Chlpo1989 napísal:Myslel som to inak
Z akeho dovodu robime ten 3bet?
- for value?
- ako bluff?
skor for value a pre dead money...ako bluff nie, lebo ako som pisal, s lepsim parom na ruke si myslim ze by isiel do 4-betu alebo by to rovno pushol...
Ak for value, aku range cakame, ze nas dorovna?
over karty, mensie pary a nejake suited connectory, mozno 99,TT
Ak ako bluff, myslime si, ze priemerny hrac na NL2 nas bude callovat s horsou rangeou?
uz aj nieco ako KQ je horsia ako moje 88, sice len o par percent, ale je horsia...ale tejto otazke mo nerozumiem...ked chcem aby dorovnal s horsou rukou betujem for value, ked chcem aby zlozil lepsiu ruku, betujem ako bluff...takze ak by som tu betol ako bluff(co som neurobil) a dorovnala by ma horsia ruka, tak moj bet ako bluff sa prakticky stava betom for value, nie?
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Stiahni si program PokerStove (je zadarmo) a skus si vypisat, aku range tam bude mat tvoj super, ak ta bude callovat.
to som uz urobil...prakticky ako som uz pisal, so vsetkym kde je lepsi predpokladam 4-bet, takze ak bude callovat tak by som mal byt na koni...
Aka je podla teba vyhoda 3betu oproti callu a naopak v tejto situacii?
ak by som len callol tak by bol ten agresivnejsi v podstate on, cize ak by som netrafil set na flope a prisli by tam nejake over karty tak by sa mi to hralo dost tazko...tym ze som 3-betol tak som prejavil agresiu a ak by som aj flop checkol tak pokial by ho netrafilo nieco vysoke tak myslim ze by nevsadzal a potom podla turnu by som uz mohol dalej betovat ako by bolo treba(bluff/value)
edit// zabudol som na vyhodu callu
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
vyhoda callu spociva hlavne v tom ze by som sa lacnejsie dostal na flop a v pripade zleho flopu by som to lahsie skladal a v pripade dobreho flopu by som mozno vyzeral ako "slabsi" a snazil by sa ma nejako vybluffovat, ale to je uz moc diskutabilne, kedze to bol pred tym dost opatrny hrac...