PopoBA a.k.a psík čo nehryzie
Re: PopoBA/ BOOT CAMP
mal som byt na dovolenke no velky prd z toho tak oto viac som sa posledne dni venoval live pokru. vytocil som 10e sng v alline a turbo bounty 10+5 v concorde ale tak to boli take vyhry ze sa za ne az clovek hanbi. Chodim teraz furt do concordu lebo to mam najblizsie a nechce sa mi nikam inam.nejak sa mi tam zacalo lubit no. predvcerom 20+3 1000GTD freez 10k chipov.
k hre nanapisem absolutne nic.az do levelu 400/800 cize peknych par hodin hram dokopy asi 4 ruky lol a udrzujem si starting stack. Na tychto blindoch potom padam na nejakych 7k a ked vidim na utg K J tak ma napadne spasonosna myslienka to tam poslat cez cely stol lol no kazdopadne to vytacam proti BB co mal A Q stylom xAxKJ a dostavam sa na cca 15k. ostava nas poslednych 11 tusim ked chlapec z vychodu co stale place ako mu nic nechodi (ale hra 90/0/0 obv) posiela utg asi rovnaky stack ako ja.na BB pozeram najprv na jedno eso a uz som rozhodnuty mu to tam dat.to druhe k nemu bolo len taky bonus 32k cca, na vedlajsom stole je tiez seat open a ideme na final.
Prva ruka final table utg+1 A A raisujem pri blindoch 600/1200 na 3500 a dostavam call od Mira Patlevica na SB a random čecha (co to ale hral ako jediny na turnaji vyborne) flop T 8 2 si čech donkuje na 12k načo mu rovno posielam plnú.tankuje dobre 3 minuty.mozno som ho ukecal,mozno mi veril fakt len dve over alebo underpair kazdopadne dostavam call od TJ a double up. Prejde jeden orbit a na utg+1 K K . klasika na 3500 (da sa aj menej ale ked viem ze borci platia tak preco nie) a dostavam call od trpaslika (really) na BB. flop Tx9x5x si krpec checkuje tak davam asi 7,5k ,načo odneho dostavam instaplnú.pidižvík ma pokrýval zrovna vo chvili ked som mal mrte hratelny 50BB stack.asi po 5 minutach rozmyslania mu to face up zahadzujem, stol aj dealer odpadli, no on tymi svojimi malymi rucickami vitazoslavne otaca T9.nice fold sir. Na ale samozrejme po takejto peknej hre musi zakonite prist ta jedna jedina v turnaji ktoru dodrbem a letim von. napravo odomna sedi moja nemesis,hrac ktoreho nemozem zo vsetkych najviac a ktory ked otvori usta dostavam megatilt.odzaciatku som snim sedel pri stole a v druhom leveli sa mi vybila mp3.ani by som nezratal kolkokrat pocas turnaja som chcel volat AI so 72 apod len aby som vypadol a bol tohto usetreny.nebudem ho menovat,spominal som ho uz aj v reportoch predtym (naposledy som ho trosku vycvicil s 77). No tak tato osoba co sa dostala na nezmyselny stack stylom utg raise utg+1 3bet tak on na SB 94s call ved preco nie... zahadzuje pocas turnaja TT face up z BB proti shortovi co pushol,zahadzuje AQ pf a podobne chutovky.takze vsetci fold a on na SB raise (nikdy neraisoval). ja na BB AJo tak mu to tam posielam cele kedze su tak 3 ruky ktore viem ze mi zavola a ostatne foldne na milion percent.no bohuzial nasiel zrovna jednu z tych troch AK a padam na 3!BB. No a zacala parada.
