Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)
Re: Wizdo new way of omaha
nam obema jsu asi souzene hry 0+ nebo 0-, nebo turnajove bubliny .... KARMA, baby
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Dole vodou to ide...
Hral som 40/27/3b 11 hralo sa mi veľmi dobre ja mi to išlo = nebol som vo veľkom mínuse, ale potom prišli suckouty typu AKQ6ds vs AK65 v jendej farbe flop T66 mi dava FD a river 5 ma zabija...KQT8ds vs KQT9ss vs AAxx(short) akcia standard ja 3b short push, on call ja 5bet push on call river 9....A takychto bolo a bolo preto rozdiel medzi mojou EV a vyhrami je slusny...ALe hral som bez tiltu a nebolo to nejake horibilne nehratelne, regovia hraju iba svoje ruky az an vynimky kde si pisem poznamky, ak nehra iba svoju ruku...
cast stolov 53/36/3b 20 takze agromonkey meno mé...ešte ako bonus so shortmi sa stackujem uberlight, BTM2P. par + oesd a pod cize image musim mat ako superblazon ale nikto aj tak nic...
Nonshowdowny su ale nice tak aspon nieco :-)
Hľa graf...
GL ak niekto chce ruky, zaujimavého moc nebolo, veľa štanadrd spotov a to nikoho nezaujíma
Hral som 40/27/3b 11 hralo sa mi veľmi dobre ja mi to išlo = nebol som vo veľkom mínuse, ale potom prišli suckouty typu AKQ6ds vs AK65 v jendej farbe flop T66 mi dava FD a river 5 ma zabija...KQT8ds vs KQT9ss vs AAxx(short) akcia standard ja 3b short push, on call ja 5bet push on call river 9....A takychto bolo a bolo preto rozdiel medzi mojou EV a vyhrami je slusny...ALe hral som bez tiltu a nebolo to nejake horibilne nehratelne, regovia hraju iba svoje ruky az an vynimky kde si pisem poznamky, ak nehra iba svoju ruku...
cast stolov 53/36/3b 20 takze agromonkey meno mé...ešte ako bonus so shortmi sa stackujem uberlight, BTM2P. par + oesd a pod cize image musim mat ako superblazon ale nikto aj tak nic...
Nonshowdowny su ale nice tak aspon nieco :-)
Hľa graf...
GL ak niekto chce ruky, zaujimavého moc nebolo, veľa štanadrd spotov a to nikoho nezaujíma
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Týranie mojej hráčskej duše...
Tieto dni je to hrôza, ale tak prísť to muselo, lebo mám opäť reoad bonus tak dostávam co, proto. Njalepšie je hrám 2 stoly PLO HU vs fishky a 4 stoly 6max.
Na HU stoloch, nutflush vs str8fluh, nut full vs poker, pár suckoutov aj tak som odchádzal ako víťaz od oboch nakoniec po tuhom a dlhom boji.
6max bol hrozný iba v tom ako mi nedržali AAxx, jeden reg mi ich crackol 3krát a keď som proti nemu vyitahol monster JT98ds tak má AAxx a ukoristí flop AKK...Celkovo to nebolo nič easy, ale nakoniec som aspoň neskončil tak zle ako všera.
Hľa graf:
Pod all in EV som halvne preto že som mal 2 stackoffy do nuts v 4bet pote A vyhral som 2way all in vs AAxx a AAxx a ja s 9865 som riverol flush.
GL snáď sa to čoskoro otočí.
Tieto dni je to hrôza, ale tak prísť to muselo, lebo mám opäť reoad bonus tak dostávam co, proto. Njalepšie je hrám 2 stoly PLO HU vs fishky a 4 stoly 6max.
Na HU stoloch, nutflush vs str8fluh, nut full vs poker, pár suckoutov aj tak som odchádzal ako víťaz od oboch nakoniec po tuhom a dlhom boji.
6max bol hrozný iba v tom ako mi nedržali AAxx, jeden reg mi ich crackol 3krát a keď som proti nemu vyitahol monster JT98ds tak má AAxx a ukoristí flop AKK...Celkovo to nebolo nič easy, ale nakoniec som aspoň neskončil tak zle ako všera.
Hľa graf:
Pod all in EV som halvne preto že som mal 2 stackoffy do nuts v 4bet pote A vyhral som 2way all in vs AAxx a AAxx a ja s 9865 som riverol flush.
GL snáď sa to čoskoro otočí.
- wizdo
Happy "I suckout u finally session"
Po tých posledných dňoch sa mi už patrilo niečo aj vyhrať, a herňa si povedala že ok dnes môžeš tak to šlo. Dnes bez grafu lebo sa hanbím ale celkom sa to dalo :-)
Jedna handa za všetky, alias str8flush1outer here i comes chalanovi hovorím keby si to 4betol foldnem ( +má 14usd v stacku čiže je to supereasy 4bet a napíše mi že nechcel to hrať ako DONK. hru nato suckol AAKTds s 2245 na 67Qr boarde v 3bet huge pote...)
