nah tak dam aspon mensi report kedze som si vcera medzi online hranim skocil "pod barak" do concordu zahrat live mtt.ani som nevedel co sa hra isiel som na blind lebo ma uz bolela hlava z compu. Nakoniec sa hral nejaky 10+2 satelit freez na dnesny 4000GTD.7 vstupeniek bolo GTD. rozhodne som ju chcel vyhrat kedze aj tak by som dnes hrat nemohol
ale nevadi povedal som si ze budem hrat Agame a hotovo.Po prichode to vyzera ze sa ani nezacne hrat, o 7 sme tu dokopy traja tak si vravim ze dlabem nato a idem domov. kedze som nechutny vrah a gambler co ma na svedomi uz niekolko zivotov tak hadzem 5 evri do diabolskeho automatu neh nemozem povedat ze som sem meral cestu zbytocne.ked o stvrt na 8 taham cashout 35 tak sa uz zapnil aj klub na 2 plne stoly a ked sa regisrujem ja tak otvaraju treti. Na ten mi posadili luckbox a zijuci priklad toho ze cigani idu do neba Milana Lohnickeho a cerstveho vicemajstra SR Martina Pecnika.ten podla vlastnych slov uz stihol bustnut celu vyhru z AM aj MSR a musi rebuildovat bankroll na 10e freezoch.True sick story...Snáď sa z toho vyhrabeš bracho. No okrem tychto dvoch uz su na stole len random ryby a moj favorit z bratislavskej TOP5 najhorsich hracov ever.nebudem menovat ale Dušanka hadam ti co vedia poznaju. pociatocny stack je 10k a tusim 20min leveli. O tom ako dobre vie s velkym stackom narabat M.L nas presvedcil uz tusim v prvom leveli ked si do calling station skusil 3barrel zablafovat s 24. Station svoj top par eso prekvapivo nezhodila a milan sa pobera na cash. tam si samozrejem ako kazdy den urobil do rana z dvacky asi 2 kila kedze sa doma ocividne vala v hovnach
kazda hra na nasom stole prebieha viacmenej identicky ryby limpuju any2 bezohladu na poziciu a linia limp/call 3betu je pre ne nuts.ok.ja sa drzim pomimo a len sa v duchu potmehudsky smejem.
prva hra ktoru vobec hram je na BTN ked opat komplet cely stol nalimpuje. otvarat si tuto ruku mi nepride vobec ev+ takze limpujem tiez. Flop K
2
7
.top sumec dušanko donkuje asi za 200, Peco na CO call a ja na BTN iba pro forma raise na 575 kedze hlavne Dušanka davam na flush draw a nechcem aby zhodil .trochu ma zbrzdil Peco a nechcem moc davat najavo silu svojej ruky preto ten raise taky maly. turn 2
oh well flush coming, Dušanko check, Peco bet 1200. nebyt to 3way tak opat raisujem ale nechcem dopustit ze mi dusanko vyskoci z hry takze iba call. river bohuzial stvrty diamant ktory mi komplet dodrbal celu akciu kedze obaja check.nahadzujem uplne malo,cca 1800 aby mi to male flushe nezhodili. Dušan začne mudrovat ako to mal točit na turne do allinu kedze tam mal "nuts" (to ze je board sparovany si vsimol asi az ked isiel pot ku mne). v duchu ho preklinam zato ze to neurobil. Peco sa uz nastastie prebral a zahadzuje na river %9d% %5d%. Dušky mudrlant ticho svoje karty muckuje ked ukazujem boat s 7
7
a je rad ze je rad. dostavam sa na cca 15000. po tejto hre si 3x posebe z predu otvaram na 2,5 BB AXs a tri krat netriafam ani prd takze easy fold uz na flope. Potom sa este trosku polevelujeme s Pecom ktoreho mam po pravici ked otvara BTN a ja ho zo SB 3betujem s A7. tuto hru som dodrbal na malom flope ked som nedal cbet a Peco triafa na turne kona a ani 2 barrely nepomahaju. pokracovanie zhruba o hodinu ked dojdem z roboty domov