Aj ženy miluju poker :)
Počet príspevkov: 50 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Aj ženy miluju poker :)
AHOJTE
Priateľ už spomínal, že si idem založiť blog, tak akurát začínam
Pred 2 rokmi som s priateľom (vtedy ešte len s najlepším kamarátom) chodila do jednej krčmy, kde hrával poker s kamarátmi. Ja som len čumela a nechápala som o čo ide ale bavilo ma na to pozerať a zisťovať, o čo sa vlastne jedná Po pár turnajoch som tomu trošičku pochopila, ale to mi nestačilo a priateľ ma to začal učiť vonku na lavičke... Keď som vedela aspoň základ tak ma nahovoril na jeden z tých krčmových turnajov Najprv som sa bála, ale nakoniec som sa rozhodla, že to vyskúšam Samozrejme, že som vyhrala Potom som ich vyhrala ešte pár a myslela som si, že už to viem dokonale hrať a nikto ma neporazí Lenže, keď sa mi prestalo dariť, tak som pochopila, že o pokri neviem dokopy nič. Priateľ mi to začal podrobnejšie vysvetlovať, ale bola som tvrdohlavá a nechcela som hrať podľa nejakých pravidiel. Začala som hrávať feerolly a vôbec sa mi nedarilo Tak som si začala jeho rady brať viac k srdcu, ale s rezervou... Veľakrát sme sa aj pohádali, lebo som si myslela, že tomu zase chápem a nechcela som ani počuť, ako mám alebo nemám hrať Nakoniec som trošku povolila a začali sme si spolu čítať nejaké články a pozerať rôzne videá. Veľa som sa z toho naučila, no ale dodnes neviem ešte veľa vecí
Asi v utorok sme začali spolu hrávať cash game 6-max a tam som pochopila, že ak chcem byť v pokri úspešná, tak musím hrať čo najlepšie a robiť čo najmenej chýb, ktoré postupne odstraňujem... Zatial sa mi celkom darí. Už som v pluse skoro 9 dolárov Uvidím, ako to pôjde ďalej, ale určite to bude veľmi ťažké...
Dúfam, že sa raz budem pokrom živiť a že budem lepšia ako môj priateľ (to som aj teraz )
Verím, že to s priateľom dotiahneme ďaleko a môj oco konečne pochopí, že poker nie je iba hazard
Dnes pokračujeme v cash game čiže sa na to veľmi teším. Konečne je sobota a môžem sa zahrať dlhšie ako 2 hodky
Tak držte palce (ak nechcete, tak nemusite )
Zatiaľ ahojte
Priateľ už spomínal, že si idem založiť blog, tak akurát začínam
Pred 2 rokmi som s priateľom (vtedy ešte len s najlepším kamarátom) chodila do jednej krčmy, kde hrával poker s kamarátmi. Ja som len čumela a nechápala som o čo ide ale bavilo ma na to pozerať a zisťovať, o čo sa vlastne jedná Po pár turnajoch som tomu trošičku pochopila, ale to mi nestačilo a priateľ ma to začal učiť vonku na lavičke... Keď som vedela aspoň základ tak ma nahovoril na jeden z tých krčmových turnajov Najprv som sa bála, ale nakoniec som sa rozhodla, že to vyskúšam Samozrejme, že som vyhrala Potom som ich vyhrala ešte pár a myslela som si, že už to viem dokonale hrať a nikto ma neporazí Lenže, keď sa mi prestalo dariť, tak som pochopila, že o pokri neviem dokopy nič. Priateľ mi to začal podrobnejšie vysvetlovať, ale bola som tvrdohlavá a nechcela som hrať podľa nejakých pravidiel. Začala som hrávať feerolly a vôbec sa mi nedarilo Tak som si začala jeho rady brať viac k srdcu, ale s rezervou... Veľakrát sme sa aj pohádali, lebo som si myslela, že tomu zase chápem a nechcela som ani počuť, ako mám alebo nemám hrať Nakoniec som trošku povolila a začali sme si spolu čítať nejaké články a pozerať rôzne videá. Veľa som sa z toho naučila, no ale dodnes neviem ešte veľa vecí
Asi v utorok sme začali spolu hrávať cash game 6-max a tam som pochopila, že ak chcem byť v pokri úspešná, tak musím hrať čo najlepšie a robiť čo najmenej chýb, ktoré postupne odstraňujem... Zatial sa mi celkom darí. Už som v pluse skoro 9 dolárov Uvidím, ako to pôjde ďalej, ale určite to bude veľmi ťažké...
Dúfam, že sa raz budem pokrom živiť a že budem lepšia ako môj priateľ (to som aj teraz )
Verím, že to s priateľom dotiahneme ďaleko a môj oco konečne pochopí, že poker nie je iba hazard
Dnes pokračujeme v cash game čiže sa na to veľmi teším. Konečne je sobota a môžem sa zahrať dlhšie ako 2 hodky
Tak držte palce (ak nechcete, tak nemusite )
Zatiaľ ahojte
- girl251
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/9 krát
Re: Aj ženy miluju poker :)
..nezverejnenie fotky vo svojom blogu je proti pravidlam diskusneho fora !
..v kazdom pripade drzim palce
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:..nezverejnenie fotky vo svojom blogu je proti pravidlam diskusneho fora !
no jasne, cekal jsem, kdo prvni bude chtit foto .... a keso nezklamal
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
keso26 napísal:..nezverejnenie fotky vo svojom blogu je proti pravidlam diskusneho fora !
+1!
:Vitaj: A nech sa tebe aj priatelovi dari, bude fajn sledovat, kto bude rychlejsie napredovat
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
a kto je ten priatel? dakto z portalu? nesledujem cash game blogy tak neviem
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
-
ty si to mati? ) ved napis rovno nick co tu budem hladat, musim pisat diplomovu pracu nie hladat v blogoch ((
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
matiapag napísal:keso26 napísal:..nezverejnenie fotky vo svojom blogu je proti pravidlam diskusneho fora !
+1!
A fotka sestry je kde? Ha?
Edit: Ten pristup sa mi paci a budete to mat ovela lahsie ked ste dvaja. Dufam, ze nezanevrete na blogy a budete dost casto updatovat
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
eraserSK napísal:ty si to mati? ) ved napis rovno nick co tu budem hladat, musim pisat diplomovu pracu nie hladat v blogoch ((
Nie, nie som to ja A do tej mojej prvej spravy som vlozil kuzlo, aby si nemusel hladat - ked kliknes na slovicko 'tu', tak ta to rovno hodi na tej jeho blog
Chlpo1989 napísal:A fotka sestry je kde? Ha?
Vsetko raz bude mozno
-
Počet príspevkov: 50 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.