1,5 hodiny slovom jeden a pol hodiny sedim na finalovom stole s 1,5-4BB!cely staff dokonca aj sbskar stoja okolo stola a krutia hlavami za tento cas stihli dokonca vypadnut 3ludia lol a ja som sa tak dostal az na bublinu kde si vybavujem 50eur.toto mi odsuhlasia som na SB a čech na BTN otvara tak aby ma tam mal (mal som 2BB z toho polku jedneho in) a mohol volat aj BB (cicvor) moja nemesis s AK foldol takze hovorim si ok tebe tie chipy dam ty si ich zasluzis a volam to s J 3 . aj cicvor call obv. flop J J 5 3 x vobec neni spatny a tak mam zrazu triple up. prejde kolo, posielam zo SB cicvorovi asi 6BB a calluje ma s J4. proti QQ malo. to uz sa dostavam na 12BB a borcom pri stole uz mrzne usmev tak sa ich slusne pytam co teda bude stym 4way splitom (boli dohodnuti na 3way splite ked ma vyradia).smeju sa ze aj tak coskoro pojdem takze zatial nie.ok guys. na BB Q2o a nemesis mi ba COMPLETNE!!! SB s AJ (keby aspon preto lebo indukuje push ok, ale on len preto lebo je lolo). flop QQxJ na turne mi tam daco posiela davam mu plnu a fold.3x si este stealnem blindy a uz zrazu chlapci suhlasia s 4way dealom po 200eur kedze vidia ze dnes som naozaj neporazitelny.dohravame este o 150eur pre vitaza tusim, ked posielam utg A K a čechovi to uz je teraz jedno ked je po splite a snapuje s 9J.board xKxTQ a som konecne out.nakoniec to cech aj vyhral cele co ma potesilo lebo ozaj jediny kto si to realne zasluzil bol on alebo ja ale aj cicvor to hral solid na finalovom stole, stealoval jedna radost aj ked 30BB openpush na zaciatku finalu si asi mohol odpustit no
k hre nanapisem absolutne nic.az do levelu 400/800 cize peknych par hodin hram dokopy asi 4 ruky lol a udrzujem si starting stack. Na tychto blindoch potom padam na nejakych 7k a ked vidim na utg K J tak ma napadne spasonosna myslienka to tam poslat cez cely stol lol no kazdopadne to vytacam proti BB co mal A Q stylom xAxKJ a dostavam sa na cca 15k. ostava nas poslednych 11 tusim ked chlapec z vychodu co stale place ako mu nic nechodi (ale hra 90/0/0 obv) posiela utg asi rovnaky stack ako ja.na BB pozeram najprv na jedno eso a uz som rozhodnuty mu to tam dat.to druhe k nemu bolo len taky bonus 32k cca, na vedlajsom stole je tiez seat open a ideme na final.
Prva ruka final table utg+1 A A raisujem pri blindoch 600/1200 na 3500 a dostavam call od Mira Patlevica na SB a random čecha (co to ale hral ako jediny na turnaji vyborne) flop T 8 2 si čech donkuje na 12k načo mu rovno posielam plnú.tankuje dobre 3 minuty.mozno som ho ukecal,mozno mi veril fakt len dve over alebo underpair kazdopadne dostavam call od TJ a double up. Prejde jeden orbit a na utg+1 K K . klasika na 3500 (da sa aj menej ale ked viem ze borci platia tak preco nie) a dostavam call od trpaslika (really) na BB. flop Tx9x5x si krpec checkuje tak davam asi 7,5k ,načo odneho dostavam instaplnú.pidižvík ma pokrýval zrovna vo chvili ked som mal mrte hratelny 50BB stack.asi po 5 minutach rozmyslania mu to face up zahadzujem, stol aj dealer odpadli, no on tymi svojimi malymi rucickami vitazoslavne otaca T9.nice fold sir. Na ale samozrejme po takejto peknej hre musi zakonite prist ta jedna jedina v turnaji ktoru dodrbem a letim von. napravo odomna sedi moja nemesis,hrac ktoreho nemozem zo vsetkych najviac a ktory ked otvori usta dostavam megatilt.odzaciatku som snim sedel pri stole a v druhom leveli sa mi vybila mp3.ani by som nezratal kolkokrat pocas turnaja som chcel volat AI so 72 apod len aby som vypadol a bol tohto usetreny.nebudem ho menovat,spominal som ho uz aj v reportoch predtym (naposledy som ho trosku vycvicil s 77). No tak tato osoba co sa dostala na nezmyselny stack stylom utg raise utg+1 3bet tak on na SB 94s call ved preco nie... zahadzuje pocas turnaja TT face up z BB proti shortovi co pushol,zahadzuje AQ pf a podobne chutovky.takze vsetci fold a on na SB raise (nikdy neraisoval). ja na BB AJo tak mu to tam posielam cele kedze su tak 3 ruky ktore viem ze mi zavola a ostatne foldne na milion percent.no bohuzial nasiel zrovna jednu z tych troch AK a padam na 3!BB. No a zacala parada.
