Palov pokrovy blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Palov pokrovy blog

Odoslaťod emjayko 24 Mar 2011 09:09

nice zabojuj este... inak z tvojich poslednych reportov mam pocit ze ti velmi stupa forma
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod Chlpo1989 24 Mar 2011 09:23

Najs, nech sa ti zadari :)
:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod slemo69 24 Mar 2011 12:57

drzim palce a tesim sa na handy :gl:
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod palo1973 24 Mar 2011 18:54

Final day.

Zacalo sa dost tight,po case vsak zacali hraci vypadavat,ja som sa trafil openpushom s A7 do AQ a spadol som na cca 3 BB,okolo 12k som mal,2x som psuhol,potom zdabloval s 33 vs QT,a o chvilu nato som uz restealoval s JdTd,mal som 11 bb a pan ma solidne slowrollol s AQ,na A high flope sa mi okrem GS otvorila aj FD,ktora na turna aj prisla.Este som sa vyhol resucku lebo pan mal Qd.Justice.

Potom sa zasa hralo dost zatiahnute,mne karty moc nechodili,raz KK na buttone s blindy fold..
Raz za orbit som vsak vzdy zobral blindy a drzal stack medzi 100 az 115k.
Na FT bubble som repushol po raise na 20k,mojich 99k s AKo,pan tankuje,pocita si stack,ma cca 270k a calluje 44.Door kart ako to uz u mna byva 4ka,avsak aj moj GS,turn blank,river gratulacne eso..........

Bez zbytocnej skromnosti mozem tvrdit,ze ez porazam live mtts medzi 100-500 BI,na poslednych 4-5 tich turnajoch som mal skoro same ITM,dva final table,dokonca aj v Badene kde je zla struktura-5k stack a 20 min levely som bol 3/3 ITM.
V tychto turnajoch som mal snad jeden,max dva spoty kde som si nebol isty.

Takze stale cakam na velku trefu,ale uz som na nu pripraveny.Zeby Main Event WPT Vienna?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod palo1973 24 Mar 2011 19:38

http://www.pokerfirma.de/news/starker-a ... wien/79183

boris to nakoniec dotiahol aspon na FT,tam skoncil tusim 7my,no skoda SK HU by bol epic,hlavne by som si vyziadal aj Mirku,dealerku nasu slovensku,next time
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod lacored 25 Mar 2011 00:19

Gratz. pekny vysledok Palo, a drzim palce na maine :)
lacored

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 87 krát/43 krát

Odoslaťod palo1973 25 Mar 2011 10:37

lacored napísal:Gratz. pekny vysledok Palo, a drzim palce na maine :)

are u kidding me?ft bubble boy je scheisse........

ale dik aj tak ;)
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod lacored 25 Mar 2011 16:10

Samozrejme ze som to myslel sposobom : skoda ze nebol ten SK HU, ale aj tak pekny vysledok :)
lacored

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 87 krát/43 krát

Odoslaťod yegon 25 Mar 2011 17:34

palo1973 napísal:Bez zbytocnej skromnosti mozem tvrdit,ze ez porazam live mtts medzi 100-500 BI,na poslednych 4-5 tich turnajoch som mal skoro same ITM,dva final table,dokonca aj v Badene kde je zla struktura-5k stack a 20 min levely som bol 3/3 ITM.
V tychto turnajoch som mal snad jeden,max dva spoty kde som si nebol isty.

Takze stale cakam na velku trefu,ale uz som na nu pripraveny.Zeby Main Event WPT Vienna?

nice, sebavedomie je dobra vec v pokri :) tak ale vzorka je slusna ;)

gl v maine, budes hrat aj bratislavu?
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod palo1973 25 Mar 2011 20:54

Tak dnes som odohral day1a ME WPT Vienna,buy in bol 3500 euro,hralo vyse 200 hracov,co som ani necakal,je pravdepodobne ze odhadovany prize pool 1.2 miliona bude vyrazne prekonany.

