SKCZ Poker Master
v nedeľu na obed
Ano, parada. V sobotu poobede som cital pokerportal.sk prvykrat (zdravim bohumelka), vidim, ze na 10 000 SK freeroll dostanem heslo ak som zaregistrovaný do konca soboty. Neviem preco som si myslel, ze som, ked som tu bol prvykrat. Pred pol hodinou ma napadlo, ze vlastne nie som zaregistrovaný:) Sranda. Takze hram az o tyzden:) Ahoooj!
-
Rissso - Príspevky: 88
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
skus stastie u admina :)
tieto pravidla su dane z dovodu overovania registracii, ktore zaberu velmi vela casu (minimalne jeden den) a tak by sme to s uzavierkou v nedelu nestihli. Ale mozno sa ti heslo dostane, v kazdom pripade sa urcite zaregistruj a ak by mal admin volny cas tak to urcite rad spravi.
- expekt
Warm up
Zdravim vsetkych hracov - aj tych zo vcerajsieho live turnaja v Nitre aj "nasich" online a prajem vela uspechov dnes vecer, kedy sa hra o cash 5.000 Skk a extra ceny v hodnote dalsich 5.000 Skk v podobe vecnych cien (capice, tricka, polokosele), vstupiek na turnaj,... a to vsetko v januarovom poslednom turnaji serie. Kto pojde do februara s usmevom na tvari?
- expekt
Specialna pprosba na vsetkych hracov dnes vecer! Precitajte
Vcera pocas live turnaja v Nitre sme rozoberali pravdepodobnost a nejake tie vypocty k tejto teme, pricom s tvorcami Pokerportalu sme narazli na znamy pripad pravdepodobnosti, kedy v skupine 23 ludi je sanca 1:50, ze sa najdu dvaja ludia s datumom narodenia v rovnaky den. Chcel by som si toto overit v skupine cca. 200 hracov, ktory by sa mali dnes vecer zucastnit turnaja. Ak niekto z vas ma dnes narodeniny, PROSIM, poslite prispevok do tejto temy s "Nadpisom" MAM NARODENINY DNES! dakujem, :) Expekt
- expekt
Dodatok Pravdepodobnost
Pri skupine 50 ludi je pravdepodobnost ze narodeniny maju dvaja ludia v ten isty den 97%. Tak som zvedavy ci sa k tomu priblizime :)
- expekt
prvdepodobnost
Je to trochu dopletene napisane ... ma tam byt, ze v skupine 23 ludi je sanca 1:1 ...
- LittleGolem
pravdepodobnost
Mne sa to nepozdava, predsa ked je 50 ludi, tak pocet dni, ked budu mat dvaja z nich narodeniny, moze byt maximalne 25 v roku. A kedze dni v roku je 365 tak myslim ze neni na 97% iste, ze v ten den budu mat prav dvaja narodeniny.
To je len taka uvaha mojim sedliackym rozumom, mozno som to dobre nepochopil...
To je len taka uvaha mojim sedliackym rozumom, mozno som to dobre nepochopil...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Toto ma privitalo na post.sk, presne skopírované: " Vážení používatelia emailového servera POST.sk, ospravedľňujeme sa technickú odstávku systému. Prosíme o strpenie.".
Co by som tak k tomu napísal? :) Ozaj, aká bola pravdepodobnosť, že to odstavia akurát teraz? :) A aká je pravdepodobnosť, že to pustia o pár minút? :)
Co by som tak k tomu napísal? :) Ozaj, aká bola pravdepodobnosť, že to odstavia akurát teraz? :) A aká je pravdepodobnosť, že to pustia o pár minút? :)
-
Rissso - Príspevky: 88
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.