1,5 hodiny slovom jeden a pol hodiny sedim na finalovom stole s 1,5-4BB!cely staff dokonca aj sbskar stoja okolo stola a krutia hlavami za tento cas stihli dokonca vypadnut 3ludia lol a ja som sa tak dostal az na bublinu kde si vybavujem 50eur.toto mi odsuhlasia som na SB a čech na BTN otvara tak aby ma tam mal (mal som 2BB z toho polku jedneho in) a mohol volat aj BB (cicvor) moja nemesis s AK foldol takze hovorim si ok tebe tie chipy dam ty si ich zasluzis a volam to s J 3 . aj cicvor call obv. flop J J 5 3 x vobec neni spatny a tak mam zrazu triple up. prejde kolo, posielam zo SB cicvorovi asi 6BB a calluje ma s J4. proti QQ malo. to uz sa dostavam na 12BB a borcom pri stole uz mrzne usmev tak sa ich slusne pytam co teda bude stym 4way splitom (boli dohodnuti na 3way splite ked ma vyradia).smeju sa ze aj tak coskoro pojdem takze zatial nie.ok guys. na BB Q2o a nemesis mi ba COMPLETNE!!! SB s AJ (keby aspon preto lebo indukuje push ok, ale on len preto lebo je lolo). flop QQxJ na turne mi tam daco posiela davam mu plnu a fold.3x si este stealnem blindy a uz zrazu chlapci suhlasia s 4way dealom po 200eur kedze vidia ze dnes som naozaj neporazitelny.dohravame este o 150eur pre vitaza tusim, ked posielam utg A K a čechovi to uz je teraz jedno ked je po splite a snapuje s 9J.board xKxTQ a som konecne out.nakoniec to cech aj vyhral cele co ma potesilo lebo ozaj jediny kto si to realne zasluzil bol on alebo ja ale aj cicvor to hral solid na finalovom stole, stealoval jedna radost aj ked 30BB openpush na zaciatku finalu si asi mohol odpustit no
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:ale tak to boli take vyhry ze sa za ne az clovek hanbi.
Kto si nevazi to malo...
Inak najs report, sir!
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
necital som cele ale hrac co to hra ;vyborne; na dry sete donkdne TPMK a nasledne callne shove, hej?why?
nepises ake mate stacky takze otazka preco ty tak dry board shipujes nemusi byt namieste:)
nepises ake mate stacky takze otazka preco ty tak dry board shipujes nemusi byt namieste:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
no a ked uz som sa teda rozpisal tak spomeniem aj vcerajsi turnaj opat v concorde a opat 20+3 no tentoraz 20min lvl a 20k stack. NA stol opat chytam ako inak svoju nemesis a tentokrat som si mp3 zabudol doma cize utrpenie odzaciatku az dokonca.co ten stvaral za veci to svet nevidel ale dnes som si ho vychutnal celeho ako bol.ale nepredbiehame. na stole mam iba jedneho hraca o ktorom viem ze je solid, inak bud ryby alebo mne neznamych.plus jedneho rakusaka fuzateho ktory sa predviedol hned v prvej hre kde na blindoch 20/50 pustil asi 6k na TP na spatrovanom boarde solid hracovi do fullhousu lol. asi 4 ruku si po 1 limpe raisujem z EP 6 7 na 150 a dostavam call od solid hraca na SB a aj od limpera fuzateho. flop 67x cbetujem tristvrtinu potu, turn 4 polku potu a river 7 zase polku.to bola tak max value co som mohol vytiahnut a aj som vytiahol. zase sa zhruba 4 levely nic nedeje, ja tuto early fazu moc nemusim, hram asi 5 ruk dokopy a udrzujem sa na strating stacku. hned po pauze pri blindoch tusim 200/400 stracam tusim 7k ked limp 3betujem utg s A K a jediny kto tam samozrejme nemohol chybat bol pan D. chceckujem uplne nezmyselny maly flop, betujem polku potu na turne kde dostavam call a check foldujem blbeckov halfpotbet na river.ten vitazoslavne ukazuje bluff s A2o a ked ho vysmejem tak mi zacne nakladat ako rad so mnou hra lebo vzdy ma tak lahko vyblafuje.cely stol sa zacal smiat a on si este myslel ze to natom ako mi nalozil smutnosmiesny cloviecik totok. no cize padam na 12k a som tiltnuty (ale nie z neho,mal som telefon od starej lol) callujem nejake smeti na raise OOP (A5s. Q9o) co ma posiela na 7k short. Tilt odchadza po dalsom telefonate takze trosku zapnem a bez showdownu sa stealmi dostavam na 14k. Na BTN AKo otvaram na pana D. na SB ktory mi dava samozrejme call. board 555xx sa precheckuje a on overbetne river cize snapujem a smutne hlasi Qhi. 20k. orbit nato opat na BTN otvaram A7s a opat call od nemesis.flop AxA checkneme. turn K mi posle pot,ja call a river 7 polku potu.rovno mu to posielam a zahadzuje.po druhy krat sa ho pytam ze co preboha skusa a neh sa nato vysere kym je cas. 30k. utg si otvara minraisom na 2800 ja na BTN iba min3bet na 6000 s A A aby mi odtial nevyskocil aj pan D ktory samozrejme calluje.utg fold. flop 5 A 9 a trololo mi posiela z prvej plnu za 13k na FD.well played sir vidime sa nabuduce. 50k.
