovnal aj on a bol by to asi mega pot pre mna.
Potom sa prepracujem zasa smerom k milionu a pride key handa s madarskym hracom.
Raisuje na 2.1 BB a ja defendujem BB s JTs.
Flop Txx s FD,nie mojim,on cbet,ja call.Turn J,ja preberam iniaciativu a donkujem cca 2/3 potu,on push all in,ja insta call, a vidim,ze mam dva outy proti setu desiatok...
Prehravam milionovy pot,padam na cca 500k.
Mozno sa z toho dalo vyklznut,keby som 3betol jeho cbet,a na push 4bet by som este mohol zlozit,lebo by som mu musel dat overpair.
Mam na BB 44,button raise,ja push,on insta call a flip prehravam.
Ako vidno na fotke na flope to uz flip nebol...........