Zdravim,
myslite, ze som to zahral dobre? neboli tam na turne uz sklony ku gamblingu?
Hand Information
No Limit, 0.02 BB (5 handed).
Hand History converter courtesy of pokerhandreplays.com
Table Information
Seat: 1 frdn969 ($1.98)
Seat: 2 emperore ($1.18)
Seat: 4 gsk2006 ($1.88) Dealer
Seat: 5 antia_a ($2.3) Small Blind
Seat: 6 Hero ($2.21) Big Blind
Dealt to Hero
Preflop (Pot:0.03)
frdn969 FOLD
emperore CALL $0.02
gsk2006 RAISE $0.08
antia_a FOLD
Hero RAISE $0.14
emperore FOLD
gsk2006 CALL $0.06
Flop(Pot: $0.33)
Hero BET $0.20
gsk2006 CALL $0.20
Turn(Pot: $0.73)
Hero BET $0.20
gsk2006 RAISE $0.44
Hero CALL $0.24
River(Pot: $1.61)
Hero CHECK
gsk2006 CHECK
ShowDown:
Hero SHOWS
gsk2006 MUCKS
[CG] NL2 set na jednofarebnom boarde
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Re: [CG] NL2 set na jednofarebnom boarde
Preco PF volime 3bet?
Preco prave taku velkost 3bet-u?
Preco prave taku velkost 3bet-u?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
3-bet mal byt povodne 0,16 ale preklikol som sa pri 0,14, ale to je v podstate jedno...hraci na NL2(aspon v tej herni kde hram) maju tendencie raisovat pre-flop prakticky s kazdou na pohlad peknou kartou, tym padom mu musim priradit dost siroku range...z jeho range by som sa bal len 99+ a AK s cim si myslim, ze by mi poslal plnu(no mozno 99,TT nie, ale s JJ+ urcite), ak nie plnu tak by ma aspon 4-betol ale urcite by len nedorovnal...s overkartami by som isiel do coinflipu, ale nakolko toho hraca moc nepoznam a javil sa ako opatrny, tak nemyslim, ze by preflop pushol s niecom ako KQ...dalsim dovodom 3-betovania bolo to, ze ak sa nahodou snazi len ukradnut blindy s niecim ako 67s tak som pred nim a mam tak sancu pozbierat aspon dead money...
myslis ze ten 3-bet bol zly?
myslis ze ten 3-bet bol zly?
-
Samot10 - Príspevky: 126
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 45 krát/7 krát
Myslel som to inak
Z akeho dovodu robime ten 3bet?
- for value?
- ako bluff?
Ak for value, aku range cakame, ze nas dorovna?
Ak ako bluff, myslime si, ze priemerny hrac na NL2 nas bude callovat s horsou rangeou? Stiahni si program PokerStove (je zadarmo) a skus si vypisat, aku range tam bude mat tvoj super, ak ta bude callovat.
Aka je podla teba vyhoda 3betu oproti callu a naopak v tejto situacii?
Velkost tvojho 3betu by mala byt zhruba trojnasobok velkosti raisu tvojho supera + by som nieco prihodil za OOP.
- for value?
- ako bluff?
Ak ako bluff, myslime si, ze priemerny hrac na NL2 nas bude callovat s horsou rangeou? Stiahni si program PokerStove (je zadarmo) a skus si vypisat, aku range tam bude mat tvoj super, ak ta bude callovat.
Velkost tvojho 3betu by mala byt zhruba trojnasobok velkosti raisu tvojho supera + by som nieco prihodil za OOP.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Myslel som to inak
- for value?
- ako bluff?
skor for value a pre dead money...ako bluff nie, lebo ako som pisal, s lepsim parom na ruke si myslim ze by isiel do 4-betu alebo by to rovno pushol...
over karty, mensie pary a nejake suited connectory, mozno 99,TT
Ak ako bluff, myslime si, ze priemerny hrac na NL2 nas bude callovat s horsou rangeou?
uz aj nieco ako KQ je horsia ako moje 88, sice len o par percent, ale je horsia...ale tejto otazke mo nerozumiem...ked chcem aby dorovnal s horsou rukou betujem for value, ked chcem aby zlozil lepsiu ruku, betujem ako bluff...takze ak by som tu betol ako bluff(co som neurobil) a dorovnala by ma horsia ruka, tak moj bet ako bluff sa prakticky stava betom for value, nie?
Stiahni si program PokerStove (je zadarmo) a skus si vypisat, aku range tam bude mat tvoj super, ak ta bude callovat.
to som uz urobil...prakticky ako som uz pisal, so vsetkym kde je lepsi predpokladam 4-bet, takze ak bude callovat tak by som mal byt na koni...
ak by som len callol tak by bol ten agresivnejsi v podstate on, cize ak by som netrafil set na flope a prisli by tam nejake over karty tak by sa mi to hralo dost tazko...tym ze som 3-betol tak som prejavil agresiu a ak by som aj flop checkol tak pokial by ho netrafilo nieco vysoke tak myslim ze by nevsadzal a potom podla turnu by som uz mohol dalej betovat ako by bolo treba(bluff/value)
edit// zabudol som na vyhodu callu vyhoda callu spociva hlavne v tom ze by som sa lacnejsie dostal na flop a v pripade zleho flopu by som to lahsie skladal a v pripade dobreho flopu by som mozno vyzeral ako "slabsi" a snazil by sa ma nejako vybluffovat, ale to je uz moc diskutabilne, kedze to bol pred tym dost opatrny hrac...
-
Samot10 - Príspevky: 126
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 45 krát/7 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.