Advanced sweat sešn / vysvetlenie statov, HUD-u a pod...

Vaše komentované aj nekomentované videá z pokru

Advanced sweat sešn / vysvetlenie statov, HUD-u a pod...

Odoslaťod matiapag 09 Apr 2011 14:09

Zdravim! Dnes, pri prehliadani mojich kontaktov na skype, mi skrsla v hlave jedna taka myslienka - spravit nejaku sweatku, kde by nekomunikovali primarne iba 2 hraci, ako je to pri klasickych sweatkach, ale bolo by to zalozene na audio-vizualnej konferencii viacerych hracov. Viedlo ma k tomu to, ze naozaj je tu na fore mnozstvo dobrych hracov, ktori urcite radi privitaju moznost podebatovat s inymi hracmi cca rovnakych limitov, objavit ine nazory a postoje na dane situacie a pod. A okrem ineho by to mohla byt aj celkom sranda :somrak:

Takto nejako si to predstavujem:

- dame dokopy akusi databazu ludi, ktori by sa toho radi zucastnili (primarne je to urcene pre uNL hracov, ale urcite neodmietneme pritomnost nose-bleed regulara :crazy: )
- urcime si nejaky cas cez tyzden, ked sa tieto sessions budu konat (ak teda bude o ne zaujem) a vzdy sa dohodneme, kto sa bude moct v ten konkretny den zucastnit. podla mna je idealny pocet 3-4 ludia, max. 5.
- komunikacia bude sprostredkovana pomocou skype-u a mikogo/teamvieweru
- v zasade si myslim, ze hrat live session je pri takom pocte ludi torcha crazy, tak by bolo fajn, keby vzdy mal niekto nachystanu nejaku HH alebo spravene video, ku ktoremu by sa mohol kazdy vyjadrit, aby sme sa nemuseli ponahlat, aby bolo dost casu na vsetky otazky a dotazy
- ako by taka session mala prebiehat uvidime po prvych pokusoch, ked budeme moct vychytat pripadne muchy ;)

No a aby z toho mali nieco aj ostatni navstevnici z fora (a mohli sa vyjadrit), tak by bolo fajn to cele natocit a nasledne po session to uploadnut a link hodit sem na forum.

Budem rad, ak sa k tomu vyjadrite, popripade ak uz teraz viete, ze by ste mali zaujem, tak kludne dajte vediet ;) Ak mate nejake napady/postrehy, tiez sa vyjadrite, lebo obv to nemam premyslene uplne do detailov, zatial je to iba taky nacrt ;)

Nech vas sila sprevadza!
Naposledy upravil matiapag dňa 24 Máj 2011 15:46, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Re: Advanced sweat sešn

Odoslaťod Chlpo1989 09 Apr 2011 14:36

Znie to fajn...
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Hutar94 09 Apr 2011 17:21

take video by som si urcite rad pozrel :)
Hutar94

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 6 krát/0 krát

Odoslaťod Mathejs 13 Apr 2011 08:04

Mne sa ten napd tiez pozadava velmi. Hned, ako dopisem diplomovku, sa nad tym aj zamyslim trochu :)
Obrázok používateľa
Mathejs

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 27 krát/5 krát

Odoslaťod Kominak 13 Apr 2011 09:55

Raz sme uz nieco podobne absolvovali a bola to sranda, dobre som sa bavil a to som ani nevidel tvoju obrazovku ked si hral :) Ale aspon Chlpo vie ci sa povie gulaš alebo guľaš :D Tiez sa obcas pridam teda....
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

Odoslaťod tucniak 13 Apr 2011 11:04

k tomuto sofistikovanemu problemu viem povedat tolko, ze je to oficialne dvojtvar, ale samozrejme som za verziu bez makcena :D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 24 Máj 2011 15:45

Dobry den!

Dnes prichadzam s inym napadom :) Povodny zostava nezrealizovany, cakame na ukoncenie statnic/maturit a vsetkych noedkladnych zalezitosti, ale myslim, ze skusime niekedy aj vyssie zmienenu formu session, ale kedze ohlasy neboli az take pocetne, tak zatial sme sa do toho nepustali.

Dnes ma ale oslovil jeden znamy s prosbou, ci by som neokomentoval HEM a vsetko, co k tomu patri (HUD, staty, grafy, odchylky a pod...). Zistil som, ze nie je sam, kto by nieco take privital, na zaklade mojich skusenosti mali zaciatocnici najvacsie problemy prave s tymito vecami. Ja som ich vzdy odkazal na google a rozne clanky o tom, ale u viacerych mozno existuje trochu jazykova bariera + pokial viem, tak tu na fore nebola tato tema nejako dopodrobna spracovana.

Preto by som privital vase nazory, ci by sa oplatilo nieco taketo spravit. Rovnako by som chcel poprosit, ak sa najde nejaka dobra dusa, ktora by do toho sla somnou, bol by som vdacny. Taketo video by totiz malo silne edukativny charakter a nechcel by som vyprodukovat nieco, v com by bolo mnozstvo nepresnosti, ci nebodaj klamstiev :mysak:
Naposledy upravil matiapag dňa 24 Máj 2011 16:27, celkovo upravené 1 krát.

Za tento príspevok od matiapag poďakovali - 2:
vlk25, Zajacekk
Obrázok používateľa
matiapag

Re: Advanced sweat sešn / vysvetlenie statov, HUD-u a pod...

Odoslaťod Ceasears 24 Máj 2011 16:20

Ja by som to velmi privital. Priznam sa,ze obcas mam z tych softov,statistik a grafov spanielsku dedinu :D Takze ak by si to vedel nejako podrobne a postupne rozobrat, tak by som Ti aj karmu zvysil ;)
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod michael163 24 Máj 2011 18:32

ja by som v ramci svojich vedomosti a skusenosti bol ochotny Ti s tym pomoct ak by si mal zaujem:)

Za tento príspevok od michael163 poďakovali :
vlk25
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod matiapag 24 Máj 2011 18:40

michael163 napísal:ja by som v ramci svojich vedomosti a skusenosti bol ochotny Ti s tym pomoct ak by si mal zaujem:)

To by som bol velmi rad :) Ocividne sa niektorym ten napad zapacil, takze predpokladam, ze to nebudeme robit navnivoc a mnohym to pomoze ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Ďalšia

Naspäť na Videá z hrania pokru

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!