Random hit by a random fish a.k.a. poker as hobby

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Blog "darcu organov" a.k.a. poker as hobby

Odoslaťod Ceasears 10 Apr 2011 15:31

Uf,uplne mi uniklo,ze vcera bol doxxbet :shock: velka gratulacia aj odomna :good: sup sem rychlo nejaky reportik,aj na celkove vysledky by som bol zvedavy :)
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod palo1973 10 Apr 2011 18:02

gratz :poklona:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod DevilMayCry 10 Apr 2011 22:02

Doxxbet poker tour – april 2011

S velkou chutou do hry som siel v sobotu na doxxbet poker tour. Prisiel som cca 15min pred zaciatkom a vtedy tam bolo fakt malo hracov ale nakoniec sa tam celkovo zislo 80 ludi cize garant mierne prekroceny. Trochu som pokecal s rikim a slo sa za stoly. Neviem ci nie nahodou prvykrat na takychto live turnajoch som dostal AA a hned dva krat. Prvy krat som to dostal patricne zaplatene. Nepamatam si presne pozicie ale predomnou raise pri blindoch 75/150 na 375, ja to re-raiseujem na 900, typek call. Flop 2h 8x 10h, super bet 2k (za sebou ma este 6k), tocim ho all in, chalan po chvilke vahania dorovnava s A10. Turn blank, river A. Dalsimi esami beriem blindy a aby toho nebolo malo tak kingami beriem nejaky mensi pot.
Neskusenost z live hry co sa tyka betsizingu sa prejvila ked som debilne betol river v tejto hre: na co si to raisujem s 9-10s, bb call (mal vedla seba polozenu a obcas do nej nazrel knihu od sklanskeho). Flop 8-10-J, co bolo ok tak cbetujem pol potu, chalan call. Turn K, nic moc ta karta ale betujem to znova (uz tu som sa nejako odrbal a vsadil malo), chalan call, river A, cize totalne na prd. Rozmyslam ci to vzdam a checknem alebo budem proste bluffovat. Rozhodol som sa pre bluff a tlacim tam akoze pol potu, co bola v skutocnosti fakt tak asi ¼ cize som cakal ze to moze dorovnat aj s Kx. Dlho predlho tankuje a nakoniec zahadzuje. Zacal som si sakra davat bacha na to kolko vsadzam. Este som zobral nejake mensie poty a do prvej prestavky som nazbieral cca 26k.

Potom prisli solidne suchoty a presadenie na stol ktory bol o nieco horsi ako ten predtym (stal vsak hratelny ). Tam som si prakticky udrziaval stack nejakymi stealmi blindov a cbetmi na. Po lavici mi posadili martina pecnika, tak som hral trosicka viac tight. Haluz bola ze ked som raisoval tak ma tam zacal dorovnavat taky jeden pan (netusim vobec kto to bol) a vzdy mi to poslusne na flope polozil na moj cbet. Trosku ho to zacalo srat a povedal ze si pocka na nejaku handu so mnou (to sa aj stalo ale o tom neskor :) ). Cize dostavam sa na nejakych 31k a potom trosku pasivne zahram AxKc, ked si to raisujem a call dostavam od dvoch hracov, jednym z nich je ten „nasraty“ pan. Flop Qc 10c 3x. Hned chcem hadzat cbet ale nejako sa presviedcam ze to do dvoch hracov nie je naj napad hlavne ked nasraty pan by mi to bez vahania asi poslal s hociakym parom. Takze to precheckujeme, turn je 3c, chytam flushdraw a betujem 60%potu. „Nasraty“ pan fold, dalsi super call. River 8x. Obaja checkujeme a supe otaca 66. Tak som sa vratil na svojich 26k (cca 30bb) a s tym som siel do hry po druhej prestavke.

Hra nabrala spad, martin pecnik ma 3betuje, AK zase nedobre, a potom si „nasraty“ pan nachadza handu a po mojom raise to tam posiela all in s AJo. Ja callujem s 10-10 a prichadzam o polku stacku ked pan hituje na flope A (toto bol prvy a posledny flip co som v turnaji prehral). Odblindovanim sa dostavama na 5bb a posielam plnu s K8 ktore som si nasiel na BB a predomnou boli dva limpy. Obaja call, board Q8899, triple up na cca 17bb, potom tam este trosku poberiem chipov cbetmi a konecne ma podrzi AK ktore som tam poslal potom ako predomnou typek hlasil all in, ukazal Q10, board xxxAJ. Zase som sa teda vyhupol na cca 30k.