Stol som mal celkom hratelny,akurat vlavo od mna sedel nejaky nemecky hrac,ktoreho som uz niekde videl,ked zistim doplnim meno.Samozrejme ze mi robil problemy,ked videl ako rad raisujem a izolujem slabsich hracov vpravo odo mna.

Prva velka hra prisla v levely 2,mam na buttone 4d5d a callujem MP raise na 400.Flop 5hTx3h,on cbet asi 500,ja call.

Turn je 4h,super check,ja check behind.

River 4x,super bet,ja raise na 2.800,on reraise na 6k,bije ma jedina handa,ktoru v showdowne aj vidim...

S tymto superom mam o chvilu dalsiu handu,callujem zase IP s T9o,flop JQK,on bet,ja raise on call,turn ide nie moc dobry pre mna,9,on check calluje moje bet,river je naj karta v baliku...T,ak to betne snad to musim este aj zhodit,nastastie checkuje a ukazuje KQ....split

Potom sa vraciam do hry viaceryymi mensimi potmi a mam asi 23k,

Na stol prichadza Elky a hlavne moj znamy Manuel Blaschke,ktory v nedelu shipol Sunday Mulligen za 51k a na WPT Barcelona bol vlani tusim 4ty ci 5ty.

Je to agresivny,mlady hrac,schopny vselicoho.

Hned ako dosiel elky zacal raisovat,nie prehnane agresivne,ale tak zdravo agro,po asi pol hodine raisuje z buttonu na 500,SB 3 bet na 1400,elky 4 bet na 4k,SB call.

Flop 3 male diamondy,pani sa dostanu do all inu,elky ma esa,SB krale....obaja s diamondom...

Potom prichadza prva zaujimava hra,elky zasa v raise na 700,Manuel ho cold calluje,to nerobi nikdy,uz ho viackrat 3 betol,ja mam na buttone AQs a 3betujem na 2050,elky fold,Manuel 4 bet na 5050.WTF??Nedavam mu ziadnu handu,proste tato linia nema zmysel a vyuzivam silu pozicie na call.

Flop je 338 s mojou BDFD,Manuel bet pod polku potu,ja sa ho rozhodnem floatovat,stale mu nedavam ziadnu handu.

V pote mame cca 20k a ja mam 15k behind,som pripraveny ho callnut na kazdom turne.

Turn ide T,mam FD,Manu checkuje,uz sa nechcem zahravat s ohnom a nechat ho blafovat river,nahodou ho trafi nejaky out k jeho SC alebo co tam ma a idem all in,Manuel takmer insta fold.

A uz prichadza final coundown.

Mam na UTG QQ,z prvych pozicii som malo aktivny,predsa len su za mnou hraci s ktorymi nechcem hrat OOP resp hraci ktory vedia light 3 betovat.

Dostavam 2 cally,elky na CO fold,cakam move od Manuela na buttone.Samozrejme ze prichadza,3 bet na 2900.

Jeho range je v tej chvili na 100 % any2(prave pisem na FB s Borisom Kotlebom,ktory ho tiez dobre pozna dava mi zapravdu)

Ja 4 betujem na 8.1k,Manuel si nechava spocitat moj stack,mam asi 25k behind,a ide all in.

Moje rozmyslanie je jasne,mam 110 BB,ja budem caller,je to v takomto turnaji takmer na trest smrti........ALE nie versus hrac ako je on,myslim ze toto uz neurobi s crappy handami typu 39o a ani s JK,ale urcite s handami ktore maju solidnu equity aj voci monter rukam,ktore tu ja reprezentujem.Avsak hlavne si dava velku FE v com ma samozrejme pravdu.

Rozmyslam snad 20-30 sekund a hlasim call.Manu ukazuje AKo,flope je este ok,ale turnovy king ma posiela out......

Uvitam o tych 2 big handach diskusiu.
Obrázok používateľa
palo1973

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!