IPoker Network $20.00 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 1062838
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
CO: $14.72
BTN: $11.36
SB: $16.22
Hero (BB): $20.00
UTG: $23.19
MP: $14.38
Pre Flop: ($0.30) Hero is BB with A 7 Q J
2 folds, CO raises to $0.70, BTN calls $0.70, 1 fold, Hero raises to $2.40, CO calls $1.70, 1 fold
Flop: ($5.60) 9 8 5 (2 players)
Hero bets $2.80, CO raises to $12.32, Hero calls $9.52
Turn: ($30.24) T (2 players)
River: ($30.24) 7 (2 players)
Final Pot: $30.24
CO shows A A 3 6
Hero wins $28.73
(Rake: $1.51)
results +2,5BI a stats 38/22/3b 11
GL všetkým wizdo
Po tých posledných dňoch sa mi už patrilo niečo aj vyhrať, a herňa si povedala že ok dnes môžeš tak to šlo. Dnes bez grafu lebo sa hanbím ale celkom sa to dalo :-)
Jedna handa za všetky, alias str8flush1outer here i comes chalanovi hovorím keby si to 4betol foldnem ( +má 14usd v stacku čiže je to supereasy 4bet a napíše mi že nechcel to hrať ako DONK. hru nato suckol AAKTds s 2245 na 67Qr boarde v 3bet huge pote...)
IPoker Network $20.00 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 1062838
CO: $14.72
BTN: $11.36
SB: $16.22
Hero (BB): $20.00
UTG: $23.19
MP: $14.38
Pre Flop: ($0.30) Hero is BB with A 7 Q J
2 folds, CO raises to $0.70, BTN calls $0.70, 1 fold, Hero raises to $2.40, CO calls $1.70, 1 fold
Flop: ($5.60) 9 8 5 (2 players)
Hero bets $2.80, CO raises to $12.32, Hero calls $9.52
Turn: ($30.24) T (2 players)
River: ($30.24) 7 (2 players)
Final Pot: $30.24
CO shows A A 3 6
Hero wins $28.73
(Rake: $1.51)
results +2,5BI a stats 38/22/3b 11
GL všetkým wizdo
- wizdo
Aby sa nepovedalo, suckout som dal za 14usd a suckout dostanem za 24...
Súper megafishka stolu, potovala any flop čo raisla a betovala any turn ktorý sa na flope rpechekoval...
IPoker Network $20.00 Pot Limit Omaha Hi - 5 players - View hand 1063189
UTG: $21.36
CO: $16.26
BTN: $63.65
SB: $9.10
Hero (BB): $23.33
Pre Flop: ($0.30) Hero is BB with A T 9 K
UTG raises to $0.70, 1 fold, BTN calls $0.70, 1 fold, Hero calls $0.50
Flop: ($2.20) 8 T T (3 players)
Hero checks, UTG checks, BTN bets $2.20, Hero raises to $8.80, UTG folds, BTN calls $6.60
Turn: ($19.80) 9 (2 players)
Hero bets $13.83, BTN calls $13.83
River: ($47.46) 6 (2 players)
Final Pot: $47.46
BTN shows 3 6 6 7
BTN wins $45.09
(Rake: $2.37)
Súper megafishka stolu, potovala any flop čo raisla a betovala any turn ktorý sa na flope rpechekoval...
IPoker Network $20.00 Pot Limit Omaha Hi - 5 players - View hand 1063189
UTG: $21.36
CO: $16.26
BTN: $63.65
SB: $9.10
Hero (BB): $23.33
Pre Flop: ($0.30) Hero is BB with A T 9 K
UTG raises to $0.70, 1 fold, BTN calls $0.70, 1 fold, Hero calls $0.50
Flop: ($2.20) 8 T T (3 players)
Hero checks, UTG checks, BTN bets $2.20, Hero raises to $8.80, UTG folds, BTN calls $6.60
Turn: ($19.80) 9 (2 players)
Hero bets $13.83, BTN calls $13.83
River: ($47.46) 6 (2 players)
Final Pot: $47.46
BTN shows 3 6 6 7
BTN wins $45.09
(Rake: $2.37)
- wizdo
Na omaha megadownswing nemám nervy...
Minulý mesiac to začalo -30BI...tento to pokračuje ďaľšími -25BI...na toto nejsom stavaný... Najväčší swing dole mám zatiaľ na PSku a to -60BI na PLO25, našťastie tu mám nejaký VIP hit z minulého mesiaca a turnaje za body + malilinký reload bonus takže je to kúsok znesiteľnejšie, ale opäť idem na PLO10...A ja som si myslel že 100+BI bankroll bude dosť...
dočasne R.I.P. ...
Minulý mesiac to začalo -30BI...tento to pokračuje ďaľšími -25BI...na toto nejsom stavaný... Najväčší swing dole mám zatiaľ na PSku a to -60BI na PLO25, našťastie tu mám nejaký VIP hit z minulého mesiaca a turnaje za body + malilinký reload bonus takže je to kúsok znesiteľnejšie, ale opäť idem na PLO10...A ja som si myslel že 100+BI bankroll bude dosť...
dočasne R.I.P. ...
