KoPe in ActiOn (BLOG)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: KoPe in ActiOn (BLOG)

Odoslaťod KoPe 16 Dec 2009 14:46

Tak dnes zas iba mini session. No mal som pár zaujímavých rúk.
staty.JPG
staty.JPG (29.53 ) Zobrazená 3390 krát

graf.jpg
graf.jpg (81.14 ) Zobrazená 3421 krát

1. Full Tilt Poker $10.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 429015
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

CO: $11.18
BTN: $9.55
SB: $10.00
BB: $10.00 17/13/inf/ 3bet 12/ 49hands
UTG: $10.77
Hero (MP): $11.00

Neviem si poradiť s touto rukou, tak by som bol rád keby som dostal nejaké názory. Ide o to, že nemám tušenia či to bol dobrý fold, ale problém bol v tom, že jeho bet na flope aj na turne vyzeral skôr ako value bet než ako bluf.
Pre Flop: ($0.15) Hero is MP with J :spade: J :heart:
1 fold, Hero raises to $0.35, 3 folds, BB raises to $1.10, Hero calls $0.75
Myslím si, že preflop som to zahral v pohode, lebo som kľudne mohol byť lepší, ak mal súper napr AK/AQ/AJ/TT/99

Flop: ($2.25) 5 :heart: 6 :spade: 7 :club: (2 players)
BB bets $1.40, Hero calls $1.40
Na flope som nevedel vôbec kde som, keďže súper mal 100% cbet,. Zavolal som ho, lebo som ešte stále porážal AK/AQ/99,TT. Bol som na pochybách či ho mám reraisovať, alebo nie. Rozhodol som sa iba callovať a pozrieť sa čo urobí na turne.

Turn: ($5.05) Q :heart: (2 players)
BB bets $2.80, Hero folds
Turn znova betol, ako keby ho to Q vôbec nezaujímalo a tak som usúdil, že 99/TT a AK asi mať nebude a pravdepodobne má AA/KK a pripravuje si pot na river shove. Tak som to radšej zložil.

Final Pot: $5.05
BB wins $4.72
(Rake: $0.33)

Aký máte názor na túto partiu ? Bol môj fold moc weak ? Zahral som to správne, alebo som mal voliť inú líniu ? Ale tak radšej zlý fold ako zlý call :) .
Obrázok používateľa
KoPe

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod KoPe 15 Jan 2010 03:29

Tak takto vyzerajú moje posledné dva dni :bad:
damn.jpg
damn.jpg (78.23 ) Zobrazená 3399 krát

asi si dám na týždeň prestávku od pokru
úplne sa mi chce zvracať keď sa pozriem na ten graf a ešte viac keď si spomeniem na tie ruky no fuj. No nič to That´s Poker Baby.
Obrázok používateľa
KoPe

Odoslaťod dzejkej 15 Jan 2010 04:41

IMO nauc sa na tie ruky pozerat a hladat tam svoje chyby - pocas prestavky je super cas na to mrknut. Neutapaj sa v ziali "ach, mne sa tak nedari" a rozmyslaj, kolko BI si mohol usetrit a ako.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod KoPe 15 Jan 2010 05:16

dzejkej napísal:IMO nauc sa na tie ruky pozerat a hladat tam svoje chyby - pocas prestavky je super cas na to mrknut. Neutapaj sa v ziali "ach, mne sa tak nedari" a rozmyslaj, kolko BI si mohol usetrit a ako.

jj to je mi jasné, že od toho, že sa budem lutovať sa zo mna lepší hráč nestane :)
Obrázok používateľa
KoPe

Odoslaťod Chlpo1989 15 Jan 2010 11:02

dzejkej napísal:IMO nauc sa na tie ruky pozerat a hladat tam svoje chyby - pocas prestavky je super cas na to mrknut. Neutapaj sa v ziali "ach, mne sa tak nedari" a rozmyslaj, kolko BI si mohol usetrit a ako.

+1
Ja som sa tiez obhajoval, ze to je poker atd. Teraz som sa naucil popozerat to v HM porozmyslat kde som spravil chybu a zobrat si z tej situacie nieco co ma posunie trosku dalej.

