Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
dostat sa pf UTG s QQ do allinu za 110BB na fullring stole nemoze byt vo vacsine situacii ok
urcite nie ked "z prvych pozicii som malo aktivny"
urcite nie ked "z prvych pozicii som malo aktivny"
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
vsak pisem ze je to na trest smrti,nie vsak versus hrac ako manu
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
No neviem, je jasne ze jeho 3bet moze byt light ale akonahle ty 4betnes tak s bluffovanim je koniec. Si pozadu za jeho shoving range. Podla mna 4betovat v tejto situacii QQ je dost velka chyba.
Vacsina ludi tam proti tebe nebude 5b shovovat AK/JJ, to ze to tento typek spravi tiez nie je uplne iste pri tvojej tight image. Podla mna jeho shove s AK je tiez slusny brainfart tu
Vacsina ludi tam proti tebe nebude 5b shovovat AK/JJ, to ze to tento typek spravi tiez nie je uplne iste pri tvojej tight image. Podla mna jeho shove s AK je tiez slusny brainfart tu
-
aj maniak moze mat niekedy KK/AA, u mna call na jeho 3bet pf, a snazit sa co najlacnejsie dostat do SD aj ked to moze byt problem proti maniakovi
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
ako ja som bol dost aktivny,aj sa pozname z inych turnajov,pisem preco som neotvaral casto z UTG,bol tam ten nemec,dvaja co radi callovali,elky na CO a Manu na buttone,akurat mi pisal dalsi spolocny znamy,ze 3 bet range je atc a 5bet range je top 90 %...ak to aj prehana je imo iste ze tu si bude davat obrovsku FE
-
Matej Zavacky napísal:aj maniak moze mat niekedy KK/AA, u mna call na jeho 3bet pf, a snazit sa co najlacnejsie dostat do SD aj ked to moze byt problem proti maniakovi
matej,ale on neni maniak,to si trochu mimo,je to zastupca mladej hyperagro generacie,necudoval by som sa ak mi ukaze 68s,alebo T9o a podobne
-
ano, ale na druhej strane on vie ze ty si utg opatrny tak ti dava celkom slusnu handu urcite.... ako dobre, ked mas nanho read tak 4bet ale na 5bet urcite fold
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
no ak myslis ze shovne TT/A9o a podobny crap tak je to ok ale za 110BB vs UTG open to je hodne optimisticky predpoklad
ak by to bolo v LP a on ta casto 3betoval a ty si ho par krat 4betol tak je to uplne ina kava
flipovat za 110BB v turnaji s dobrou strukturou nie je dobry napad
ak by to bolo v LP a on ta casto 3betoval a ty si ho par krat 4betol tak je to uplne ina kava
flipovat za 110BB v turnaji s dobrou strukturou nie je dobry napad
-
inak handa zo vcerajska,jasne ze je rozdiel medzi 3k eventom a 300 e eventom
pride typek na nas stol,typicka calling station,40-50 rokov,kosela,gay fialovy hilfiger pulovrik,opakovane limpuje,ja som na buttone a izolujem na 800,Manuel na BB call,limper call,flop je 449 s FD,Manu check,limper donkbet 1.5k,ja fold,Manuel raise na nieco cez 4k,limper insta call,turn blank,Manuel ide all in za si 9k,limper insta call s T9o,Manu ukazuje KJo bez draws....to je nas Manu....
pride typek na nas stol,typicka calling station,40-50 rokov,kosela,gay fialovy hilfiger pulovrik,opakovane limpuje,ja som na buttone a izolujem na 800,Manuel na BB call,limper call,flop je 449 s FD,Manu check,limper donkbet 1.5k,ja fold,Manuel raise na nieco cez 4k,limper insta call,turn blank,Manuel ide all in za si 9k,limper insta call s T9o,Manu ukazuje KJo bez draws....to je nas Manu....
-
nechcem aby vsetko vyznelo ako obhajovanie mojho callu,ale dalsi kamienok do mozaiky je,ze ked som odchadzal mal Manu 90k stack-teda 300 BB,a uz je davno out......
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.