[BOOK] Ľahká hra Vol. 1
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
[BOOK] Ľahká hra Vol. 1
Po mensej diskusii s moderatorom sme sa dohodli ze by bolo dobre vytvorit pre tento preklad vlastnu temu tak sem presuvam pokec a novy link z mojho blogu.
Tak som sa konecne dokopal zavesit sem tu moju prelozenu knihu. Knihu som sa snazil spravit co najlepsie podla svojich moznosti a schopnosti. Nie je to ziaden profesionalny preklad. Moja anglictina vobec nie je na nejakej prekladatelskej urovni, cize ak su tam nejake chyby, tak sa vam ospravedlnujem. Taktiez sa tam urcite vyskytne niekolko gramatickych chyb, ale makal som na tom sam a proste komu sa nepaci, nech to necita nikoho nenutim . Knihu som trosku skratil vynechal som cast o HU - mne samemu sa to nechcelo prekladat kedze toho bolo dost a myslim, ze by to ani nemalo nejaku velku odozvu, kedze zas tak vela HU hracov tu nie je a tych par co tu je si to urcite sami lahko prelozia, ked budu chciet.
Este by som chcel povedat ze je to taky mix slovensko-anglickych vyrazov, ale nic zlozite - vsetko to, co sa pouziva aj tu na fore. Ked sa mi tam lepsie hodil anglicky vyraz tak som tam dal ten ked slovensky tak ten...
Toť asi vsetko z mojej strany ak by ste mali nejake pripomienky, tak ich piste sem.
Ľahká hra Vol. 1
Tak som sa konecne dokopal zavesit sem tu moju prelozenu knihu. Knihu som sa snazil spravit co najlepsie podla svojich moznosti a schopnosti. Nie je to ziaden profesionalny preklad. Moja anglictina vobec nie je na nejakej prekladatelskej urovni, cize ak su tam nejake chyby, tak sa vam ospravedlnujem. Taktiez sa tam urcite vyskytne niekolko gramatickych chyb, ale makal som na tom sam a proste komu sa nepaci, nech to necita nikoho nenutim . Knihu som trosku skratil vynechal som cast o HU - mne samemu sa to nechcelo prekladat kedze toho bolo dost a myslim, ze by to ani nemalo nejaku velku odozvu, kedze zas tak vela HU hracov tu nie je a tych par co tu je si to urcite sami lahko prelozia, ked budu chciet.
Este by som chcel povedat ze je to taky mix slovensko-anglickych vyrazov, ale nic zlozite - vsetko to, co sa pouziva aj tu na fore. Ked sa mi tam lepsie hodil anglicky vyraz tak som tam dal ten ked slovensky tak ten...
Toť asi vsetko z mojej strany ak by ste mali nejake pripomienky, tak ich piste sem.
Ľahká hra Vol. 1
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Re: [BOOK] Ľahká hra Vol. 1
diki moc
po anglicky sice viem
ale po slovensky sa mi to bude citat o vela lachsie
po anglicky sice viem
ale po slovensky sa mi to bude citat o vela lachsie
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Fakt good job! Jedno velke plus ti davam Tiez mi nerobi problem anglictina, ale citat to po slovensky + s tymto zauzivanym pokrovym slangom to bude ovela jednoduchsie a pre tych, co sa im po anglicky az tak lahko necita, je to ovela lepsia pomoc
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
sick dude.....karma up !!!
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Ako sa dostanem k vol.1 & vol.2, idealne v anglictine? Po zbeznom googleni som nasiel len same reviews a potom torrenty (meh) ale nic co by vyzeralo nejako oficialne.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
sick, po tyzdni ju konecne najdem na internete a ono to je tu a prelozene ...
morty uploadnem ti to tu=> http://www.uloz.to/8310988/easy-game-ii ... awhale-pdf
myslim ze je to volume 1 a 2 zaroven, hoci tam pise ze to je len 2
edit: po zbezno prebehnuti prelozenej verzii v tej anglickej su neake kapitoly navyse cize je to asi aj volume 2 zaroven
morty uploadnem ti to tu=> http://www.uloz.to/8310988/easy-game-ii ... awhale-pdf
myslim ze je to volume 1 a 2 zaroven, hoci tam pise ze to je len 2
edit: po zbezno prebehnuti prelozenej verzii v tej anglickej su neake kapitoly navyse cize je to asi aj volume 2 zaroven
- Za tento príspevok od fleg poďakovali :
- ___Mortylen___
- fleg
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Zatial mi to vobec nejde (ale to bude zrejme tym, ze tu mame proxy server )
A tie kapitoly navyse by kludne mohli byt tie, co emdzejko vynechal (Heads Up)
Anyhoo, skusim doma!
A tie kapitoly navyse by kludne mohli byt tie, co emdzejko vynechal (Heads Up)
Anyhoo, skusim doma!
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Morty ak by si chel tak mam volume 2 v ang. pošli mi ss a nejako sa dohodneme ako ti to poslat alebo mi napiš na icq a pošlem to to cezto neni to velky subor
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Zda sa mi, ze dvojku preklada/l Michael163...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.