moving up - lolofonov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: moving up - lolofonov blog

Odoslaťod Chlpo1989 18 Apr 2011 21:25

Ten jeho 4bet sizing je podla mna dost fit.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod tucniak 18 Apr 2011 21:33

6.5-7 je tam od neho okejish imo. sam pises ze na vsetky 3bety foldoval (a slusny pocet), toto sa imo iba levelujes a on proste hral valueback, lebo to mal.
nemusis vyhrat kazdy spot, ktory si zacnes, nechal by som to ist a rozumne upravil strategiu dalej, toto je zbytocny spot vs ako pises neznamy reg o ktorom netusis ako vyzeraju jeho 4bet value/bluff range, ci ich vobec ma a ako vyzeraju jeho 4bet/calling ranges.

to mozes tusim tak po 3-4k rukach s danym regom ked ho denne stretavas na stoloch a denne sa bijete imo :)

btw tym ako to on dobre sizol ty musis riskovat velmi vela za pomerne malo co bez aspon trosku presnych informacii dost zhorsuje tvoju situaciu

ako som vravel kludne by som foldol a pokracoval pripadne v 3betovani ale s niecim lepsim a sledoval, ci sa naozaj adjustuje, navyse mu mozes robit zle aj inac kedze si IP nanho stale
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod lolofon 19 Apr 2011 08:06

Oukej, len ja si to teraz proste poviem, ze naco robit taketo moves, lenze potom, ked hram, tak sa naozaj zacne v mojej hlave leveling game a nejako si ten move obhajim. Asi to bude tym, ze proste nerad prehravam, musim sa naucit, ze nemozem kazdu ruku vyhrat a byt disciplinovany.
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod tucniak 19 Apr 2011 11:46

nuz, vitaj v mojom svete :)

este je problem ze niekto napr na papieri analyzuje ruky fakt ppc ale ked hra tak sa to niekde pod tlakom a v case straca:)
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod dzejkej 19 Apr 2011 12:44

tucniak napísal:este je problem ze niekto napr na papieri analyzuje ruky fakt ppc ale ked hra tak sa to niekde pod tlakom a v case straca:)

neryp do mna, dobre! :D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod tucniak 19 Apr 2011 14:44

to je len zavist, ja to nerobim dobre ani na papieri..husicka moja :D
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod lolofon 22 Apr 2011 08:49

Takze, jeden aprilovy ciel uz je splneny, uz mam cez 15k ruk. Obv teraz neprestanem hrat, ale mam chut aj napriek nie idealnym vysledkom (cca BE za april), takze pokracujeme. Vcera sa mi podarilo ovladat sa pri tych drahych PF bluffoch, tak dufam, ze v tom budem pokracovat. Mam vsak taky pocit, ze co sa tyka postflop hry som strasna fish a v pripade posunu na NL50 (kde by som sa chcel v priebehu par tyzdnov posunut) by som dostal pekne na hubu. Preto ciel na velkonocne prazdniny je kazdy den aspon jedno video + analyza ruk predchadzajuceho dna.
lolofon

Odoslaťod lolofon 29 Apr 2011 20:33

lolofon napísal:Preto ciel na velkonocne prazdniny je kazdy den aspon jedno video + analyza ruk predchadzajuceho dna.

lol, trosku fail, na 3 dni som isiel prec s tym, ze si beriem NB + modem, obv ale modem som zabudol doma, takze jedine, co mi zostavalo bolo citat cez mobil nejake clanky + analyzovat este par starsich ruk. Posledne dni som toho moc nenahral, kedze som vcera presiel krizom cele slovensko (TN->BJ a spat). Vikend mam vsak teraz volny, takze chcem odohrat aspon 3k ruk aspon A- game.

Inak som sa dnes opat trosku zamyslal, tentokrat nad PF hrou. Planujem trochu experimentovat a zacat este viac callovat IP, kedze postflop IP ocakavam najvacsiu edge proti tym slabsim regom, ktorych je na party v poslednej dobe akosi vela. Chcem tiez este zuzit range z blindov v spotoch, kedy nemam vseobecny prehlad o postflop hre konkretneho supera. S tym sirsim callovanim PF suvisi aj otazka iniciativy, kedze tymto sposobom by som ju stratil. Myslim, ze hlavnou vyhodou iniciativy IP je moznost zobrat si free card vo vhodnych situaciach, kedze super bude najcastejsie checkovat. Neviem vsak, aka je vlastne zasadna vyhoda iniciativy, ked sme OOP? Overall som mojim plytkym uvazovanim dospel k nazoru, ze iniciativa je casto precenovana.

Tiez som si uvedomil, ze nemam prakticky ziadnu turn checkraising range po vlastnom cbete, takze ak check/foldujem, som veelmi lahko exploitovatelny.
lolofon

April

Odoslaťod lolofon 01 Máj 2011 13:56

Celkovo april hodnotim dost pozitivne, odohral som toho na moje pomery dost a aj ked som hral vacsinou vyssi pocet stolov, tak to bolo aj s nejakym profitom. Tradicne som mixoval NL10 a NL25 s tym, ze v poslednych dnoch som zacal pridavat obcas aj nejaky ten stol NL50, kedze sa pohybujem okolo mety 20BI (na NL50).

Poslednych par sessions som to vsak trochu zmenil, kedze som pozrel par dobrych videi z pokerstrategy a zistil som, ze pri tych 7-8 stoloch som uz vsetko nestihal (omg a ako som si myslel, ze to je v pohode), preto som hral iba 6 stolov, ale prevazne NL50. Zda sa mi, ze rozdiel medzi 25 a 50 nejaky je, hra sa viac agresivnejsie, ale obv tableselectovanim sa stale daju najst ryby + je tam stale samozrejme dost nitov a ocividne slabych regov. Mam vsak pocit, ze som nasiel za tych par sessions vela velmi solidnych hracov, proti ktorym sice nemam edge, ale velmi ma to proti nim bavi a dostava do iny rozmer.

Preto plany do buducna su hrat hlavne NL50, aj ked s nizsou WR, ale je to zaujimavejsie (herne aj financne).

Aprilove ciele:
- 15k hands
- 1 video alebo sweatka/tyzden
- sledovat ostatne blogy (tu aj inde)
- zabudnut na svoje ego, hlavne pri 3bet wars preflop (moj obrovsky leak)
- nezanedbavat pritom dolezitejsie veci :)

Co sa tyka toho ega pri 3bet wars, tak ku koncu to uz bolo lepsie, ale ked mam zhodnotit cely mesiac, tak je to jednoznacne nesplneny ciel.

april.png
april.png (102.28 ) Zobrazená 1970 krát

Ako som uz pisal predtym, redline nie je horsia kvoli castym spewom, ale myslim, ze teraz ju uz dokazem udrzat zhruba na tej urovni -5bb/100 aj bez nich.

Ciele na maj:
- zmaturovat :)
- 20k ruk 6-tablingu s A-game prevazne na NL50
- postupne citat clanky z 2p2 smallstakes indexu
- pozriet par vyhliadnutych videi z pokerstrategy (aspon 4)
- pracovat na HU game
lolofon

Odoslaťod dipos 02 Máj 2011 13:20

Lolofon mam na teba jednu otazku,od koho pozeras videa na pokerstrategy?v poslednej dobe ma celkom bavi CG a mtt vypustam,tak by som trosku nastudoval aj cg aj ked zatial klop klop to ide celkom,diky ;)
dipos

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!