PopoBA a.k.a psík čo nehryzie

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: PopoBA/ BOOT CAMP

Odoslaťod Rocky 10 Mar 2011 16:43

Mareccc1 napísal:o kom hovoris? ja som stretol v pondelok v hrone typka co vraj hrava nl200 vola sa nejak ze tomas poznas ho? vraj ze hrava iba v CCC

LOL myslis toho typka co sedel na final table a potom si ho viezol domov :D :D a inak NL200 iba shotujem trocha momentalne :D
Obrázok používateľa
Rocky

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 23 krát/17 krát

Odoslaťod popoBA 10 Mar 2011 16:51

no dobre stacilo tejto romantickej zoznamky ja tu zhanam 4teho na Camp mladenci
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod popoBA 11 Mar 2011 02:32

naozaj nevytocim ani jeden z 30 skurv***ch flipov????????????????
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod popoBA 11 Mar 2011 13:45

to uz co bolo v noci.rozkusal som monitor. nakoniec BE ale j*blo ma original.srdcova prihoda stála za dverami,mačka po 19tom vykriku ku*va cez pol bloku nastastie ušla lebo vedela ze by nedopadla dobre :D toto je ten tilt jak sa onom hovori?
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod tucniak 11 Mar 2011 14:06

nie ak si schopny relativne zrozumitelne pisat a nie len mindless klikat popritom ako mas stroke tak uz mas davno potom, len taky lahsi dojazd :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 11 Mar 2011 14:11

popoBA napísal:to uz co bolo v noci.rozkusal som monitor. nakoniec BE ale j*blo ma original.srdcova prihoda stála za dverami,mačka po 19tom vykriku ku*va cez pol bloku nastastie ušla lebo vedela ze by nedopadla dobre :D toto je ten tilt jak sa onom hovori?

ja som si znicil stolicku, nadskakuje mi desktop a vsetky veci na stole (dufam, ze neodide HDD) a parkrat som tak bomboval do stola, ze som mysku ovladal komplet strpnutou rukou a cit sa do nej vracal tak 15minut. A macka samozrejme skace polmetra od strachu. Keby toto frajerka vedela tak spim na gauci :D

I heart tilt!
(makes you feel alive)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod emjayko 11 Mar 2011 14:17

hehe doslo aj na popa... a vraj kusaj do dveri :P uz ked sme pri tej sebadeštrukcii tak mam treti den fialove hanky inak som fit
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod popoBA 11 Mar 2011 14:27

nah tak dam aspon mensi report kedze som si vcera medzi online hranim skocil "pod barak" do concordu zahrat live mtt.ani som nevedel co sa hra isiel som na blind lebo ma uz bolela hlava z compu. Nakoniec sa hral nejaky 10+2 satelit freez na dnesny 4000GTD.7 vstupeniek bolo GTD. rozhodne som ju chcel vyhrat kedze aj tak by som dnes hrat nemohol :D ale nevadi povedal som si ze budem hrat Agame a hotovo.Po prichode to vyzera ze sa ani nezacne hrat, o 7 sme tu dokopy traja tak si vravim ze dlabem nato a idem domov. kedze som nechutny vrah a gambler co ma na svedomi uz niekolko zivotov tak hadzem 5 evri do diabolskeho automatu neh nemozem povedat ze som sem meral cestu zbytocne.ked o stvrt na 8 taham cashout 35 tak sa uz zapnil aj klub na 2 plne stoly a ked sa regisrujem ja tak otvaraju treti. Na ten mi posadili luckbox a zijuci priklad toho ze cigani idu do neba Milana Lohnickeho a cerstveho vicemajstra SR Martina Pecnika.ten podla vlastnych slov uz stihol bustnut celu vyhru z AM aj MSR a musi rebuildovat bankroll na 10e freezoch.True sick story...Snáď sa z toho vyhrabeš bracho. No okrem tychto dvoch uz su na stole len random ryby a moj favorit z bratislavskej TOP5 najhorsich hracov ever.nebudem menovat ale Dušanka hadam ti co vedia poznaju. pociatocny stack je 10k a tusim 20min leveli. O tom ako dobre vie s velkym stackom narabat M.L nas presvedcil uz tusim v prvom leveli ked si do calling station skusil 3barrel zablafovat s 24. Station svoj top par eso prekvapivo nezhodila a milan sa pobera na cash. tam si samozrejem ako kazdy den urobil do rana z dvacky asi 2 kila kedze sa doma ocividne vala v hovnach :D kazda hra na nasom stole prebieha viacmenej identicky ryby limpuju any2 bezohladu na poziciu a linia limp/call 3betu je pre ne nuts.ok.ja sa drzim pomimo a len sa v duchu potmehudsky smejem.

