[CG] NL25 TPTK - AK v 3betovanom pote
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
[CG] NL25 TPTK - AK v 3betovanom pote
Merge $25.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1285104
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
CO: $39.38 VPIP 23, PFR 17, 3bet 13%, agg 2.5
BTN: $25.25
SB: $16.13
BB: $26.10
Hero (UTG): $35.14
Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with K A
Hero raises to $0.75, CO raises to $2.13, 3 folds, Hero calls $1.38
Takze pred flopom dorovnavam 3bet, kedze ma pomerne siroku 3bet range, tak si myslim ze tam ma stale horsie ruky z ktorych mozem tahat value, a zaroven nechcem 4betovat a dostat sa na flop kde nic netrafim a byt mimo pozicie, proti pomerne agresivnemu hracovi
Flop: ($4.61) 9 K 3 (2 players)
Hero checks, CO bets $2.82, Hero raises to $7.14, CO calls $4.32
Prichadza priam super flop, ziadne draws, chytam TPTK v 3betovanom pote, takze si myslim ze mam zatial najlepsiu handu a necham chlapika nech to raisne a davam mu reraise, na co celkom prekvapivo len dorovnava. Tu som sa zamyslal co tak moze mat, ze dorovnava check - raise, napadlo ma len par moznosti, ze by 3betoval JQ alebo JT a cakal na gotshot som nechcel verit, dalsia moznost bola KQ (asi vtedy najrealnejsia), AK, alebo ma nejaky set alebo AA a skusa nejake finesy na mna alebo ze ma JJ, QQ a nechce mi verit toho Kinga kedze predtym som pomerne casto check-raisoval a hral pomerne LAG
Turn: ($18.89) 2 (2 players)
Hero bets $9.44, CO calls $9.44
Ked dorovnal tento turn bol som si takmer isty, ze asi som porazeny, aj ked bola stale sanca ze tu ma KQ alebo AK a budeme splitovat ale uz znacne prevazovalo mnozstvo ruk, ktore ma biju.
River: ($37.77) 5 (2 players)
Hero raises to $16.43, CO calls $16.43
River som uz asi dost pokaslal, a asi som to mal hrat check/fold, ale uz som bol celkom pot commited a zahadzovalo by sa mi dost tazko, tak som nevedel co tu spravit. Dikes za rady co si myslite o tejto ruke a ako som to mal zahrat.
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
CO: $39.38 VPIP 23, PFR 17, 3bet 13%, agg 2.5
BTN: $25.25
SB: $16.13
BB: $26.10
Hero (UTG): $35.14
Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with K A
Hero raises to $0.75, CO raises to $2.13, 3 folds, Hero calls $1.38
Takze pred flopom dorovnavam 3bet, kedze ma pomerne siroku 3bet range, tak si myslim ze tam ma stale horsie ruky z ktorych mozem tahat value, a zaroven nechcem 4betovat a dostat sa na flop kde nic netrafim a byt mimo pozicie, proti pomerne agresivnemu hracovi
Flop: ($4.61) 9 K 3 (2 players)
Hero checks, CO bets $2.82, Hero raises to $7.14, CO calls $4.32
Prichadza priam super flop, ziadne draws, chytam TPTK v 3betovanom pote, takze si myslim ze mam zatial najlepsiu handu a necham chlapika nech to raisne a davam mu reraise, na co celkom prekvapivo len dorovnava. Tu som sa zamyslal co tak moze mat, ze dorovnava check - raise, napadlo ma len par moznosti, ze by 3betoval JQ alebo JT a cakal na gotshot som nechcel verit, dalsia moznost bola KQ (asi vtedy najrealnejsia), AK, alebo ma nejaky set alebo AA a skusa nejake finesy na mna alebo ze ma JJ, QQ a nechce mi verit toho Kinga kedze predtym som pomerne casto check-raisoval a hral pomerne LAG
Turn: ($18.89) 2 (2 players)
Hero bets $9.44, CO calls $9.44
Ked dorovnal tento turn bol som si takmer isty, ze asi som porazeny, aj ked bola stale sanca ze tu ma KQ alebo AK a budeme splitovat ale uz znacne prevazovalo mnozstvo ruk, ktore ma biju.
River: ($37.77) 5 (2 players)
Hero raises to $16.43, CO calls $16.43
River som uz asi dost pokaslal, a asi som to mal hrat check/fold, ale uz som bol celkom pot commited a zahadzovalo by sa mi dost tazko, tak som nevedel co tu spravit. Dikes za rady co si myslite o tejto ruke a ako som to mal zahrat.
- foraid
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/17 krát
Re: [CG] NL25 TPTK - AK v 3betovanom pote
River: "Hero raises to $16.43" wtf??? ...a bet je kde?
