Prečo nejdu karty???

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Prečo nejdu karty???

Odoslaťod Radosko 28 Feb 2011 18:10

Som v pokeri ešte len začiatočník, momentálne hrám v herni full tilt poker, zatiaľ nehrám o peniaze....ale k veci, hrávam v priemere zo siedmimi, ôsmimi hráčmi a viac krát sa mi stalo, že som nemal jedinú víťaznú kombináciu aj v 30 handoch za sebou a niekto má aj desať víťazných rúk za ten čas, inak vybluffovanie súperov tiež nehrozí keďže ma väčššinou polovica hráčov dorovná, jednoducho mi skoro nikdy nejdú karty, zaujímalo by ma ako na to, budem rád keď mi niekto poradí:) :wall:

Za tento príspevok od Radosko poďakovali :
mr_kaktus
Radosko

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Re: Prečo nejdu karty???

Odoslaťod APminer 28 Feb 2011 18:17

mas 2 moznosti:

1. vydrzat

2. povesit poker na hrebik ;)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod pokpleja 28 Feb 2011 18:19

k veci teda.. nehras o peniaze, to znamena, ze tam hras o play money, spravne? to by som povedal bude vysvetlenie na to, preco ta vzdy kazdy dorovna..

ze si za 30 ruk nemal vitaznu ruku neni nic neobvykle ani strasne, poker je o trpezlivosti, ale ak to myslis aspon trocha seriozne, tak o hrani s playmoney ani nerozmyslaj, pretoze tam to o pokri moc nie je ;) :gl:
Obrázok používateľa
pokpleja

Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod 7castle 28 Feb 2011 18:22

w4444x toto si trochu prehnal ne? :D
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod 3flash3 28 Feb 2011 18:30

94.jpg
94.jpg (76.75 ) Zobrazená 2772 krát
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod tomisumi 28 Feb 2011 19:24

Prečo idú karty, ale existujú suckouty? :wall:
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

Odoslaťod haman 28 Feb 2011 19:27

Radosko napísal:Som v pokeri ešte len začiatočník, momentálne hrám v herni full tilt poker, zatiaľ nehrám o peniaze....ale k veci, hrávam v priemere zo siedmimi, ôsmimi hráčmi a viac krát sa mi stalo, že som nemal jedinú víťaznú kombináciu aj v 30 handoch za sebou a niekto má aj desať víťazných rúk za ten čas, inak vybluffovanie súperov tiež nehrozí keďže ma väčššinou polovica hráčov dorovná, jednoducho mi skoro nikdy nejdú karty, zaujímalo by ma ako na to, budem rád keď mi niekto poradí:) :wall:

chod na Zynga poker, tam si play money viac vazia a nedorovnaju hocico.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod wanzus 28 Feb 2011 20:10

Podobný problém jsem řešil i s kamarády a dlouhodobým sledovaním jsme zjistily,čím to je...
Každý den všechny herny losují výherní IP adresu na kterou pak posílaj veškerý výhry.Vzhledem k tomu,že se jedná o systémovou regulaci,není žádná možnost jak s tím bojovat...
Navíc ještě existuje tzv. telepatický syndrom výhry,což jest případ,že náhodou bude vaše IP vylosována jakožto potencionálně výherní a systém začne na vaši adresu posílat výherní kombinace,ale v tu chvíly se velmi často naskytnou věcnětechnické problémy mimo systém... tj.že se ozve přítelkyně(máma,manželka,tchýně,milenka,dítě,kamarád,šéf z práce atd.)s problémem,který je nutno vyřešit "okamžitě" (nuts je dojít s odpadkovým košem...)na což samozřejmě systém flexibilně reaguje a při vašem návratu do hry už je zas vše při starém a vaše IP je opět nevýherní.... :bad:

Za tento príspevok od wanzus poďakovali :
mmcanny
wanzus

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod Radosko 28 Feb 2011 21:25

wanzus napísal:Podobný problém jsem řešil i s kamarády a dlouhodobým sledovaním jsme zjistily,čím to je...
Každý den všechny herny losují výherní IP adresu na kterou pak posílaj veškerý výhry.Vzhledem k tomu,že se jedná o systémovou regulaci,není žádná možnost jak s tím bojovat...
Navíc ještě existuje tzv. telepatický syndrom výhry,což jest případ,že náhodou bude vaše IP vylosována jakožto potencionálně výherní a systém začne na vaši adresu posílat výherní kombinace,ale v tu chvíly se velmi často naskytnou věcnětechnické problémy mimo systém... tj.že se ozve přítelkyně(máma,manželka,tchýně,milenka,dítě,kamarád,šéf z práce atd.)s problémem,který je nutno vyřešit "okamžitě" (nuts je dojít s odpadkovým košem...)na což samozřejmě systém flexibilně reaguje a při vašem návratu do hry už je zas vše při starém a vaše IP je opět nevýherní.... :bad:

aj ja som už rozmýšľal nad tým, u on line hrách to bude asi tak ako píšeš, možno iná situácia nastane pri živom pokri kde karty rozdáva krupier(ka)...
Radosko

Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod Chlpo1989 28 Feb 2011 21:31

Radosko napísal:...

Nedaj sa oklamat ;)
To, ze si card dead na 30 alebo 100 rukach nic neznamena. Byvaju ovela horsie serie, kedy nie si schopny poriadne nic trafit. Niekedy sa pocty ruk dokonca nepohybuju ani v stovkach, takze nevesaj hlavu. Treba odohrat dostatocny pocet ruk :)

:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Ďalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 32 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!