prva hra ktoru vobec hram je na BTN ked opat komplet cely stol nalimpuje. otvarat si tuto ruku mi nepride vobec ev+ takze limpujem tiez. Flop K :diamond: 2 :spade: 7 :diamond: .top sumec dušanko donkuje asi za 200, Peco na CO call a ja na BTN iba pro forma raise na 575 kedze hlavne Dušanka davam na flush draw a nechcem aby zhodil .trochu ma zbrzdil Peco a nechcem moc davat najavo silu svojej ruky preto ten raise taky maly. turn 2 :diamond: oh well flush coming, Dušanko check, Peco bet 1200. nebyt to 3way tak opat raisujem ale nechcem dopustit ze mi dusanko vyskoci z hry takze iba call. river bohuzial stvrty diamant ktory mi komplet dodrbal celu akciu kedze obaja check.nahadzujem uplne malo,cca 1800 aby mi to male flushe nezhodili. Dušan začne mudrovat ako to mal točit na turne do allinu kedze tam mal "nuts" (to ze je board sparovany si vsimol asi az ked isiel pot ku mne). v duchu ho preklinam zato ze to neurobil. Peco sa uz nastastie prebral a zahadzuje na river %9d% %5d%. Dušky mudrlant ticho svoje karty muckuje ked ukazujem boat s 7 :spade: 7 :club: a je rad ze je rad. dostavam sa na cca 15000. po tejto hre si 3x posebe z predu otvaram na 2,5 BB AXs a tri krat netriafam ani prd takze easy fold uz na flope. Potom sa este trosku polevelujeme s Pecom ktoreho mam po pravici ked otvara BTN a ja ho zo SB 3betujem s A7. tuto hru som dodrbal na malom flope ked som nedal cbet a Peco triafa na turne kona a ani 2 barrely nepomahaju. pokracovanie zhruba o hodinu ked dojdem z roboty domov :crazy:
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod popoBA 11 Mar 2011 16:54

ou jes dobre ze sa zrusila ta funkcia editovania vlastnych prispevkov naozaj :D no takze po tejto hre padam zhruba na 10k. Pred prestavkou zahram uz iba jednu dolezitu ruku ked si po Pecovom limpe z utg na blindoch 75/150 raisujem na 575 T :spade: J :spade: . obv dostavam 4x call. Flop A J x si proste musim cbetnut a davam nieco cez polovicu potu. Mladý (a podla neskorsich hier aj dost stratený) hrac o dve miesta za mnou dava call a tym mi zachranuje chipy. Ked vidim ze Peco rozmysla tak je mi jasne ze ma Ax ale vdaka tomu jednemu callu folduje.Turn nejaka tehla a davam druhy barrel asi tristvrte potu ked si za ciarou nechavam iba nezmysel.Vraj sa to mlademu uz na gutshot neoplati zaplatit lol.na flope sa mu to urcite oplatilo...dostavam sa na nejakych 14k a nasleduje break.

