Male zhrnutie marca:
Tento mesiac sa niesol v podobe skusania novych herni a presunutia casti bankrollu na PS. Najprv som si vsak skusil FullTiltPoker - zahral som tam 23 turnajov a v jednom z nich som hitol takmer 3000usd. Software ftp ma vsak az takto nezaujal (skusal som to tam hlavne kvoli MiniFtops), tak som cashoutol a presunul som sa na PS, kde som odohral za posledny tyzden aj nieco asi 100 turnajov. Zatial som spokojny nieco som pohitoval a nakoniec skoncil v peknom pluse. Taktiez som tu hitol package na BelgianPokerSeries za 7eur. BI to turnaja je 800eur velmi sa na to tesim, chystam sa tam aj s manzelkou tak si to hadam uzijeme, keby som neuspel v ME tak zahram aj Sideeventy. Hraju sa nejake 100 a 200 BI, hra sa 14. az 18.4....
Plany na april:
-dat 300 - 400 mtt na PS a plne sa adaptovat na tuto hernu, postupom casu by som chcel zapojit 109usd turnaje na tejto herni, neviem ci to stihnem este v aprili
-hitnut turnaj v Belgicku
-zahrat si Pokerportal Live Series
- snad sa kvalifikovat na niektory z tychto majovych zivych turnajov - Estrellas PokerSer.- Alicante, Eureka-Nova Gorica, UKIPT - Cork