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
dobry hrac ti imo 4bet callne malokedy, aj ked je IP- ak si myslis, ze ma polarizovanu 3bet range (bud 27o alebo AA konceptovo), tvoj call oop moze byt good, pretoze jeho bluffy (pokial si nemyslis ze ta bude 5bet bluffshovovat/casto 5bet valueshovovat s horsim) 4betom aj tak vyfoldujes.
zaroven mozes trafit boardy, ktore teba hituju, no on sa ich moze snazit repovat-tu by si ale mal zrejme ist skor bluffcatching linou a ponechat mu siroky range, c/r na tak dry boarde vyjadrujes obrovsku silu a on ta tam bude flatovat uzsie imo.
ak si si nabehol do AA tak by sa to aj tak stalo aj pred flopom, ak 3betuje IP pary a mal set holt co uz. C/r tak dry flop bez nejakej history aby si myslel ze crazy bluffujes tam imo nie je best of the best
zaroven mozes trafit boardy, ktore teba hituju, no on sa ich moze snazit repovat-tu by si ale mal zrejme ist skor bluffcatching linou a ponechat mu siroky range, c/r na tak dry boarde vyjadrujes obrovsku silu a on ta tam bude flatovat uzsie imo.
ak si si nabehol do AA tak by sa to aj tak stalo aj pred flopom, ak 3betuje IP pary a mal set holt co uz. C/r tak dry flop bez nejakej history aby si myslel ze crazy bluffujes tam imo nie je best of the best
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
1. akcia PF je imo ok, reasoning je mimo.
ty calluješ, "lebo je tam stále veľa rúk, z ktorých budeš postflop ťahať value"?
OOP a s plánom C/R superdryflop? really? tomuto hovoríš ťahať value?
ja to volám jednoducho, samovražda
vzhľadom na dané info je ten C/R na flope doslova tragický
si naozaj myslíš, že reg ti tam callne gOtshot? no bloody way, pokiaľ nie je v nejakom monkey tilte
dokonca aj to KQ tam hádam položí, ak nie na flope, tak na turne isto
2. ak ti callne turn a ty sa tam rozhodneš, že si porazený, tak to radšej nebetuj, počet rúk, ktoré porážame a ešte zaplatia, spočítam na prstoch veľmi nešikovného pilčíka
ak ti betne turn on, tak som naklonený to položiť, ľudia v 3b potoch nezvyknú floatovať, ak ti to checkne back, tak môžeš betnúť river small
3. ak na riveri vieš, že súper nebetne nikdy horšie ako máš ty, tak sú ti pot odds celkom ukradnuté + toto nie je turnaj, ako si tu commited? si povieš, holy cow, mám tam 75bb, 75 behind, odds 1:4, must call?
koľko horších rúk ťa tu pošle?
missnutý suited inside, ktorý sa rozhodol, že callne 2 streets a bude bluffovať river?
on na tom riveri má iba ruky, ktoré ťa A. porážajú, B. porážajú, C. občas splitneš s AK
Silno odporúčam si prečítať nejakú rozumnú knižku, niečo o online pokri, typu EZ game od Balugu alebo také niečo.
Hlavne sa odporúčam zamerať na časť o dôvodoch betovania a tiež sa pristaviť pre definícii slova TAG/LAG regish oponent.
Long story short:
Keď začneš hrať PF ruku ako bluffcatcher, teda, že flatneš 3b, lebo ste 150bb deep a nepoznáš súperove reakcie na 4b, tak potom plánuješ zaplatiť súperovi 2-3 barrely, záleží od textúry, histórie etc etc.
Obv, ak máte históriu, tak na zaujímavých flopoch sa dá aj c/r alebo leadnuť etc etc. ale v tejto ruke by som šiel líniou bluffcatchingu.
ty calluješ, "lebo je tam stále veľa rúk, z ktorých budeš postflop ťahať value"?
OOP a s plánom C/R superdryflop? really? tomuto hovoríš ťahať value?
ja to volám jednoducho, samovražda
vzhľadom na dané info je ten C/R na flope doslova tragický
si naozaj myslíš, že reg ti tam callne gOtshot? no bloody way, pokiaľ nie je v nejakom monkey tilte
dokonca aj to KQ tam hádam položí, ak nie na flope, tak na turne isto
2. ak ti callne turn a ty sa tam rozhodneš, že si porazený, tak to radšej nebetuj, počet rúk, ktoré porážame a ešte zaplatia, spočítam na prstoch veľmi nešikovného pilčíka
ak ti betne turn on, tak som naklonený to položiť, ľudia v 3b potoch nezvyknú floatovať, ak ti to checkne back, tak môžeš betnúť river small
3. ak na riveri vieš, že súper nebetne nikdy horšie ako máš ty, tak sú ti pot odds celkom ukradnuté + toto nie je turnaj, ako si tu commited? si povieš, holy cow, mám tam 75bb, 75 behind, odds 1:4, must call?
