Aj ženy miluju poker :)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Aj ženy miluju poker :)

Odoslaťod girl251 12 Mar 2011 07:41

AHOJTE ;)
Priateľ už spomínal, že si idem založiť blog, tak akurát začínam :D
Pred 2 rokmi som s priateľom (vtedy ešte len s najlepším kamarátom) chodila do jednej krčmy, kde hrával poker s kamarátmi. Ja som len čumela a nechápala som o čo ide ale bavilo ma na to pozerať a zisťovať, o čo sa vlastne jedná :D Po pár turnajoch som tomu trošičku pochopila, ale to mi nestačilo a priateľ ma to začal učiť vonku na lavičke... Keď som vedela aspoň základ tak ma nahovoril na jeden z tých krčmových turnajov :P Najprv som sa bála, ale nakoniec som sa rozhodla, že to vyskúšam :) Samozrejme, že som vyhrala :D Potom som ich vyhrala ešte pár a myslela som si, že už to viem dokonale hrať a nikto ma neporazí :D Lenže, keď sa mi prestalo dariť, tak som pochopila, že o pokri neviem dokopy nič. Priateľ mi to začal podrobnejšie vysvetlovať, ale bola som tvrdohlavá a nechcela som hrať podľa nejakých pravidiel. Začala som hrávať feerolly a vôbec sa mi nedarilo :D Tak som si začala jeho rady brať viac k srdcu, ale s rezervou... Veľakrát sme sa aj pohádali, lebo som si myslela, že tomu zase chápem a nechcela som ani počuť, ako mám alebo nemám hrať :D Nakoniec som trošku povolila a začali sme si spolu čítať nejaké články a pozerať rôzne videá. Veľa som sa z toho naučila, no ale dodnes neviem ešte veľa vecí :D
Asi v utorok sme začali spolu hrávať cash game 6-max a tam som pochopila, že ak chcem byť v pokri úspešná, tak musím hrať čo najlepšie a robiť čo najmenej chýb, ktoré postupne odstraňujem... Zatial sa mi celkom darí. Už som v pluse skoro 9 dolárov 8-) :D Uvidím, ako to pôjde ďalej, ale určite to bude veľmi ťažké...
Dúfam, že sa raz budem pokrom živiť a že budem lepšia ako môj priateľ (to som aj teraz :D )
Verím, že to s priateľom dotiahneme ďaleko a môj oco konečne pochopí, že poker nie je iba hazard :D
Dnes pokračujeme v cash game čiže sa na to veľmi teším. Konečne je sobota a môžem sa zahrať dlhšie ako 2 hodky :P
Tak držte palce (ak nechcete, tak nemusite :D )

Zatiaľ ahojte :) ;)
girl251

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 0 krát/9 krát

Re: Aj ženy miluju poker :)

Odoslaťod APminer 12 Mar 2011 07:51

:vitaj:

:gl:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod keso26 12 Mar 2011 08:28

..nezverejnenie fotky vo svojom blogu je proti pravidlam diskusneho fora ! :-P

..v kazdom pripade drzim palce :gl:
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod APminer 12 Mar 2011 08:30

keso26 napísal:..nezverejnenie fotky vo svojom blogu je proti pravidlam diskusneho fora ! :-P

..v kazdom pripade drzim palce :gl:

no jasne, cekal jsem, kdo prvni bude chtit foto .... a keso nezklamal :lol2:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod matiapag 12 Mar 2011 08:50

keso26 napísal:..nezverejnenie fotky vo svojom blogu je proti pravidlam diskusneho fora !

+1!

:Vitaj: A nech sa tebe aj priatelovi dari, bude fajn sledovat, kto bude rychlejsie napredovat ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod eraserSK 12 Mar 2011 09:52

a kto je ten priatel? dakto z portalu? nesledujem cash game blogy tak neviem :)
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod matiapag 12 Mar 2011 09:55

eraserSK napísal:nesledujem cash game blogy tak neviem

:vyprask:

Ten priatel ma tu svoj blog ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod eraserSK 12 Mar 2011 10:38

ty si to mati? :)) ved napis rovno nick co tu budem hladat, musim pisat diplomovu pracu nie hladat v blogoch :(((
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod Chlpo1989 12 Mar 2011 10:52

matiapag napísal:
keso26 napísal:..nezverejnenie fotky vo svojom blogu je proti pravidlam diskusneho fora !

+1!

A fotka sestry je kde? Ha? :angel:

Edit: Ten pristup sa mi paci a budete to mat ovela lahsie ked ste dvaja. Dufam, ze nezanevrete na blogy a budete dost casto updatovat :)

:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 12 Mar 2011 11:16

eraserSK napísal:ty si to mati? ) ved napis rovno nick co tu budem hladat, musim pisat diplomovu pracu nie hladat v blogoch ((

Nie, nie som to ja :D A do tej mojej prvej spravy som vlozil kuzlo, aby si nemusel hladat - ked kliknes na slovicko 'tu', tak ta to rovno hodi na tej jeho blog :P

matiapag napísal:

Ten priatel ma tu svoj blog

Chlpo1989 napísal:A fotka sestry je kde? Ha?

Vsetko raz bude mozno :D
Obrázok používateľa
matiapag

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!