Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod vlade 14 Mar 2011 14:25

202mateo202 napísal:ahojte chcem sa spýtat na ten freerol co sa hra dnes .. zaregistroval som sa vcera preklikom ako to bolo potrebne aby som dostal .. vstupenku a vstupenku nemám .. neviete poradit co mám spravit .. alebo to moze byt preto ze osm sa iba nedávno regol ? dik

Pripisuju to oni automaticky, je mozne ze to uz dnes nestihnu, ale ak registracia prebehla v poriadku tak na dalsi turnaj ticket budes mat, neboj sa, turnaje budu minimalne do konca roka ;)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod 202mateo202 14 Mar 2011 14:28

vlade napísal:
202mateo202 napísal:ahojte chcem sa spýtat na ten freerol co sa hra dnes .. zaregistroval som sa vcera preklikom ako to bolo potrebne aby som dostal .. vstupenku a vstupenku nemám .. neviete poradit co mám spravit .. alebo to moze byt preto ze osm sa iba nedávno regol ? dik

Pripisuju to oni automaticky, je mozne ze to uz dnes nestihnu, ale ak registracia prebehla v poriadku tak na dalsi turnaj ticket budes mat, neboj sa, turnaje budu minimalne do konca roka ;)

dik za info :good:
202mateo202

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 16 krát/1 krát

Odoslaťod corgonNR 14 Mar 2011 14:47

Ja som sa registroval uz davnejsie cez pokerportal a zatial mi ziadna vstupenka ani na jeden co uz bol neprisla...tak neviem :(
corgonNR

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 5 krát/0 krát

Odoslaťod wangaone 19 Mar 2011 13:43

Ahojte,
chcem sa spýtať, či to je normálne mať na P****Stars bet beat už asi mesaic....mne príde HC možno raz z 15 rozdanych hand.
Je to už dosť zdrvujuce. A tie goodshoty :shock: čo tam maju iny, niekedy neverim, že to je nahoda či ide na stôl.. :wall: :wall: :wall:
a vždy preharavam proti russia players, vtedy je to najhoršie.. :x
Su to taky lukery, skoda reči...

Hram sng, turnaje s malym poplatkom, alebo sem tam nejaky freeroll. Som tam asi od decembra 2010.

PS: niekedy mam chut zabit celu tu hernu ;)
wangaone

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod TomMolivan 19 Mar 2011 14:12

V prvom rade časové jednotky ako mesiac, týždeň, rok atď. nie sú relevantné pri posudzovaní tvojej vzorky - niekto odohrá za mesiac 100 sng, niekto 3500. Každopádne je možné mať "bad beat" resp. downswing/break even obdobie aj na vzorke tisícok turnajov. Nedávno som videl graf jedného skvelého 9-man sng hráča, ktorý mal po asi 25-30k turnajoch za sebou minimálne 3 breakeven obdobia, ktoré trvali viac než 2000 turnajov.

Taktiež zase, sú SNG a SNG. Všeobecne a zjednodušene sa dá povedať, že čím väčšie pole, tým dlhší a horší má downswing tendenciu bývať.

No a do tretice je dôležitým faktorom aj tvoj skill a tvoja úspešnosť. Hráč, ktorý vo svojej kategórií patrí k najlepším bude mať pochopiteľne kratšie a menšie downswingy ako ten, ktorý sa len tak tak dokáže udržať v pluse.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod 202mateo202 23 Mar 2011 15:11

najde sa niekto kto vytvoril spravil home games klub ? a usporidla by tam turnaj za tu vstupenku co mam ? tu 5.5 za vklad ...pls ss alebo moj blog.. thx :gl:
202mateo202

Poďakoval/li: 16 krát/1 krát

Odoslaťod Tommino 23 Mar 2011 17:20

Tiež mám tú vstupenku. Keby niekto dal dokopy turnaj, tak by som ocenil ss :)
Tommino

Založený: Mar 2007

Odoslaťod vlade 23 Mar 2011 20:08

vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod GR33S 25 Mar 2011 19:44

prosim vas aky mam zadat reklamny kod ? pri vytvarani uctu ? Ved som stiahol hernu preklikom cez tuto stranku
GR33S

PS DON turnaje

Odoslaťod miskoay 25 Mar 2011 23:45

caute.. kde zmizli vsetky doubleornothingy na P****Stars? bol som 2 mesiace prec a po navrate dnes som chcel pokracovat vo svojom grindeni 10$,20$ a nikde ich nemozem najst.. co som surfoval webs tak pisu ze ich zrusili je to pravda?? to ako len tak si zrusia niektorym ludom ich zivobitie? kam sa vlastne presunuli vsetci regs? pretoze tie 50fiftys su dlhodobo nebeatovatelne, jedine ak by som pravidelne koncil s 3000+ chips co nieje easy na vyssich stakes.. 1$, 5$ sa este zdali hratelne ale z tych mat profit = nothanks... najhorsie je ze som mal v plane dosiahnut SN tento rok a ciel dostat sa na 50$, 100$ dony... hm teraz neviem co dalej pretoze taky traffic uz asi nikde nenajdem.. respektive ak viete o nejakej sajte so slusnym trafficom a malym rakeom dajte vediet aj ked na PS som sa zalubil do ich software takze niekam prechadzat sa bude tazko thx :(
miskoay

Založený: Apr 2010

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!