koľko horších rúk ťa tu pošle?
missnutý suited inside, ktorý sa rozhodol, že callne 2 streets a bude bluffovať river?
on na tom riveri má iba ruky, ktoré ťa A. porážajú, B. porážajú, C. občas splitneš s AK
foraid napísal:alebo ma nejaky set alebo AA a skusa nejake finesy na mna alebo ze ma JJ, QQ a nechce mi verit toho Kinga
Silno odporúčam si prečítať nejakú rozumnú knižku, niečo o online pokri, typu EZ game od Balugu alebo také niečo.
Hlavne sa odporúčam zamerať na časť o dôvodoch betovania a tiež sa pristaviť pre definícii slova TAG/LAG regish oponent.
Long story short:
Keď začneš hrať PF ruku ako bluffcatcher, teda, že flatneš 3b, lebo ste 150bb deep a nepoznáš súperove reakcie na 4b, tak potom plánuješ zaplatiť súperovi 2-3 barrely, záleží od textúry, histórie etc etc.
Obv, ak máte históriu, tak na zaujímavých flopoch sa dá aj c/r alebo leadnuť etc etc. ale v tejto ruke by som šiel líniou bluffcatchingu.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
tucniak napísal:dobry hrac ti imo 4bet callne malokedy, aj ked je IP
otázkou je, koľko hráčov na NL25 je dostatočne dobrých, aby neuvideli suited broadway karty/PP, 140bb stack a nedorovnali IP, hlavne keď vidím aj na 8x vyššom limite regov (nehovorím, že dobrých) callovať 4b 100bb deep OOP CO vs. SB w A3s?
z dodaných informácii nedokážem posúdiť ako dobrý je ten reg a aké sú jeho tendencie, však ani netuším na akej vzorke rúk má tie čísla, pokiaľ <150, tak stále varíme z vody
tucniak napísal:ak si si nabehol do AA tak by sa to aj tak stalo aj pred flopom
result oriented?
ak má AA a my to hráme ako bluffcatcher, neprehráme 140bb stack v meh spote
ak nemá AA, tak môžeme vyhrať peniaze od horších rúk a bluffov
-
PS. Už naozaj posledná veta, tá terminológia GOTSHOT a CB je RAISE ma instatiltuje
-
nie result , argument pre flat (baluga to dobre popisuje vo whale tales 1 ci 2, presne ako pises, mozeme ziskat viac value vzhladom na superov 3bet range-ak je polarized)
ze je to 150 deep som si nevsimol, my bad:)
ze je to 150 deep som si nevsimol, my bad:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Ja som vedel, že sa dočkám soon
Hráme Tuniak-sanovi na želanie
Súper je jeden z tých lepších regov v herni, stat naňho mám
22/20/3/ATS 39/3b 10.8/WTSD 30/fold to 3b 74 (23)/800 rúk
KhanGaroo Poker $200.00 No Limit Hold'em - 6 players
hlynzi22 (UTG): $227.45
Hero (MP): $428.58
fishmobjp1 (CO): $200.00
extravis (BTN): $200.00
rhymez306 (SB): $222.43
badbeatpanda (BB): $310.50
Pre Flop: ($3.00) Hero is MP with
1 fold, Hero raises to $7, 1 fold, extravis raises to $24, 2 folds, Hero raises to $50, extravis calls $26
Flop: ($103.00) K 3 9 (2 players)
Hero bets $51.50, extravis folds
Final Pot: $103.00
Hero wins $51.50
(Rake: $4.00)
Hráme Tuniak-sanovi na želanie
Súper je jeden z tých lepších regov v herni, stat naňho mám
22/20/3/ATS 39/3b 10.8/WTSD 30/fold to 3b 74 (23)/800 rúk
KhanGaroo Poker $200.00 No Limit Hold'em - 6 players
hlynzi22 (UTG): $227.45
Hero (MP): $428.58
fishmobjp1 (CO): $200.00
extravis (BTN): $200.00
rhymez306 (SB): $222.43
badbeatpanda (BB): $310.50
Pre Flop: ($3.00) Hero is MP with
1 fold, Hero raises to $7, 1 fold, extravis raises to $24, 2 folds, Hero raises to $50, extravis calls $26
Flop: ($103.00) K 3 9 (2 players)
Hero bets $51.50, extravis folds
Final Pot: $103.00
Hero wins $51.50
(Rake: $4.00)
-
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.