DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
CO: $39.38 VPIP 23, PFR 17, 3bet 13%, agg 2.5
BTN: $25.25
SB: $16.13
BB: $26.10
Hero (UTG): $35.14
Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with K
![spade :spade:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_spade.gif)
![club :club:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_club.gif)
Hero raises to $0.75, CO raises to $2.13, 3 folds, Hero calls $1.38
Takze pred flopom dorovnavam 3bet, kedze ma pomerne siroku 3bet range, tak si myslim ze tam ma stale horsie ruky z ktorych mozem tahat value, a zaroven nechcem 4betovat a dostat sa na flop kde nic netrafim a byt mimo pozicie, proti pomerne agresivnemu hracovi
Flop: ($4.61) 9
![club :club:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_club.gif)
![diamond :diamond:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_diamond.gif)
Hero checks, CO bets $2.82, Hero raises to $7.14, CO calls $4.32
Prichadza priam super flop, ziadne draws, chytam TPTK v 3betovanom pote, takze si myslim ze mam zatial najlepsiu handu a necham chlapika nech to raisne a davam mu reraise, na co celkom prekvapivo len dorovnava. Tu som sa zamyslal co tak moze mat, ze dorovnava check - raise, napadlo ma len par moznosti, ze by 3betoval JQ alebo JT a cakal na gotshot som nechcel verit, dalsia moznost bola KQ (asi vtedy najrealnejsia), AK, alebo ma nejaky set alebo AA a skusa nejake finesy na mna
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Turn: ($18.89) 2
Hero bets $9.44, CO calls $9.44
Ked dorovnal tento turn bol som si takmer isty, ze asi som porazeny, aj ked bola stale sanca ze tu ma KQ alebo AK a budeme splitovat ale uz znacne prevazovalo mnozstvo ruk, ktore ma biju.
River: ($37.77) 5
![heart :heart:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_heart.gif)
Hero raises to $16.43, CO calls $16.43
River som uz asi dost pokaslal, a asi som to mal hrat check/fold, ale uz som bol celkom pot commited a zahadzovalo by sa mi dost tazko, tak som nevedel co tu spravit. Dikes za rady co si myslite o tejto ruke a ako som to mal zahrat.