Trenerske poker stranky v sk/cz jazyku
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Trenerske poker stranky v sk/cz jazyku
Ono by zas bolo dobre aj zistit, o co konkretne by bol zaujem. Napadla ma taka vec, ze nie platit za pristup na stranku, ale skor za pozretie daneho videa. Teda video z NL25 bude mat jednu cenu a video z NL400 zas cenu inu. Takisto by to platilo aj pre rozne SnG/MTT a pod.
Nemyslim si, ze by bol niekto ochotny zaplatit 30€ za mesiac, kvoli jednemu, max dvom videam, co ho budu zaujimat. Skor si zaplati za to konkretne, co ho zaujima...
Nemyslim si, ze by bol niekto ochotny zaplatit 30€ za mesiac, kvoli jednemu, max dvom videam, co ho budu zaujimat. Skor si zaplati za to konkretne, co ho zaujima...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Ono by zas bolo dobre aj zistit, o co konkretne by bol zaujem. Napadla ma taka vec, ze nie platit za pristup na stranku, ale skor za pozretie daneho videa. Teda video z NL25 bude mat jednu cenu a video z NL400 zas cenu inu. Takisto by to platilo aj pre rozne SnG/MTT a pod.
Jednoduche a vystizne......touto cestou by to mozno v buducnosti aj slo
- hessik
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Myslim, ze sa da nejakym sposobom zabranit tomu, aby sa video dalo stahovat.
Resp. som myslel nieco na sposob, ze si dane video odomknes alebo tak
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
ked o tu stranku bude zaujem budu reklamy a ak budu reklamy budu peniaze
- emkey7
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/12 krát
Chlpo1989 napísal:Myslim, ze sa da nejakym sposobom zabranit tomu, aby sa video dalo stahovat.
Niektore stranky to maju tak ze po zaplateni ty posle system vygenerovane heslo......ktore byva vacsinou na jedno popripade par pouziti......majitel alebo autor by dostaj po zaplateni ciastku ktora mu nalezi a takto by mu to mohlo dlhodobo vynasat........aspon bude na kofcu v obdobi downsingu
- hessik
Ja by som tam mohol poskytnut video ako s istotou prist o BR za par dni
- hessik
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 32 hostí.