ME miniFTOPS - igor "demon" panak

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: ME miniFTOPS - igor "demon" panak

Odoslaťod Ivo 23 Mar 2011 13:56

Matej Zavacky napísal:bi bol 75x6 cize realne nejakych 450, ale aj tak to asi nie je na stackovanie viac ako 50%

75x6?
Ivo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 18 krát/11 krát

Odoslaťod whale034 23 Mar 2011 13:59

Ivo napísal:
Matej Zavacky napísal:bi bol 75x6 cize realne nejakych 450, ale aj tak to asi nie je na stackovanie viac ako 50%

75x6?

Multi-entry tournament... max. 6 vstupov pre hraca... 8-)
Obrázok používateľa
whale034

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 24 krát/3 krát

Odoslaťod palo1973 23 Mar 2011 14:08

a ked k tomu pridas SM,SWU,sunday brawl,dng,plus nejake dalsie nedelne turnaje ako napr. majory na ipokri,cereuse ci partypokri,tak dojdeme k sume 1.5 az 2k a z takej session sa uz % predavaju
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod maroshluchy 23 Mar 2011 14:33

ja som ho sledoval asi od last50 dokonca - a podla mna to hral naozaj dobre. Jasne ze takyto turnaj vyhrat je ovela viac luck ako skill (inac by vsetky turnaje vyhral w4444x), musi ti to proste padat ale dolezite je ked uz si na vlne dotiahnut to az na vrchol - ked uz su v turnaji zvacsa iba kvalitni hraci (xy dobrych hracov dava deepruny v SM alebo SWU ale urobit povedzme top5 to je ine) a to treba pochvalit... ale mozem sa aj mylit - nie som extra online-experienced hrac.
maroshluchy

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 3 krát/7 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 23 Mar 2011 14:40

maroshluchy napísal:ja som ho sledoval asi od last50 dokonca - a podla mna to hral naozaj dobre. Jasne ze takyto turnaj vyhrat je ovela viac luck ako skill (inac by vsetky turnaje vyhral w4444x), musi ti to proste padat ale dolezite je ked uz si na vlne dotiahnut to az na vrchol - ked uz su v turnaji zvacsa iba kvalitni hraci (xy dobrych hracov dava deepruny v SM alebo SWU ale urobit povedzme top5 to je ine) a to treba pochvalit... ale mozem sa aj mylit - nie som extra online-experienced hrac.

sledoval som to od last 16....
urcite tam nebolo ziadne stastie - proste hral to dobre (samozrejme celym turnajom nesmie sprevadzat smola)...
vsetko ostatne su blbosti a tak...
a keby admin deletol temu, tak je pokoj :D
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod Traged 23 Mar 2011 14:44

Chlapci je jedno, či to bol luck, prípadne skill, je to mega úspech, obrovská gratulácia ! otázne je však to, čo reálne aj z tej sumy bude mať - dlžoby, stacknutie, prehranie online atď. A hráč je hráč, ako v jeho prípade a taktiež po nejakých výhrach na DOXXe, to bolo odovzdané online alebo live na cashi v Hrone, takže o tomto je diskusia.
Traged

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 1 krát/9 krát

Odoslaťod palo1973 23 Mar 2011 14:49

maroshluchy napísal:ja som ho sledoval asi od last50 dokonca - a podla mna to hral naozaj dobre. Jasne ze takyto turnaj vyhrat je ovela viac luck ako skill (inac by vsetky turnaje vyhral w4444x), musi ti to proste padat ale dolezite je ked uz si na vlne dotiahnut to az na vrchol - ked uz su v turnaji zvacsa iba kvalitni hraci (xy dobrych hracov dava deepruny v SM alebo SWU ale urobit povedzme top5 to je ine) a to treba pochvalit... ale mozem sa aj mylit - nie som extra online-experienced hrac.

-mylis sa v tom,ze v podobnych donkamentoch ako toto alebo SM ci SWU je kvalitnych hracov minimum,prevazuju slabsi hraci,rozni kvalifikanti,rekreacni hraci atd,malokedy sa stane ako nedavno v SWU ze je na finalovom stole 4-6 good mtts winnings reg,ja osobne som hral tento turnaj do cca 08 00 a bol to najsoft turnaj ever,myslim ze si nemam co vycitat,hral som to dobre,urcite som postracal v par spotoch value,na druhej strane som sa nepustal do tazkych spotov,hral som aktivne hlavne pred flopom,po flope som viacmenej uberal plyn,aby som nedostal ch/r a musel foldnut lepsie handy,resp. nechal superom priestor na blafovanie,samozrejme stastie je potrebne,hlavne ked sme videli ako stylovo vyhral najklasickejsi zo vsetkych flipov,ktory v konecnoom dosledku znamenal snad 250k rozdiel

-inak celkom rad by som videl hand history,viacere handy boli zvlastne zahrane,nevravim ze zle,ale boli tam nejake cold cally oop a check-raisy na flopoch,v last 2 tables tusim,bolo by to celkom zaujimave rozobrat,myslim,ze by to bolo uzitocne pre vsetkych mtts hracov
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod w4444x 23 Mar 2011 14:50

konecne nejake fakty !
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod palo1973 23 Mar 2011 14:52

samozrejme bol to skvely uspech a moze mu byt jedno ako bol dosiahnuty,ci viac vdaka lucku alebo dobrej hre,este by som dodal,ze struktura bola naozaj vyborna,co v kombinacii so super slabym polom davalo priestor na hru
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod marjan556 23 Mar 2011 15:02

cercerBTSSK napísal:sledoval som to od last 16....
urcite tam nebolo ziadne stastie - proste hral to dobre (samozrejme celym turnajom nesmie sprevadzat smola)...
vsetko ostatne su blbosti a tak...

myslim ze taketo nazory a tvoj PTR graf na PS idu jednoznacne k sebe
Obrázok používateľa
marjan556

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 23 krát/30 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!