Prečo nejdu karty???
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Prečo nejdu karty???
Som v pokeri ešte len začiatočník, momentálne hrám v herni full tilt poker, zatiaľ nehrám o peniaze....ale k veci, hrávam v priemere zo siedmimi, ôsmimi hráčmi a viac krát sa mi stalo, že som nemal jedinú víťaznú kombináciu aj v 30 handoch za sebou a niekto má aj desať víťazných rúk za ten čas, inak vybluffovanie súperov tiež nehrozí keďže ma väčššinou polovica hráčov dorovná, jednoducho mi skoro nikdy nejdú karty, zaujímalo by ma ako na to, budem rád keď mi niekto poradí:)
- Radosko
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: Prečo nejdu karty???
mas 2 moznosti:
1. vydrzat
2. povesit poker na hrebik
1. vydrzat
2. povesit poker na hrebik
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
k veci teda.. nehras o peniaze, to znamena, ze tam hras o play money, spravne? to by som povedal bude vysvetlenie na to, preco ta vzdy kazdy dorovna..
ze si za 30 ruk nemal vitaznu ruku neni nic neobvykle ani strasne, poker je o trpezlivosti, ale ak to myslis aspon trocha seriozne, tak o hrani s playmoney ani nerozmyslaj, pretoze tam to o pokri moc nie je
ze si za 30 ruk nemal vitaznu ruku neni nic neobvykle ani strasne, poker je o trpezlivosti, ale ak to myslis aspon trocha seriozne, tak o hrani s playmoney ani nerozmyslaj, pretoze tam to o pokri moc nie je
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
w4444x toto si trochu prehnal ne?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Prečo idú karty, ale existujú suckouty?
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Radosko napísal:Som v pokeri ešte len začiatočník, momentálne hrám v herni full tilt poker, zatiaľ nehrám o peniaze....ale k veci, hrávam v priemere zo siedmimi, ôsmimi hráčmi a viac krát sa mi stalo, že som nemal jedinú víťaznú kombináciu aj v 30 handoch za sebou a niekto má aj desať víťazných rúk za ten čas, inak vybluffovanie súperov tiež nehrozí keďže ma väčššinou polovica hráčov dorovná, jednoducho mi skoro nikdy nejdú karty, zaujímalo by ma ako na to, budem rád keď mi niekto poradí:)
chod na Zynga poker, tam si play money viac vazia a nedorovnaju hocico.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Podobný problém jsem řešil i s kamarády a dlouhodobým sledovaním jsme zjistily,čím to je...
Každý den všechny herny losují výherní IP adresu na kterou pak posílaj veškerý výhry.Vzhledem k tomu,že se jedná o systémovou regulaci,není žádná možnost jak s tím bojovat...
Navíc ještě existuje tzv. telepatický syndrom výhry,což jest případ,že náhodou bude vaše IP vylosována jakožto potencionálně výherní a systém začne na vaši adresu posílat výherní kombinace,ale v tu chvíly se velmi často naskytnou věcnětechnické problémy mimo systém... tj.že se ozve přítelkyně(máma,manželka,tchýně,milenka,dítě,kamarád,šéf z práce atd.)s problémem,který je nutno vyřešit "okamžitě" (nuts je dojít s odpadkovým košem...)na což samozřejmě systém flexibilně reaguje a při vašem návratu do hry už je zas vše při starém a vaše IP je opět nevýherní....
Každý den všechny herny losují výherní IP adresu na kterou pak posílaj veškerý výhry.Vzhledem k tomu,že se jedná o systémovou regulaci,není žádná možnost jak s tím bojovat...
Navíc ještě existuje tzv. telepatický syndrom výhry,což jest případ,že náhodou bude vaše IP vylosována jakožto potencionálně výherní a systém začne na vaši adresu posílat výherní kombinace,ale v tu chvíly se velmi často naskytnou věcnětechnické problémy mimo systém... tj.že se ozve přítelkyně(máma,manželka,tchýně,milenka,dítě,kamarád,šéf z práce atd.)s problémem,který je nutno vyřešit "okamžitě" (nuts je dojít s odpadkovým košem...)na což samozřejmě systém flexibilně reaguje a při vašem návratu do hry už je zas vše při starém a vaše IP je opět nevýherní....
- wanzus
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
wanzus napísal:Podobný problém jsem řešil i s kamarády a dlouhodobým sledovaním jsme zjistily,čím to je...
aj ja som už rozmýšľal nad tým, u on line hrách to bude asi tak ako píšeš, možno iná situácia nastane pri živom pokri kde karty rozdáva krupier(ka)...
- Radosko
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Radosko napísal:...
Nedaj sa oklamat
To, ze si card dead na 30 alebo 100 rukach nic neznamena. Byvaju ovela horsie serie, kedy nie si schopny poriadne nic trafit. Niekedy sa pocty ruk dokonca nepohybuju ani v stovkach, takze nevesaj hlavu. Treba odohrat dostatocny pocet ruk
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.