[SNG] Bubble
Počet príspevkov: 39 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: [SNG] Bubble
No je to 6max a beru prvy traja. Takato struktura je na 888. Samozrejme o to menej beru prvy dvaja
Niekde som to aj pisal pri prvych rukach co som sem daval aby to ludi nemylilo.
Niekde som to aj pisal pri prvych rukach co som sem daval aby to ludi nemylilo.
- fefe13
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/4 krát
Tak potom by som AK zrejme foldoval, kedze ani double v tejto situacii vela neriesi.Dostanes sa sice na druhe miesto, ale od posledneho ta deli par chipov.Takze by som si pockal na situaciu, kedy mozes poslat chipy do jedneho so shortstackov. Ale mozno sa mylim kedze hravam klasicke 9tkove turba na PS.
- fortak
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Ta taktika s AK a pozretim na flop je bajecna . Zacnem aplikovat proti sippinovi_crissovi na 16tkach mozno ho zmatiem
- fortak
fortak napísal:Ta taktika s AK a pozretim na flop je bajecna . Zacnem aplikovat proti sippinovi_crissovi na 16tkach mozno ho zmatiem
Zmeties? Rozbijes ho na mraky Pani, nezabudajte, ze pLAYERsvk je najlepsi SNG hrac "in world" . O SNG vie UPLNE VSETKO a naucil sa to za 6 mesiacov hranim $3.40 regular sitngecok a pozeranim tashkovych videi.
Jeho strategia na bubble je uplne nuts, citujem: "Samozrejme nikto nechce byť tým, čo ostane na hranici preto treba hrať veľmi opatrne. Znovu hrajeme tight. Kradneme len v prípade, že hráč je veľmi pasívny. Neshovujeme handy, neriskujeme pozíciu."
Ako sorry pLAYERsvk, ROI mas naozaj pekny (ja som napr. mal 21% na 5.50$ regular SNGs), ale tadialto cesta nevedie. Casom zistis, ze na vyssich buyinoch hrat takto pasivne na bubble nemozes, lebo uz bubliny nebudu praskat same ako za 3.40$, kde hraju ryby, ktore o tom nic nevedia.
Co sa tyka tejto ruky, tak je to u mna push. Dalo by sa to foldnut ak by tam sedel nejaky shortik s 2-3BB stackom, inak nie.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Ja mam tiez celkom slusny ROI, ale potom ako ma vcera sippin nicil v HU, som zistil, ze este fakt v niektorych spotoch nemam ani sajn ako na ne reagovat . Sice som ten heads vyhral ale nema vyznam byt RO
- fortak
LOL, neviem si predstavit ze sa tu da uvazovat nad foldom AQ, na akomkolvek vyssom BI by som tam easy natlacil aj ATs/AJo... Len by som to neshovol ale nechal si nejakych 50 chips behind...
Inak fortak ak chces shipni mi tu HH celu kde mas toho sippina mozno budem vediet nieco poradit
Inak fortak ak chces shipni mi tu HH celu kde mas toho sippina mozno budem vediet nieco poradit
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
AK sa na bubble foldovať dá, tu však určite nie. A call imo najväčšia blbosť
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
open limp (okrem HU) som naposledy urobil v lete 2007
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
7castle: No nebolo by mozno od veci keby si mi niekedy v niecom pomohol , kedze si si 16tkami na PS presiel a teraz ked som tam prisiel tak je to fakt regfest.Vidiet 4-5 regov pri stole je celkom normalne
Momentalne hravam 20 stolov a priblizne 1,3k hier som na 16tkach.
nick:fourty14
Momentalne hravam 20 stolov a priblizne 1,3k hier som na 16tkach.
nick:fourty14
- fortak
Zmeties? Rozbijes ho na mraky Pani, nezabudajte, ze pLAYERsvk je najlepsi SNG hrac "in world" . O SNG vie UPLNE VSETKO a naucil sa to za 6 mesiacov hranim $3.40 regular sitngecok a pozeranim tashkovych videi.
- taketo retardovane prispevky nebudem komentovat.
Jeho strategia na bubble je uplne nuts, citujem: "Samozrejme nikto nechce byť tým, čo ostane na hranici preto treba hrať veľmi opatrne. Znovu hrajeme tight. Kradneme len v prípade, že hráč je veľmi pasívny. Neshovujeme handy, neriskujeme pozíciu."
- strategia pisana dost davno, je urcena zacinajucim hracom na micro stakes a funguje. + je tu uplne basic.. ak si myslis ze na stranku dam univerzalnu strategiu pre vsetky limity prisposobene proti roznym tipom hracom tak musis byt pekne blby.. Ale tesim sa ze strategia ktoru som napisal za 5 minut pre uplnych nooobov je pre teba nuts
Ako sorry pLAYERsvk, ROI mas naozaj pekny (ja som napr. mal 21% na 5.50$ regular SNGs), ale tadialto cesta nevedie. Casom zistis, ze na vyssich buyinoch hrat takto pasivne na bubble nemozes, lebo uz bubliny nebudu praskat same ako za 3.40$, kde hraju ryby, ktore o tom nic nevedia.
- neboj sa ja to viem v kazdej situacii treba hrat najlepsie ako sa da a na microstakes je lepsie pockat kym bublina praskne..
Co sa tyka toho callu, ktory je podla vas taka hlupost, tak ci dam call alebo allin nemeni nic na situacii.. tak ci tak ma CL na akomkolvek flope pushne allin cize outcome z callu je rovnaky ako outcome z allinu.
Dovod preco si myslim ze call je lepsi je to ze za mnou idu este dvaja hraci, ktory sa mozu zapojit do handy. V pripade ze by SB/BB isli napriek mojmu callu allin a CL by to callol, tak si mozem spokojne fold.
Fakt ze z callu mam viac informacii a viac moznosti ako z allinu je tazke pochopit.
- taketo retardovane prispevky nebudem komentovat.
- strategia pisana dost davno, je urcena zacinajucim hracom na micro stakes a funguje. + je tu uplne basic.. ak si myslis ze na stranku dam univerzalnu strategiu pre vsetky limity prisposobene proti roznym tipom hracom tak musis byt pekne blby.. Ale tesim sa ze strategia ktoru som napisal za 5 minut pre uplnych nooobov je pre teba nuts
- neboj sa ja to viem v kazdej situacii treba hrat najlepsie ako sa da a na microstakes je lepsie pockat kym bublina praskne..
Co sa tyka toho callu, ktory je podla vas taka hlupost, tak ci dam call alebo allin nemeni nic na situacii.. tak ci tak ma CL na akomkolvek flope pushne allin cize outcome z callu je rovnaky ako outcome z allinu.
Dovod preco si myslim ze call je lepsi je to ze za mnou idu este dvaja hraci, ktory sa mozu zapojit do handy. V pripade ze by SB/BB isli napriek mojmu callu allin a CL by to callol, tak si mozem spokojne fold.
Fakt ze z callu mam viac informacii a viac moznosti ako z allinu je tazke pochopit.
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
Počet príspevkov: 39 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.