Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole
Re: Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole
Ja som si teraz spomenul a na jednu peknu ruku co zahral Igor "demon" Panak online sedime v storme a hrame obaja online a demon zase robi svoje zazraky zo 100$ na 5000$ za jednu noc uz je niekde na 5/10 PLO ked na turne mu typek posle allin na boarde s dvomi flushdrawmi a demon insta calluje iba s gutshotom a trafi river a bere cca 1500 $ pot a pise typkovi do chatu
"nice gutshot,dont you think? ))" a typkova odpoved "go to doctor you retarded moron" a typek sitoutuje a cely storm sa smeje
"nice gutshot,dont you think? ))" a typkova odpoved "go to doctor you retarded moron" a typek sitoutuje a cely storm sa smeje
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
MSR 2011 prvy hraci den.. pri stole mam chlapika ktory mi callne overbet s insidom.. pytam sa ho po hre, ktoru som samozrejme prehral, lebo jeden z jeho 4 outs mu prisiel "dobre pot odds na call s insidom som ti dal na flope". Odpoved "pot co? to ja takto neratam, som neni profik ako ty, ja sa to len ucim" .. Moja odpoved "dobry turnaj na ucenie - majstrovstva slovenska s buyinom "iba" 550 Evry a 10 minutovy smiech celeho stola mimochodom chlapik po prvom dni v top 5 chipleaderov.. suckol s desinamy damy a asi predviedol este dake hero cally
- cubraka
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 11 krát/3 krát
cubraka napísal:...
Zaciatocnicke stastie
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Okay a teraz hádam aj niečo vtipné.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
TomMolivan napísal:Okay a teraz hádam aj niečo vtipné.
no budes musiet napisat nieco anglicky inak to nevidim
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Cash game.
Player1, 750E, 5 hodin pri stole.
Player2, 50E, prave sadol.
Po 6 hrach, cca 20 min.
Player1, 0E
Player2, 650E.
Zaverecny dialog:
P1: "Ty k...a nebeska, to jak mozes doplatit na boarde QJKA8 200E len s parom 99?"
P2: "9.9 som sa narodil, to nikdy nezahodim..."
Player1, 750E, 5 hodin pri stole.
Player2, 50E, prave sadol.
Po 6 hrach, cca 20 min.
Player1, 0E
Player2, 650E.
Zaverecny dialog:
P1: "Ty k...a nebeska, to jak mozes doplatit na boarde QJKA8 200E len s parom 99?"
P2: "9.9 som sa narodil, to nikdy nezahodim..."
- Za tento príspevok od KKpokerkingKK poďakovali :
- Lubkomir
- KKpokerkingKK
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
No, je to take tragikomicke skor
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Istý hráč raz povedal po tom ako len calloval jednému hráčovi raisy na flope s TPTK a nakoniec prehral proti run run 2 párom limpol to aj preflop z MP
"Aj ja som raisoval AK, keď som to ešte nevel hrať" ))
"Aj ja som raisoval AK, keď som to ešte nevel hrať" ))
- TheRamik
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
cubraka napísal:MSR 2011 prvy hraci den.. pri stole mam chlapika ktory mi callne overbet s insidom.. pytam sa ho po hre, ktoru som samozrejme prehral, lebo jeden z jeho 4 outs mu prisiel "dobre pot odds na call s insidom som ti dal na flope". Odpoved "pot co? to ja takto neratam, som neni profik ako ty, ja sa to len ucim" .. Moja odpoved "dobry turnaj na ucenie - majstrovstva slovenska s buyinom "iba" 550 Evry a 10 minutovy smiech celeho stola mimochodom chlapik po prvom dni v top 5 chipleaderov.. suckol s desinamy damy a asi predviedol este dake hero cally
ja neznasam ked sa niekto nedokaze zmierit s badbeatom a zacne rybe vysvetlovat aka je ryba a ako to zahral zle, to, ze si niekto hra turnaj za 550€ je len vec jeho financii a za kazdeho taketo hraca v turnaji, ktory pride odovzdat svoje peniaze mozeme byt len radi
to, ze sa turnaj vola Majstrovstva Slovenska je uplne nepodstatne, je to proste freez za 550€ a na to aby si ho niekto zahral nepotrebuje ziadne specialne povolenie, ked ma niekto dost penazi nech sa to uci kludne aj na main evente WSOP
tolko k tvojmu absurdnemu pokrovemu zmyslaniu
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
To si spatne pochopil. Ja som sa nad neho ani nevytahoval ani nestazoval. Bolo to praveze vtipne v daný moment. Väčšinou som za takýchto hráčov rad na stole, pokial ma na trikrát podobným štýlom nezoberu
- cubraka
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 11 krát/3 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.