CELEBRITY POKER TOUR - report z Golden Vegas
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: CELEBRITY POKER TOUR - report z Golden Vegas
Maros.
Neda mi nereagovat na tvoje prispevky.
1. Prezentujes sa neustale ako vynikajuci ba dokonca najlepsi hrac v Bratislave.Poznam teba a tvoju hru velmi dobre nakolko spolu hravame uz velmi dlho.Respektujem ta ako hraca, ale s tvojimi vyhlaseniami o najlepsom hracovi nesuhlasim.Hra ktoru prezentujes ako "moderny poker" je iba zalozena z 70% na stasti...(pripad ked preflop posles 50bb allin a narazis s 99 do KK, pride ti 9 a zahlasis s vaznou tvarou "toto je moderny poker" a to asi nebude v poriadku.
2.Ohladom Mira Patlevica...Vo svojom prispevku pises ze je po tebe druhy najlepsi hrac.Tento clovek prezentuje psychopaticky a maniakalny poker.Povedat o nom , ze je dobry hrac je urazkou vsetkych ostatnych hracov...MIro a jeho spravanie za stolom je niekedy az nechutne.Jeho hra je nepremyslena a zalozena 90% na stasti...
Tento moj prispevok je vyjadrenim mojho nazoru.Neber to ako urazku.
Tolko moj nazor..
1. Prezentujes sa neustale ako vynikajuci ba dokonca najlepsi hrac v Bratislave.Poznam teba a tvoju hru velmi dobre nakolko spolu hravame uz velmi dlho.Respektujem ta ako hraca, ale s tvojimi vyhlaseniami o najlepsom hracovi nesuhlasim.Hra ktoru prezentujes ako "moderny poker" je iba zalozena z 70% na stasti...(pripad ked preflop posles 50bb allin a narazis s 99 do KK, pride ti 9 a zahlasis s vaznou tvarou "toto je moderny poker" a to asi nebude v poriadku.
2.Ohladom Mira Patlevica...Vo svojom prispevku pises ze je po tebe druhy najlepsi hrac.Tento clovek prezentuje psychopaticky a maniakalny poker.Povedat o nom , ze je dobry hrac je urazkou vsetkych ostatnych hracov...MIro a jeho spravanie za stolom je niekedy az nechutne.Jeho hra je nepremyslena a zalozena 90% na stasti...
Tento moj prispevok je vyjadrenim mojho nazoru.Neber to ako urazku.
Tolko moj nazor..
- ghost888
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ale nieeeee
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Kde je KKpokerkingKK s tým jeho pravidelným rebríčkom najlepších hráčov, keď ho treba...
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Pycha predchadza pad sa vravi.
Patlovic je pan, iba on dokaze odovzdat stack postacujuci na FT v dvoch orbitoch pri 20 ludoch:D
Kazdopadne to snad Maros myslel so srandy, iked shovovat ho male pary do overpairs som ho videl neskutocne vela raz
Patlovic je pan, iba on dokaze odovzdat stack postacujuci na FT v dvoch orbitoch pri 20 ludoch:D
Kazdopadne to snad Maros myslel so srandy, iked shovovat ho male pary do overpairs som ho videl neskutocne vela raz
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
ghost888 napísal:Maros.
OMG - just kidding boys!!! OK? klidek, ja si robim len srandu sam zo seba (z inych iba priamo pri stole z oci do oci) - inac neviem kto si - kazdopadne hra ktoru spominas prebehla uplne inac (napr. medzi 50bb a 20bb je dost velky rozdiel atd...).
a co sa tyka mira p. - je to my-best-friend a k tomu rodina, btw jeho hra sa mne osobne ani trochu nepaci - ja mam uplne iny styl ale ten jeho dava vacsi zmysel ako sa na prvy pohlad zda... (mimochodom - nie nadarmo je napr. leaderboarde v hrone medzi top 5 a dava viac finaltablov za mesiac ako ini za rok pri odohrati rovnakeho poctu turnajov...)
PEACE
- maroshluchy
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/7 krát
Lol vlado si uz musi aj gimmick ucty zakladat
Cachticka strela tento maros !
Cachticka strela tento maros !
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.