Ani neviem ako odrazu boli uz len 3 stoly a dalsie suchoty na svete. Na stole som mal aj par znamych tvari: mariana hlucheho, jednu pani co skoncila minuly mesiac na druhom mieste, rakuskeho pana s ktorym som uz viackrat hral, potom tam bol jeden chalanisko ktoreho volali filipino ci filip alebo tak nejak (urcite jeden z tych lepsich hracov), o ostatnych som nic nevedel.
Cely cas foldujem, proste absolutne card dead, nic, nic, nic, nic a klesol som na nejakych 10-15 bb. A potom to prislo. JJ all in, pani call so 6tkami, jankovia drzia a poslednej dame v turnaji ostal 1bb, ktory jej beriem hned dalsiu hru ked si na ruke najdem AKs a po mojom raise vsetci ostatni zahadzuju. Dalsia ruka QQ, raise, jeden call, na 10high flope beriem pot. A hned na to opat hratelna ruka 99, ale som na utg a uz mi tam zacali davat prezyvku cunami takze som trochu zvolnil a limpujem. Myslim ze vsetci fold az na button ktory to tam posiela all in s JQ a ja ho beriem celeho po boarde 9-10-Q-x-J a dostavam sa na cca 63k pri blindoch 1000/2000.

Mariana som mal po pravici cize som cakal tlak ale ako sam hovoril nic extra mu nechodilo a nevytocil nejake flipy cize ani ten stack nemal zas taky velky takze to bolo pomerne kludne. Ale mal som s nim jednu zaujimavejsiu hru: na buttone to marian raiseuje na asi 2,5bb ja si nachdzam na sb 66 a len dorovnavam (toto som mal raiseovat), flop JK5 som checkol a marian pali bet cca pol potu, po troche rozmyslania to raisujem a marian zahadzuje. Presadili k nam jedneho chalana ktoreho oslovovali „orbit“ alebo tak nejak. Tak ten maj velmi fit stack a dost to tam raiseoval a ked to tam niekto pushol tak fakt mal na ruke nieco solidne takze vyzeral to byt hodne dobry hotrun.

Na tom stacku 63k som sa drzal az kym nas nebolo 11, 9 ludi bolo ITM. Blindy boli sa mi zda uz 1500/3000 cize to uz bolo len nejakych 21bb. Rakusak sa trochu odhadzal a zacal robit blbosti takze ked pushol all in za cca 17k s KQ a ja som si nasiel 10-10 tak som chcel dorovnat ale prisiel mi tam do hry jeden chlapik ktory to dorovnal predomnou. Tak som uvazoval len nad foldom alebo to tam pustit cele a zaistit si final table v pripade uspechu so solidnym stackom. Prdol som to tam teda cele a typek co to callol sa dost nasral ze preco som to tam dal cele ze som to mal len callnut a vyradili by sme suseda z rakuska. Po dlhsom case to nakoniec zahodil a ja som zobral uja na boarde 10 J K x x. Pana co som nasral tym all inom mohol byt rad ze som to tak spravil kedze by na flope trafil dva pary a zobral by som mu o 40k viac. Takze dostali sme sa na bubble ktora po chvili praskla a slo sa na final.

