PopoBA a.k.a psík čo nehryzie
Re: PopoBA/ BOOT CAMP
keby som ho daval na par tak by som ho obv nesnapcalloval na river nie?daval som mu total air a pri cbete by urcite foldol.takto som mu dal sancu do mna blafnut river tak ako par hier predtym.
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
To mi je jasne, ze si ho nedaval na par, preto som sa na to pytal. Prislo mi zvlastne, ze nedas na flope, ktory ti vyhovuje cbet, davas mu zadarmo karty (jeho 20%) a spoliehas sa ze pojde blafovat a catchnes ho na rivery.
- cubraka
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 11 krát/3 krát
no to bolo prave koli tej hre predtym kde sa zacal smiat ako ma on dokaze lahko blafnut.tak som mu dal dalsiu moznost...
-
popoBA napísal:najdolezitejsia a asi aj trosu missplaynuta ruka prichadza ked si z CO otvaram K K . na BTN sediaci Palo Rusko (strasna podoba) call. flop Q T 8 cbetujem na 8k a dostavam call.turn A po chvili opat barrellujem na 20k a opat call. River tehla a asi mal prist check/call no uz tam posielam poslednych 27k a opat call.rovno hovorim palovi ze vyhral no ten otaca iba Q9???WTF dogrcal som sa a chipleadujem turnaj.
Absolutne mi unika pointa turn betu Ma to logiku jedine vtedy ak vies ze je total ryba a aj po A ti zaplati 3 streets s Q9
Inak nevidim ziadny dovod betovat turn, tam je to jasny c/c, ak nebetne mozes betnut river, ak betne tak zapojis na riveri soulread, ale c/c nebude zly... po cbete barrelujes A na turne imo a) mas air a reprezentujes A, b) mas A a vbetujes, c) s tym A si chytil povedzme FD+gutshot a si si sure ze ak super to A trafil nebude ta raisovat.
Ten river shove je uz fakt lol, ale tak evidentne to bola idealna lajna
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
ja by som povedal ze turn bet je standard valuebet proti Qx/JT a live mozno aj proti 9T/89, rozhodne by som to necheckoval - super si vzdy zoberie freecard s pair+GS a lepsim a na riveri nam uz nic neda ak netrafi
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
popravde nad checkom na turne som neuvazoval ani sekundu zvazoval som len aky value/bluff bet zvolit kedze to A je v mojej range velmi silno a je to prenho silna scary karta kedze on bude mat A len velmi tazko,resp jedine s AQ by sa dostal cez flop.keby mi na turne zhodil Q plus draw tak by mi to vobec nevadilo pot bol uz aj tak dost velky. river bol obv prepinak,co sa mi ale nastastie nestava moc casto.
TOUR DA PRAGUE: v stredu dviham kotvy do najkrajsieho mesta na svete a planujem si zahrat minimalne 5 turnajov (kazdy den jeden) ak by mal niekto nejake tipy kam skocit zahrat alebo by sa chcel niekto pridat neh da vediet (myslim ludi co ziju v prahe) plus koho uz nebavia yegonove "nudne" reporty z prirody plne zvieratiek, kyticiek a ladovcov moze sa tesit na report plny chlastu primitivnosti pokru a dekadencie snad si ho presadim rovno na hlavnu stranku
TOUR DA PRAGUE: v stredu dviham kotvy do najkrajsieho mesta na svete a planujem si zahrat minimalne 5 turnajov (kazdy den jeden) ak by mal niekto nejake tipy kam skocit zahrat alebo by sa chcel niekto pridat neh da vediet (myslim ludi co ziju v prahe) plus koho uz nebavia yegonove "nudne" reporty z prirody plne zvieratiek, kyticiek a ladovcov moze sa tesit na report plny chlastu primitivnosti pokru a dekadencie snad si ho presadim rovno na hlavnu stranku
-
tak michael163 a spaxx su in kto dalsi?
-
vzdy ked to otvorim cakam ze sa dozviem ze zacina boot camp a ono stale nic
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
no s boot campom boli a su furt nejake problemy.najprv nebol cas ,ptm neboli ludia,ptm zas cas,ptm boli ludia ale nebola herna a teraz uz je nato aby som bol doma mesiac zavrety moc teplo a ani vlade nedal furt vediet co s hernou takze asi sa to zatial rusi
-
cely texas holdem je jedna velka blvanica, mtt su joke a Pa***Poker hrdo prebrali žezlo po riverstars. vypadnut z 8 turnajov v rade v situacii 80/20 pripadne 90/10 z toho 6x na river, to uz sa neda povedat ine ako Bendik na hrad!
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.