SKCZ Poker Master
SKCZ Poker Master
Blizi sa vikend :) a dve vyborne akcie - sobota, Nitra, PokerPortal.sk live session a nedela, Expekt Poker Room, SKCZ Poker Master januarove finale o ceny v hodnote 10.000 SKK. Dnes dorazli tricka, polokosele a capice brandovane Expektom a niektorych z vas cez vikend potesime a v pondelok pojdu pekne na postu. Takze pripravujte sa a nic nenechajte na nahodu! Sucasne chcem este viac zahustit atmosferu a prezradim ze sme stanovili premie na polrocny a koncorocny turnaj. Chlapci z vasej dufam jedinej pokrovej stranky uz pracuju na tom ako tie cisla vtesnaju do koloniék :) Prajem vam pekny den a tesim sa na vikend (manzelka ide na sluzobku) gl
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Pre Jurajkoo - material na Expekt.com
Dakujeme za prispevok, ktory si nasiel svoje miesto na strankach Expekt.com. Pre pozretie navstivte slovensku verziu http://www.expekt.com/index.jsp?lc=svk a v casti lokalne spravy je link na SKCZ Poker Master a cely pribeh z minuleho tyzdna. Expekt support
- expekt
50.000 Skk / 100.000 Skk
kto sa hlasi do polrocneho / rocneho finale? Vypiseme nejake kurzy a stavky na finalistov? Zbierajte body lebo v juni a v decembri budu chybat :)
- expekt
Musim zabodovat
Minule som skoncil na 15. mieste, vyradil ma fedobelgrad ktory mal neuveritelne stastie, tak dufam ze to stastie sa prikloni ku mne, alebo ze sa s nim stretnem az pri final table.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
expekt
ja sa po skvelom vysledku v stredu pokusim dokazat. ze to nebola nahoda, ale bude to proti samym kvalitnym hracom dost tazke ... dufam, ze vsetkych, ktorych dostanem na stol budu disconeected alebo sit out, resp. auto fold.
- BJK
heslo
ahoj, chci se zeptat, kdy dostanu emailem to heslo na ten 5000 SKK turnaj. díky za odpověd a gl
- lukeluky18
Heslo
Ahoj můžu se zeptat..jak se můžu přihlásit do dnešního freerollu 10000 SKK na expektu? Jak mohu získat heslo, mohl by mi někdo poradit případně heslo napsat . Děkuji velice.
- Daredevil85
pass ?
tiez by som sa chcel spytat ohladom toho hesla na dnesny turnaj, pride mi na emila nejak tesne pred turnajom, ci to je len pre novych hracov, registrovany na expekte som uz davnejsie , nejako sa z toho nemozem vysomarit , poradte niekto kto to uz hrate, thx
- rooot
heslo na nedelny freeroll
...Každú nedeľu o 19:00 si môžete na Expekte zahrať exkluzívny PokerPortal.sk freeroll o 5 000 skk, na ktorom sa môžu zúčatniť iba hráči, ktorí sú zaregistrovaní na našej stránke. Čechom a Slovákom, ktorí sa u nás zaregistrujú /vpravo hore na stránke klikni na REGISTRÁCIA/, bude heslo na turnaj zaslané vždy v deň turnaja o 17:00. Pozor - heslá budú zasielané iba hráčom, ktorí sa stihnú zaregistrovať na našich stránkach do konca soboty. Ak sa zaregistrujete povedzme v nedeľu na obed, bude vám zaslané heslo automaticky až na ďalší týždeň. Ak ste už na našich stránkach registrovaní, samozrejme sa už nemusíte sa ďalší týždeň registrovať znovu a heslo automaticky dostanete tiež....
- expekt
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.