SKCZ Poker Master
expekt
Tak ja som sa zas nenechal zlakat, on dal prvy allin, hadam som nemal zahodit rakety :(
keby nedal, ja raisnem ale o 5000 a vysledok by bol rovnaky.
Ale kazdopadne ked je na turnaji poslednych 30 ludi a mne pride na ruku AA, tak to nezahodim ani keby co bolo. Vlastne AA pred flopom by som nikdy nezahodil a nepoznam nikoho co by zahodil....
keby nedal, ja raisnem ale o 5000 a vysledok by bol rovnaky.
Ale kazdopadne ked je na turnaji poslednych 30 ludi a mne pride na ruku AA, tak to nezahodim ani keby co bolo. Vlastne AA pred flopom by som nikdy nezahodil a nepoznam nikoho co by zahodil....
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
AA pred flopom
no ja by som zahodil ked je to pred flopom a ide mi o miesto v 20. Nikdy nie je iste (ako sme sa prave presvedcili) ze tvoje rakety doletia do ciela :) Pre udrzanie sa v hre by som ich kludne pustil...
- expekt
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pre Vlade: este doplnim
takto si z toho urobil len hru na vacsie stastie a nemal si uz moznost zapojit aj rozum :)
- expekt
pre expekt
To sa lahko hovori, ale neverim.
Jednoducho neverim ze by niekto zahodil AA preflop, to sa proste neda, to je ako ten prsten v panovi prstenov :))) moj milasik, nedovoli mi to srdce a ani rozum :)))
No vyjadrite sa este niekto, zahodili by ste AA preflop? Keby islo o hocijake platene miesto...
Jednoducho neverim ze by niekto zahodil AA preflop, to sa proste neda, to je ako ten prsten v panovi prstenov :))) moj milasik, nedovoli mi to srdce a ani rozum :)))
No vyjadrite sa este niekto, zahodili by ste AA preflop? Keby islo o hocijake platene miesto...
- vlade
pre Makeer
Bud rad ze si to AA nemal ty a neprehral si, ako ja :))) 27. miesto :(((
- vlade
AA
ked mam AA a do platenych miest chyba uz len par, zhodim to bez servitky. Samozrejme ked viem, ze vydrzim blindy. Inac ked je vyhra 0,13$ tak sa to oplati :)) Toto som zacal robit, ked som mal seriu 11 prehier s AA v ruke za sebou :)
-
Rissso - Príspevky: 88
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.