od MiskoKvo 06 Apr 2011 09:42
moj nazor:
neviem ako vy ale ja si pametam osobne prvy krat ked som videl "Raimana" ..ako vyhraval v "kartach" .. ano v kartach.. v tych casoch som nemal o pokri ani sajnu a ked som videl v podobnych filmoch ako niaky "genius" nici hracov v kasine tak mal respekt.. takze mohli by to zacat ludia tiez tak brat.. napr vo Vegas je profi pokrovy hrac na rovnakej urovni uznavany ludmi ako doktor alebo maliar..
je to hra skusenosti spojena s gamblingom ..cize je to gambling .. ten kto ju zvladne a konstantne vyhrava je umna frajer ..
a tym "sr@com z TV" ..dajte si do googlu olympisky vybor a aky ma nazor na "poker" .. tato diskusia uz bola davno vyriesena a kazdy "mudry" doktor/pschyolog by si mal najprv precitat fakty a studie pred tym ako si ho niekde zavolaju a zacne zo seba robit sasa ...
International Olympic Committee set to support poker as skill game
Thursday, 25 February 2010
The International Federation of Poker will be accepted as a member by the International Mind Sports Association in April. What this means is that the International Olympic Committee will add poker to a list of games including chess and Go - skill games.
v preklade.. olympisky vybor uznal poker, ze je hra vedomosti a zaradil ho do rovnakej kategorie ako "sach a GO ((cinska hra starsia tusim ako sach)) ...
hauk