Po tychto peknych showdownoch mam celkom imidz takze si raisujem aj veci ako TJo alebo Q7s a vsetci folduju. Na BTN este otvaram A5o a starsi grek na BB calluje. Flop 796 checkujeme, turn 5 betuje na 10k a ja instafold.otaca 88 meh. najdolezitejsia a asi aj trosu missplaynuta ruka prichadza ked si z CO otvaram K K . na BTN sediaci Palo Rusko (strasna podoba) call. flop Q T 8 cbetujem na 8k a dostavam call.turn A po chvili opat barrellujem na 20k a opat call. River tehla a asi mal prist check/call no uz tam posielam poslednych 27k a opat call.rovno hovorim palovi ze vyhral no ten otaca iba Q9???WTF dogrcal som sa a chipleadujem turnaj. Presadzaju ma na druhy stol ale tam stihneme odohrat asi len 5 ruk.raz ukradnem blindy a raz vysplitujem so shortom AJ. po chvili je hlaseny seat open na vedlajsom stole a ideme na final. Tu to uz vyzera na solidnu točku kedze avg je tak 10BB. ja stracam asi 3BB blind vs blind proti grekovi ktory odmietol na A10QQ6 zahodit svoju desiatku takze 67 ide do mucku.velmi rychlo vypadavaju shortstaci a tak pri 6 ludoch a avg stacku asi 6BB napadla tusim milana lohnickeho myslienka splitnut to po 100 evri a dohravat o 320.vzhladom na blindy vsetci suhlasime.ja vyhadzujem hraca blind vs blind ked totalneho shortstacka pri blindoch 5/10k a jeho stacku 38k napadlo minraisnut na 22k. 78o neplanujem za 4BB zahodit takze to riesime preflop a snapcalluje s 34o (??) zazrak sa nekonal.potom este vyhadzujem pala ruska tiez blind vs blind ked mal menej ako BB a mne prisiel nejaky runner flush na uplnu blbost.sme 4 a blindy 10/20k pri avg 120k lol cize drbeme nato a tie 3 kila si este delime v stvorici.
Po tychto peknych showdownoch mam celkom imidz takze si raisujem aj veci ako TJo alebo Q7s a vsetci folduju. Na BTN este otvaram A5o a starsi grek na BB calluje. Flop 796 checkujeme, turn 5 betuje na 10k a ja instafold.otaca 88 meh. najdolezitejsia a asi aj trosu missplaynuta ruka prichadza ked si z CO otvaram K K . na BTN sediaci Palo Rusko (strasna podoba) call. flop Q T 8 cbetujem na 8k a dostavam call.turn A po chvili opat barrellujem na 20k a opat call. River tehla a asi mal prist check/call no uz tam posielam poslednych 27k a opat call.rovno hovorim palovi ze vyhral no ten otaca iba Q9???WTF dogrcal som sa a chipleadujem turnaj. Presadzaju ma na druhy stol ale tam stihneme odohrat asi len 5 ruk.raz ukradnem blindy a raz vysplitujem so shortom AJ. po chvili je hlaseny seat open na vedlajsom stole a ideme na final. Tu to uz vyzera na solidnu točku kedze avg je tak 10BB. ja stracam asi 3BB blind vs blind proti grekovi ktory odmietol na A10QQ6 zahodit svoju desiatku takze 67 ide do mucku.velmi rychlo vypadavaju shortstaci a tak pri 6 ludoch a avg stacku asi 6BB napadla tusim milana lohnickeho myslienka splitnut to po 100 evri a dohravat o 320.vzhladom na blindy vsetci suhlasime.ja vyhadzujem hraca blind vs blind ked totalneho shortstacka pri blindoch 5/10k a jeho stacku 38k napadlo minraisnut na 22k. 78o neplanujem za 4BB zahodit takze to riesime preflop a snapcalluje s 34o (??) zazrak sa nekonal.potom este vyhadzujem pala ruska tiez blind vs blind ked mal menej ako BB a mne prisiel nejaky runner flush na uplnu blbost.sme 4 a blindy 10/20k pri avg 120k lol cize drbeme nato a tie 3 kila si este delime v stvorici.
