Bonusy v herniach
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Bonusy v herniach
Mam otazku na tych hracov co maju uz nieco pochodene po herniach ......hravam na Bwine ale rad by som skusil aj druhu hernu.....zaujimalo by ma ake bonusy ponukaju druhe herne nemam na mysli pri vklade ale ked uz hrate a zbierate poker body v danych herniach....v Bwine to je tak ze za 1$ odovzdany herne na poplatku dostanem 100b.....12000b co je 120$ na poplatkoch si mozem vymenit za 10$ ktore este musim vycistit aby sa my pripisali.....je to dost rychle ak hram 1$ SnG tak cca za 2-3 dni ich mam pripisane.....potreboval by som poradit herne ktore sa tymto rovnaju bwinu alebo su aj lepsie......pozeral som F****Tilt cez ich stranku ale su omnoho drahsi co by sa mne ked hravam najnizsie limity vobec neoplatilo......dajte sem co najviac herni urcite to pomoze na zaciatok aj druhym
- hessik
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Re: Bonusy v herniach
Myslim ze by ta zaujal rakeback => http://www.pokerportal.info/rakeback/
Napriklad F****Tilt ktory spominas ma rakeback 27%, to znamena ze z kazdeho poplatku ktory ty herni zaplatis dostanes naspat 27%. Rakeback sa najcastejsie pripisuje raz mesacne, vzdy za predchadzajuci mesiac, na fulltilte je to raz tyzdenne. Daj si vyhladat slovo rakeback v diskusii, urcite najdes vela informacii...
Napriklad F****Tilt ktory spominas ma rakeback 27%, to znamena ze z kazdeho poplatku ktory ty herni zaplatis dostanes naspat 27%. Rakeback sa najcastejsie pripisuje raz mesacne, vzdy za predchadzajuci mesiac, na fulltilte je to raz tyzdenne. Daj si vyhladat slovo rakeback v diskusii, urcite najdes vela informacii...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Osobně mám zkušenosti (negativní) s bonusy na Pa***Poker. Připsali mi ho po pár hrách, ale pak jsem nemohl operovat (výběr) ani s vlastními vloženými penězi, natožs bonusem. Těsně mě minul bonus na Sportingbet. Já považuju bonusy jen ze lákadlo, na které moc lidí nedosáhne, pokud nehrají stoly s vyššími limity a jistou dobu se na ně vůbec neupírám. Tož tak.
hessik napísal:Mam otazku na tych hracov co maju uz nieco pochodene po herniach ......hravam na Bwine ale rad by som skusil aj druhu hernu.....zaujimalo by ma ake bonusy ponukaju druhe herne nemam na mysli pri vklade ale ked uz hrate a zbierate poker body v danych herniach....v Bwine to je tak ze za 1$ odovzdany herne na poplatku dostanem 100b.....12000b co je 120$ na poplatkoch si mozem vymenit za 10$ ktore este musim vycistit aby sa my pripisali.....je to dost rychle ak hram 1$ SnG tak cca za 2-3 dni ich mam pripisane.....potreboval by som poradit herne ktore sa tymto rovnaju bwinu alebo su aj lepsie......pozeral som F****Tilt cez ich stranku ale su omnoho drahsi co by sa mne ked hravam najnizsie limity vobec neoplatilo......dajte sem co najviac herni urcite to pomoze na zaciatok aj druhym
- plantador
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ako ti vlade radi, urcite sa pozri na rakeback Budes prekvapeny, ake mnozstvo penazi by si dokazal zarobit. Na bwine mas za kazdych 120$ rake-u bonus 10$. Na fulltitle pri rakebacku 27% by si mal za kazdych 120$ rake-u 32,40$ rakebacku a nemusis to clearovat ani nic, rovno ti to poslu kazdy piatok na ucet
A kedze budes prechadzat aj do inej herne, tak urcite sa porozhliadni po 1st deposit bonusoch, ktore ten rakeback este zvysuju a su velmi dobrym BR boostom
A kedze budes prechadzat aj do inej herne, tak urcite sa porozhliadni po 1st deposit bonusoch, ktore ten rakeback este zvysuju a su velmi dobrym BR boostom
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.