REM napísal:edit:Respektive popis celu cestu ako si uvazoval
Teraz ked na to pozeram tak je to jasny r na turne , nebola to druha ruka a takyto min check raise mi urobil uz treti krat, bol aj taky ze 3betoval PF trosku moc na moj vkus, takze na Ax som ho nedaval vobec a po tom donku na turne uz len na FD alebo daky random hit 9 no a ten bet na river som si bol isty za ma flush lebo mi to prislo ako VB z jeho strany a taky ze kolko mu mozem ja najviac dat
tak preto allin lebo imo flush nezahodi ale ten moj turn call som stratil hodne imo keby mu ten flush nedosiel a urcite by calloval ten turn raise
toto sa mi stava dost casto ze pocas hry myslim inak ako potom ked si pozeram HH ale verim ze casom sa to do mna dako dostane
a budem robit spravne rozhodnutia aj pocas hry
Este k tym mindonkom , si hovoril ze robis ako keby neboli. Robis to aj ked mas air teda std cbet a ked pride dobra karta tak barrel aj cen mindonk, lebo aj ja som tak robil cize premienal ruku na bluff , fydor mi povedal ze oki dostanem dost foldov nato aby to bolo ziskove ale rypac mi zas napisal ze sa mu to nepaci a foldol by rovno flop na min donk ked ma air. Poslem ti na skype priklad
No a ta toja HH ma asi najviac zaujima to posledna ruka 77 tak iba k tej