Prvy vypadol martin pecnik ked sa dostal do all-inu s QQ proti AA. Esa drzia a martin zvysok chipov poslal do hry hned dalsiu ruku, nevydrzala – 9.miesto. Mne nic nechodilo cize som poslusne zahadzoval a drzal si pred sebou cca 100k. Na 8.mieste skoncil mne neznamy mladik, na 7.mieste pokial si dobre pamatam skoncil „filipino“ (filip?), 6.mieste mne neznamy pan so siltovkou a koss porta pro na usiach (6. a 7.miesto som mozno vymenil, nepamatam sa presne). Medzicasom som klesol na nejakych 7-8bb, zdvojnasobil stack s 10-10 proti AK, na flope hned 10. Potom sa mi podarilo zobrat nejaky solidnejsi pot ale stale som bol na 120k. Hralo sa mi ale fest tazko lebo po lavici a pravici som mal dvoch lepisch hracov - „orbit“ a „filipino“. „Orbit“ mi to tam stale raiseoval, ja na ruke same kktiny. Mal nenormalny stack ale potom mal dost smoly, prehral tam nejake velke poty - jeden 300k pot uplne zbytocne ked siel all in s 10J na J-x-x-x boarde a dorovnalo ho JQ. V poslednych piatich som zobral jedneho chalana, hral celkom solidne skor nit, ziadne velke bluffy. Z UTG som dal allin s AQ a on to dorovnal s 99. Board Qxxxx. V styroch sa ten pan co som ho nastral tym all inom tesne pred bubble snazil dohodnut deal. Bolo uz dost hodin viaceri boli tomu nakloneni ale ja s cicvorom (pokial som to oznacenie „runner up“ v postoch vyssie spravne urcil ze je to andrej, btw gratz chlape) sme odmietli a ze hrame kym este jeden vypadne. „Orbit“ push all in ja instacall s 10-10, ukazal 6 9....board velke sucho a boli sme traja. Typek zacal zase dohadovat deal tak sme cca okolo 5tej kazdy brali cca 2370 eur a dohravali o trofeje a 500eur. Bolo to dost rychle. AJ, raise, typek re-raise, ja all-in, on call s QQ. Cicvor hovoril ze zahodil AJ, tak reku ze ten deal bolo dobre rozhodnutie. Flop xxA , turn a river blank. Heads up skoncil ked som po cicvorovom raise, dal all in s A5s, cicvor call s A4....board mi dal dva pary a hotovo. Spravili sme promo fotky, to som mal celkom problem pretoze sa ksichtim jak nejaky kreten :-)
Rano o pol siestej sme si teda dali na zaver este dve handy – dealer nam kupodivu rozdal rovnake karty a to pivo s hruskou

Pripadne chyby ospravedlnte, nechce sa mi to po sebe citat :)
Naposledy upravil DevilMayCry dňa 10 Apr 2011 22:31, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod Chlpo1989 10 Apr 2011 22:29

DevilMayCry napísal:mal vedla seba polozenu a obcas do nej nazrel knihu od sklanskeho

Balla

Inak fajn report. Este raz, gratz! :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Ceasears 10 Apr 2011 22:58

[quote="DevilMayCry"]Doxxbet poker tour – april 2011

fajn reportik :good:
drzim palce aj na buduci mesiac ;)
btw : gratz cicvor :good:
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod riki69 10 Apr 2011 23:06

Gratulujem.
Sick hot run od toho K8 :)
Potom si stihol ranny autobus?
riki69

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 2 krát/2 krát

Odoslaťod cicvor 11 Apr 2011 00:03

pekne si to napisal :poklona: . . . . a nabuduce ta potrapim viac v HU :crazy:

Andrej
Obrázok používateľa
cicvor

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 19 krát/4 krát

Odoslaťod DevilMayCry 11 Apr 2011 08:02

cicvor napísal:pekne si to napisal :poklona: . . . . a nabuduce ta potrapim viac v HU :crazy:

Andrej

bodaj by to tak bolo a aj nabuduce by sme boli HU alebo aspon FT ;)

riki69 napísal:Gratulujem.
Sick hot run od toho K8 :)
Potom si stihol ranny autobus?

hot run najma co sa tyka flipov, lebo fakt mam pocit ze som vyhral kazdy flip odvtedy, proste sick :crazy:
a bus nebol problem, od 6:00 MHD uz zacina chodit pravidelnejsie :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod Stanley VII 11 Apr 2011 17:11

Super výsledok a krásna výhra! :good: Skúšal som nájsť tie fotky, ale nejako som ich nenašiel, sú niekde na webe? :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod DevilMayCry 11 Apr 2011 20:30

Stanley VII napísal:Super výsledok a krásna výhra! :good: Skúšal som nájsť tie fotky, ale nejako som ich nenašiel, sú niekde na webe? :)

no tak tie fotky nastastie neuzreli svetlo sveta a ostala len jedna spolocna s cicvorom :)
Obrázok používateľa
DevilMayCry

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!