Analyza jednotlivych ruk je zdraviu prospesna :) (tak ako hovori tucniak, nie len najvacsie prehry a vyhry :) )

To ze si 1500 ruk v minuse nic neznamena! Hlavu hore a :gl: !
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod KoPe 13 Júl 2010 22:19

po sto rokoch sa hlásim znova do služby :) . od zimy som nemal na internáte v ba k dispozícii net a tak som si dosť odvykol od online hrania. zvykol som hrávať iba cez víkendy keď som bol doma ale ani to nebolo nič moc lebo som mal plno iných povinností. a tak trz keď už konečne mám čas a net som sa rozhodol znova sa pustiľ do grindenia a hlavne zlepšovať svoju hru lebo vôbec nie som spokojný. posledných pár mesiacov som hrával hlavne Hu sng keď som mal čas na hranie. našiel som zopár videí na STOX POKER a na POKERSAVVY v ktorých som si naštudoval základy že čo a ako sa robí v HUSNG. určite mi to niečo dalo... ale momentálne mám za cieľ vrátiť sa ku CG a hlavne zlepšiť sa v tom. a popri tom by som rád začal nazerať aj do tajov PLO CG. Takže som depositol na FT a začnem znova pekne od začiatku na NL2- NL5. a posnažím sa hlavne zameriavať sa na analýzu hry. 8-) uvidím ako sa mi bude dariť
Obrázok používateľa
KoPe

Odoslaťod KoPe 13 Júl 2010 22:55

hneď sa vyskytlo pár ruk ktoré by som rád prediskutoval.

Full Tilt Poker $2.00 No Limit Hold'em - 8 players - View hand 800630
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

UTG+1: $2.00
MP1: $2.07
MP2: $3.86
CO: $2.91
BTN: $2.00
SB: $2.01 VPIP 45 PFR 11 AGG 1
Hero (BB): $2.00
UTG: $1.46 VPIP 57 PFR 13 AGG 9

Preflop sa nič extra nedialo
Pre Flop: ($0.03) Hero is BB with A :club: 6 :diamond:
UTG calls $0.02, 5 folds, SB calls $0.01, Hero checks

Na flope som bol pripravený check foldnuť
Flop: ($0.06) 9 :club: K :club: 9 :heart: (3 players)
SB checks, Hero checks, UTG checks

na turne som chytil nut FD aj keď nerád ťahám draws na spárovanom boarde
Turn: ($0.06) J :club: (3 players)
SB checks, Hero checks, UTG checks

Na river som chytil nut flush a prichádza priestor na diskusiu. nevedel som koľko betnuť aby som prinutil dorovnať napr nižší flush alebo 2 páry etc. tak som si povedal že overbetnem pot a snáď mi niekto zaplatí. no trochu ma zaskočilo keď ma UTG reraisol. Nevedel som celkom presne čo od neho mám čakať. bylo ma tam Tc8c/TcQc/KK/K9/JJ/J9/77/79 .
Začal som uvažovať KK a JJ som hned vylučil lebo to by nelimpoval preflop asi nikdy. 79 J9 K9 by tiež necheckoval pri jeho agresivite . ak by mal straight flush tiež by to už pravdepodobne betol na turne. jedna ruka čo mi pripadala že ma reálne poráža bolo 77. a tak som si nastolil otázku či mám iba callovať ten raise alebo pushovať. nevedel som reálne odhadnuť range ruk s ktorými ma bude reraisovať a bude pozadu. povedal som si že ak má air a pushnem tak mi zloží ak je lepší ako ja určite mi nefoldne a prehrám viac. a tak sa chcem opýtať aký by ste dali superovy range s ktorým ma rerasine na rivri a zaplatí mi push a pritom ho porážam ?????

River: ($0.06) 7 :club: (3 players)
SB checks, Hero bets $0.12, UTG raises to $0.34, SB folds, Hero ???

ako by ste to hrali ? nakoniec som to iba callol v duchu že tým nič nepokazím. mal som to tam natlačiť alebo poprípade niečo iné ? problém bol v tom že som si nevedel predstaviť horšie ruky ako mám ja ktoré mi zaplatia :)
Obrázok používateľa
KoPe

Odoslaťod popoBA 23 Mar 2011 17:25

KoPe je MTT fish ktora calluje 18BB resteal za tristvrtinu stacku s KJo :D tak a je to vonku! :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod Rocky 23 Mar 2011 17:50

popoBA napísal:KoPe je MTT fish ktora calluje 18BB resteal za tristvrtinu stacku s KJo :D tak a je to vonku! :D

lol Popo ty si to este nerozdychal :lol2:
Obrázok používateľa
Rocky

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 23 krát/17 krát

Odoslaťod KoPe 23 Mar 2011 18:06

popoBA napísal:KoPe je MTT fish ktora calluje 18BB resteal za tristvrtinu stacku s KJo :D tak a je to vonku! :D

popo je MTT fish lebo restealuje s J7o proti btn openu od nita :D v spote kde nema skoro ziadnu fold equity :D bol si precitany bratu :D

ps: link pre rockyho aby sa konecne naucil hrat esa http://www.youtube.com/watch?v=x7v3EqYb2xA :lol2:
Obrázok používateľa
KoPe

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!