-
tucniak napísal:necital som cele ale hrac co to hra ;vyborne; na dry sete donkdne TPMK a nasledne callne shove, hej?why?
no ja som mal 30k pred tou hrou takze 3,5+3,5+3,5 je 10,5k plus ante plus jeho 12k na flope je cca 25k a ja mam behind 26k a sme 3way cize ship mi tu nepride ako nejaka zla option,ci?po calle by mi ostalo 14k a pot by bol 27k cize je to asi dost jedno.plus ak ma nejaku draw ako 9J alebo nieco ako 99 tak mi to skor preplati na flope ako na turne ked netrafi alebo pride scary karta
a hral vyborne znamena ze nelimpoval,nacalloval OOP,mal v poriadku betsizing,hral pozicne.proste ceska skola
-
k tej KK ruke proti palovi ruskovi by som poprosil nejaky komentar.
-
ved preto som sa pytal, s takym stackom je to fit imo.
ten donk tam s takou rukou od neho ale vyznam nemal imo, dost zuzuje tvoj range co asi velmi nechce
ten donk tam s takou rukou od neho ale vyznam nemal imo, dost zuzuje tvoj range co asi velmi nechce
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
no Popo máš šťastie že som nerobil lebo by som sa postaral o to aby si sa nedostal na final
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
jezis no a predstav si ze by si to aj hral!to uz by som vobec nemal sancu
-
popoBA napísal:no a ked uz som sa teda rozpisal tak spomeniem aj vcerajsi turnaj opat v concorde a opat 20+3 no tentoraz 20min lvl a 20k stack. NA stol opat chytam ako inak svoju nemesis a tentokrat som si mp3 zabudol doma cize utrpenie odzaciatku az dokonca.co ten stvaral za veci to svet nevidel ale dnes som si ho vychutnal celeho ako bol.ale nepredbiehame. na stole mam iba jedneho hraca o ktorom viem ze je solid, inak bud ryby alebo mne neznamych.plus jedneho rakusaka fuzateho ktory sa predviedol hned v prvej hre kde na blindoch 20/50 pustil asi 6k na TP na spatrovanom boarde solid hracovi do fullhousu lol. asi 4 ruku si po 1 limpe raisujem z EP 6 7 na 150 a dostavam call od solid hraca na SB a aj od limpera fuzateho. flop 67x cbetujem tristvrtinu potu, turn 4 polku potu a river 7 zase polku.to bola tak max value co som mohol vytiahnut a aj som vytiahol. zase sa zhruba 4 levely nic nedeje, ja tuto early fazu moc nemusim, hram asi 5 ruk dokopy a udrzujem sa na strating stacku. hned po pauze pri blindoch tusim 200/400 stracam tusim 7k ked limp 3betujem utg s A K a jediny kto tam samozrejme nemohol chybat bol pan D. chceckujem uplne nezmyselny maly flop, betujem polku potu na turne kde dostavam call a check foldujem blbeckov halfpotbet na river.ten vitazoslavne ukazuje bluff s A2o a ked ho vysmejem tak mi zacne nakladat ako rad so mnou hra lebo vzdy ma tak lahko vyblafuje.cely stol sa zacal smiat a on si este myslel ze to natom ako mi nalozil smutnosmiesny cloviecik totok. no cize padam na 12k a som tiltnuty (ale nie z neho,mal som telefon od starej lol) callujem nejake smeti na raise OOP (A5s. Q9o) co ma posiela na 7k short. Tilt odchadza po dalsom telefonate takze trosku zapnem a bez showdownu sa stealmi dostavam na 14k. Na BTN AKo otvaram na pana D. na SB ktory mi dava samozrejme call. board 555xx sa precheckuje a on overbetne river cize snapujem a smutne hlasi Qhi. 20k. orbit nato opat na BTN otvaram A7s a opat call od nemesis.flop AxA checkneme. turn K mi posle pot,ja call a river 7 polku potu.rovno mu to posielam a zahadzuje.po druhy krat sa ho pytam ze co preboha skusa a neh sa nato vysere kym je cas. 30k. utg si otvara minraisom na 2800 ja na BTN iba min3bet na 6000 s A A aby mi odtial nevyskocil aj pan D ktory samozrejme calluje.utg fold. flop 5 A 9 a trololo mi posiela z prvej plnu za 13k na FD.well played sir vidime sa nabuduce. 50k.
Na BTN AKo otvaram na pana D. na SB ktory mi dava samozrejme call. board 555xx sa precheckuje a on overbetne river cize snapujem a smutne hlasi Qhi.
Board precheckovany? Why? Tipoval si ho nebodaj na par, ze si nedal cbet na flope 555 s A,K?
- cubraka
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 11 krát/3 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.