Bonusy v herniach

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Bonusy v herniach

Odoslaťod hessik 07 Apr 2011 09:14

Mam otazku na tych hracov co maju uz nieco pochodene po herniach 8-) ......hravam na Bwine ale rad by som skusil aj druhu hernu.....zaujimalo by ma ake bonusy ponukaju druhe herne nemam na mysli pri vklade ale ked uz hrate a zbierate poker body v danych herniach....v Bwine to je tak ze za 1$ odovzdany herne na poplatku dostanem 100b.....12000b co je 120$ na poplatkoch si mozem vymenit za 10$ ktore este musim vycistit aby sa my pripisali.....je to dost rychle ak hram 1$ SnG tak cca za 2-3 dni ich mam pripisane.....potreboval by som poradit herne ktore sa tymto rovnaju bwinu alebo su aj lepsie......pozeral som F****Tilt cez ich stranku ale su omnoho drahsi co by sa mne ked hravam najnizsie limity vobec neoplatilo......dajte sem co najviac herni urcite to pomoze na zaciatok aj druhym :fish:
hessik

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Re: Bonusy v herniach

Odoslaťod vlade 07 Apr 2011 09:40

Myslim ze by ta zaujal rakeback => http://www.pokerportal.info/rakeback/

Napriklad F****Tilt ktory spominas ma rakeback 27%, to znamena ze z kazdeho poplatku ktory ty herni zaplatis dostanes naspat 27%. Rakeback sa najcastejsie pripisuje raz mesacne, vzdy za predchadzajuci mesiac, na fulltilte je to raz tyzdenne. Daj si vyhladat slovo rakeback v diskusii, urcite najdes vela informacii...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod plantador 01 Máj 2011 16:57

Osobně mám zkušenosti (negativní) s bonusy na Pa***Poker. Připsali mi ho po pár hrách, ale pak jsem nemohl operovat (výběr) ani s vlastními vloženými penězi, natožs bonusem. Těsně mě minul bonus na Sportingbet. Já považuju bonusy jen ze lákadlo, na které moc lidí nedosáhne, pokud nehrají stoly s vyššími limity a jistou dobu se na ně vůbec neupírám. Tož tak.

hessik napísal:Mam otazku na tych hracov co maju uz nieco pochodene po herniach 8-) ......hravam na Bwine ale rad by som skusil aj druhu hernu.....zaujimalo by ma ake bonusy ponukaju druhe herne nemam na mysli pri vklade ale ked uz hrate a zbierate poker body v danych herniach....v Bwine to je tak ze za 1$ odovzdany herne na poplatku dostanem 100b.....12000b co je 120$ na poplatkoch si mozem vymenit za 10$ ktore este musim vycistit aby sa my pripisali.....je to dost rychle ak hram 1$ SnG tak cca za 2-3 dni ich mam pripisane.....potreboval by som poradit herne ktore sa tymto rovnaju bwinu alebo su aj lepsie......pozeral som F****Tilt cez ich stranku ale su omnoho drahsi co by sa mne ked hravam najnizsie limity vobec neoplatilo......dajte sem co najviac herni urcite to pomoze na zaciatok aj druhym :fish:
plantador

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod matiapag 01 Máj 2011 17:44

Ako ti vlade radi, urcite sa pozri na rakeback :) Budes prekvapeny, ake mnozstvo penazi by si dokazal zarobit. Na bwine mas za kazdych 120$ rake-u bonus 10$. Na fulltitle pri rakebacku 27% by si mal za kazdych 120$ rake-u 32,40$ rakebacku a nemusis to clearovat ani nic, rovno ti to poslu kazdy piatok na ucet ;)

A kedze budes prechadzat aj do inej herne, tak urcite sa porozhliadni po 1st deposit bonusoch, ktore ten rakeback este zvysuju a su velmi dobrym BR boostom ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!