Po breaku nam prisadzaju nejakeho pana v strednych rokoch a zacina zabava. Jeho hra spada do kategorie "slovenska triafana" a 3bet ci 4bet unho nula bodov. Jak raz limpne tak neexistuje aby ho niekto vyhnal. Tato tutti taktika ho ho stoji skoro cely stack ked zas calluje 3bet oop a na flope A K 2 neomylne donkuje a po alline calluje s K5 . Este bol aj prekvapeny ked mu mlady chalan ukazal AA lol. Turn K river 5 a zacina sa tesit a kricat... cize asi tolko k jeho pokrovemu umeniu :D no na blindoch 200/400 mu ostalo zhruba 5k a rozhodol sa kazdu ruku davat allin naslepo.na 3 krat mu rovnako dobry hrac na shorte dava call s nejakym Q4 lol a berie mu asi 2k. No a pozor prichadza bombova hra vecera. Tuto panko si zase raz utg nepozrie karty a dava allin na slepo asi 2900. Prestal ma uz bavit a tak ked som si nasiel svoju ruku- 99 3betujem na 6100 aby som snim siel do headsupu.ale POZOR! 6100??? 15xBB to v ziadnom pripade nemoze odradit za mnou sediaceho kolotociara co mi dava nasilu call s nejakym malym PP lol. Ako by nestacilo tak aj ten mlady chalan z gutshotom calluje a strategicky si nechava za ciarou 1050 chipov.no vygrcal som sa a odpadol pod stol.Flop 10 Q 9 rainbow cize celkom fit, tlacim tam zbytok asi 7k chipov , kolotocar zahadzuje omg a mlady prekvapivo call s AQ :lol2: Od utg blazna nanestastie pokoj neni kedze na turne triafa vymysleny gutshot na AK a berie pot.Ja som nastastie vo fajn pluse vdaka side potu ale tak zamrzi kedze panko si najprv podal Peca ked limpuje BTN a na flope 345 sa s pecom dostavaju do allinu ked peco obv ukazuje wheel s A2 a pan 46. "spravodliva" 7čka nemoze chybat a peco je out. Stol sa nam rozpada a dostavam sa este snad na viac fishy stol nez doteraz lol. jedine miško graf tu ako tak zachranuje situaciu. asi po dvoch orbitoch co neomylne zahadzujem trash dostavam utg QQ na blindoch 400/800.Iba si to minraisujem kedze sa na stole plati any2 a dostavam 4x call. mimo ine aj od nevyhoditelneho pana na SB a miša grafa na BB. Flop 6 10 3 si ako inak SB donkuje na 2500 a dost ma prekvapil call od BB.no way pcham tam vacsinu stacku a 3betujem na 7000. Call call omg :shock: turn 6 a SB ako pravy pokerpro donkuje allin. mišo zahadzuje vraj inside str8flush draw a mne uz to je jedno ked tam mam vacsinu stacku.ak mal na flope 10 3 tak mi 6 pomohla,mohol to tak zahrat prave na sestku a moze mat len random 10 alebo ju naozaj ma a je fakt nenormalny. posledna moznost sa ukazala ako spravna ked mi otaca po mojom calle nejaky hnoj, tusim 62o. pogratulujem mu k perfiš callu pf a hlavne na flope a je mi oznamene ze jemu je to jedno, ze on by mi na flope zaplatil aj allin lebo 6tky su cislo satana a tie on nikdy nezahodi. Tato veta je asi top co som zatial pocul,neviem preco som ju uz davno nehodil do najabsurdnejsieho pokroveho zmyslania.cize koncim out nejak 8 miest pred ticketom a odchadzam na cash nieco popit s pecom a trochu porailovat jeho a milana.

Za tento príspevok od popoBA poďakovali :
whale034
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod ramzey 13 Mar 2011 11:03

Takze po vacsom oboznameni sa o co vlastne v tomto campe ide som ochotny sa zucastnit tak jednorazovo skorej, spoznat vas, popit, daco prehrat :D

Tak daj Popo vediet, ze co a ako :D
Inak btw, ide aj moloch? :D
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!