- wizdo
NIč moc sa nezmenilo, snáď sa to čoskoro zmení...alias "NH, SIR" búranie zlej psychológie...
V princípe sa budem snažiť po každom suckoute, či coolery napísať súperovi "NH SIR" ale s tým že to budem myslieť aj vážne, nie že si doma tresnem do steny a pod., ale že to poviem vážne bez nejakých ďalších následných výbuchov.
O čo ide. Ako iste viete mám problémy s tiltom, veľa krát som myslel že je pokoj(aj dlho bol), ale oni sa vždy vrátia, takže teraz idem meniť psychiku pekne od podlahy. Problém u mňa je ten že spojím predsudky s nevôlou prehrávať proti zlým hráčom a bum je to tu (trashtalk a lahky tilt). Problém bude zakorenení niekde hlbšie ale to tu riešiť nebudem ...
Kto sa chce pridať uvítam...
V princípe sa budem snažiť po každom suckoute, či coolery napísať súperovi "NH SIR" ale s tým že to budem myslieť aj vážne, nie že si doma tresnem do steny a pod., ale že to poviem vážne bez nejakých ďalších následných výbuchov.
O čo ide. Ako iste viete mám problémy s tiltom, veľa krát som myslel že je pokoj(aj dlho bol), ale oni sa vždy vrátia, takže teraz idem meniť psychiku pekne od podlahy. Problém u mňa je ten že spojím predsudky s nevôlou prehrávať proti zlým hráčom a bum je to tu (trashtalk a lahky tilt). Problém bude zakorenení niekde hlbšie ale to tu riešiť nebudem ...
Kto sa chce pridať uvítam...
- wizdo
Čauko, u mňa sa tilt prejavuje vo väčšine AŽ keď začnem sa zamýšlať nad tými rukami akí sú to magori, ako zle to zahrali a pod, potom to mám neustále v hlave.. semtam samozrejme jedna šupa do stola alebo bárskam nieje výnimkou .. snažím sa to čo najrýchlejšie vyfučať z hlavy/vypnúť to hneď.. ale najlepšia vec je asi sa ísť zničiť do posilky (uspesne odskusane)samozrejme ja som ešte taký väčší DS ešte nezažil (vďaka bohu), ale snáď som aspoň trochu pomohol
EDIT: Poprípade ešte ísť nabrať sebavedomie na nižší limit
EDIT: Poprípade ešte ísť nabrať sebavedomie na nižší limit
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Ja po kazdom vacsom suckoute a zlemu callu od supera napisem do chatu well played alebo nice hand. Stava sa, ze ten hrac, co vyhral ruku napriek odds mi napise ty a mysli to vazne!!! Vtedy dopisem: I forgot the quotes: "well played" / "nice hand"
Usmejem sa na tym, aky fishy move spravil super, aj online aj live, podakujem za hru a rozlucim sa, ked vyletim z turnaja. Snazim sa zapamat resp. si spravit poznamku, ze hrac je calling station a myslim na to, ze longrun som to zahral dobre.
Celkovo moc nemam emocie ani v real life a za 2 roky v pokri som sa tiez nejak neprejavil, maximalne nejaka nadavka v duchu alebo zasomranie pod nos, ale ziadne udery do stola alebo steny. Mozno to je aj zle, ze nehram so srdcom ako by povedal Tony G.
Poradit ti ale neviem, kazdy ma iny temperament. 1 psycholog povedal, ze kto ma v sebe agresivitu a hnev, ze to sa neda odstranit, len sa s tym naucit zit...
Usmejem sa na tym, aky fishy move spravil super, aj online aj live, podakujem za hru a rozlucim sa, ked vyletim z turnaja. Snazim sa zapamat resp. si spravit poznamku, ze hrac je calling station a myslim na to, ze longrun som to zahral dobre.
Celkovo moc nemam emocie ani v real life a za 2 roky v pokri som sa tiez nejak neprejavil, maximalne nejaka nadavka v duchu alebo zasomranie pod nos, ale ziadne udery do stola alebo steny. Mozno to je aj zle, ze nehram so srdcom ako by povedal Tony G.
Poradit ti ale neviem, kazdy ma iny temperament. 1 psycholog povedal, ze kto ma v sebe agresivitu a hnev, ze to sa neda odstranit, len sa s tym naucit zit...
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:Poradit ti ale neviem, kazdy ma iny temperament. 1 psycholog povedal, ze kto ma v sebe agresivitu a hnev, ze to sa neda odstranit, len sa s tym naucit zit...
Taky je plan, viem ze hlboko zakorenene veci moc nezmenim, maximalne umiernim do znesitelnej formy. ALe tak lepšie ako tŕňon do oka...
To zeltzn: ja by som sa siel vytrieskat do pytlov...
- wizdo
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.