Live reporting - WPT Slovakia (Day 1B)
Re: Live reporting - WPT Slovakia (Day 1B)
a mate tam Agnieszku, chlapi
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
to je ta baba na ktoru bol vypisany drink
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
prepašuje mi niekto z hracej plochy šišku? uz dva dni sa neviem z postele dvihnut a ist sa kuknut.toto by ma naozaj motivovalo
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
tomiG napísal:No tym tvojim sponzorom sa to asi dobre citat nebude...
Tak vedeli co kupuju nie A ako vravi kamos, este mame zetoniky, tak sa netes predcasne
popoBA napísal:prepašuje mi niekto z hracej plochy šišku? uz dva dni sa neviem z postele dvihnut a ist sa kuknut.toto by ma naozaj motivovalo
Popo ja ti prepasujem aj dve, teda ak budem este v hre ked dojdes...
Btw podla vsetko mam zajtra na stole tieto ksichty: Gian Piero Penna, Simon Charette, Emile Petit, Vinkyy, Alex Iverson, Stanley Bilby, je niekto z nich nejaka znama/online star? Rano si ich asi zguglim, ale tak keby niekto nieco vedel... teda nie ze by pri mojom stacku na tom nejako zalezalo
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
loool mike sexton a tony g v blave a ja sedim doma
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
dve nie.drzim si liniu.sak to sam poznas kedy vam to zacina o 14? tak to aby som tam bol presne ale ne,je mi jasne ze to vytocis
miskokvo no vidis.a to podla financneho poradcu a pro matematikara uz mas nato davno hotovy bankroll.flakas to
miskokvo no vidis.a to podla financneho poradcu a pro matematikara uz mas nato davno hotovy bankroll.flakas to
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
MiskoKvo napísal:loool mike sexton a tony g v blave a ja sedim doma
Tony G je trapko (vystupovanim obv, a je to len moj nazor obv), Sextona som moc nevidel, a este tam bol Brian Hastings, ktory sa ale z nepochopitelnych pricin tvaril ze nas s Yegonom nepozna
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
preco by som sa mal tesit z neuspechu niektoreho svk hraca?mate moj obdiv ze ste si tam isli k tym hyper agresivnym hracom sadnut pozri si video teraz posledne pridane na pokertube wpt high roler londom tonyg na final table.mal som dojem ze si tam snupli pri 24000bb 700000 all iny pred flopom na k9 samozrejme vyhral k9vs gg k na flope a ides domov a podobne karty hrali to ako neaky free roll.tak co pri 2700eurach myslel som si ze to bude mat taky to priebeh ale taky je dnes poker agresivnejsi vyhrava...taky elky bere len 1miesto nebude sa vobec pozerat ci je buble boy alebo foldne nieco len aby to dotiahol vysie na peniaze.a tak tam zmysla viacej hracov.mate to tazke tak sa drzte
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
GL zajtra chlapi...
- tomm
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 13 krát/10 krát
a to este len teraz pride tlak cim bude itm blizsie tym bude vacsi po bubline pride show time a zase ked sa budu blizit slusne peniaze budu tlacit ako dive svine
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.