NL Holdem $0.05(BB) Replayer
SB ($5) --- Jeden z tych ozaj lepsich regov, hra 28/23/AF 5,3/3b 15,7%/230 ruk
BB ($6.70)
UTG ($2.50)
CO ($5.15)
Hero ($5.34)
Dealt to Hero J K
fold, fold, Hero raises to $0.15, SB raises to $0.45, fold, Hero raises to $1.10, SB calls $0.65
No najvacsi zmatok je to pre mna pred flopom. Chalan ma obv polarizovanu range a ocakavam tam vela airu. Pocas tejto session som nebol nejaky velmi aktivny pri stole a toto bol asi iba prvy ci druhy jeho pokus o resteal (v tej konkretnej session). Normalne by som to urcite flatoval a nechal ho, nech cbetuje. Ale ked som sa pozrel na tu ruku, tak sa mi to vobec nepacilo. Po prve nemam ani A-high, cize na showdown sa velmi dostat nechcem, a po druhe, okrem parov a niekolkych straightdraws nemam ani velmi co trafit, s cim by som mohol floatovat. Rozhodol som sa teda pre 4bet s tym, ze neocakavam, ze ma callne s horsim (a teda je to bluff), pricom mam ruku s removal faktorom a ohodnotil som ju tak, ze velkost toho PF potu, ktory som mohol vziat, bol pre KJo dostacujuci
FLOP ($2.25) 2 T J
SB checks, Hero bets $1.10, SB raises to $3.90 (AI), Hero calls $2.80
Chalan sa ale preukazal opat ako kreativny typ a dorovnal moj 4bet OOP. Mozem cestne prehlasit, ze toto bolo prvykrat, co ma on videl 4betovat IP, lebo fakt to bezne nerobim a som si isty, ze ak by taka situacia nastala, tak by som to mal pri nom poznacene. Flop vysiel aky vysiel a chalan checkol. Vacsinou ocakavam, ze ked niekto bude callovat 4bet OOP, tak ma fakt silnu ruku. V tejto konkretnej situacii si to ale nemyslim, pretoze ako vravim, on ma este 4betovat z pozicie nevidel, a teda sa mohol domnievat, ze drzim nieco, s cim sa chcem stacknut a v pohode to tam mohol poslat PF. Z toho dovodu som mu dal do range rozne lepsie suited esa a suited broadways a cielom mojho cbetu bolo aj to, aby som ho vyprovokoval c/shovenut s tymito rukami, pretoze to iste uz tolkokrat videl v roznych videach Hned po jeho checknuti som mal plan to tam napchat, a podarilo sa. Otazka -> ako vidite tu PF hru? Je potrebna nejaka vacsia vzajomna historia na to, aby som mohol daco taketo vymyslat? A bol ten reasoning na flope aspon ako-tak OK? vopred dakujem za komenty
TURN ($10.05) 2 T J 5
RIVER ($10.05) 2 T J 5 3