ME miniFTOPS - igor "demon" panak
Re: ME miniFTOPS - igor "demon" panak
rastik to dobre zhrnul,ako keby som sam seba pocul,btw keby som to trafil ja tak uz mam dom pomaly pred kolaudaciou....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
rastik napísal:ked pomaly liezol hore v FTOPS tak mu urcite drzala palce cela SK/CZ pokrova komunita... ale to co nasledne predviedol je na zaplakanie a je to cite blaznovstvo... vtedy ho mali podrzat ti co ho poznaju osobne a vyhodit mu pocitac do smeti.
Tak nejak... jasne teoreticky su to jeho prachy a moze si robit co chce a bla bla bla, ale keby som bol jeho kamos a viem kde byva (a viem coho je schopny), tak urobim minimalne dva pokusy mu v tom zabranit, ten druhy by bol pomerne nasilny... a to netrepem do vetra, myslim ze poznam jedneho co je presne toho schopny (aj ma skill/gule vyhrat FTOPS aj to cele prehrat za 4 tyzdne), a keby taketo nieco hitol tak sadnem do auta, pridem do tej jeho osady na juznom Slovensku a neodidem kym nebude mat za sebou 3 sedenia s psychologom a 2/3 cashoutnute na 5rocny terminovany ucet
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Rastik perfektne, ako aj Palo povedal, presne moje slová dobre si to vystihol. Ramzey ty si fakt idiot a tým idiotom zostaneš a hlavne ako jeho kamarát, čo sa tu neustále prezentuješ, si mu určite pomohol. Typickí slováci? Aspoň po nás čítaj poriadne, tu nie je žiadna závisť, ale sklamenie, že mladý človek pregambloval sumu, čo bežný slovák nezarobí za 20 rokov za 1 mesiac. A ako Palo spomenul, už by som mal skolaudovaný bungalov a yebal k..rvy na Jamajke. A pre chalana dúfam, že je to poriadna facka do života, nepoznám jeho majetkové pomery, či je až na toľko solvetný, že si to môže dovoliť prakticky spláchnuť do hajzla. Nie je rozdiel medzi Demonom a idiotom, čo výplatu nasype do hracieho automatu. Vidina easy života, štartovné ako hovado pomaly 10 melcov, čo mohol k..rvy na X5 po Bratislave naháňať sa zmenila na realitu každodennú, na ktorú bol zvyknutý do teraz. Jedným slovom hanba !
- Traged
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/9 krát
lolz jakeby prehral vaše love
- Za tento príspevok od sry4that poďakovali :
- maroshluchy
- sry4that
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 38 krát/7 krát
Ak trafi demon ME WSOP za 9M, tak to uz len bude cashovica.....
- KKpokerkingKK
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
Velmi sa mi paci jedna veta co ramzey napisal
Niekde sa to negativna variance musi aj ukazat, ked trafi v turnaji, ktory hralo ja neviem strelim 60k ludi?
Treba si asi pozriet nejake tie videa o variance a zistit aka je sanca ze sa taketo nieco stane Takze vyplakavat ze bezi zle ... cmon.
Najviac by ma zajimali tie myslienkove pochody, ked sa rozhodol ist hrat 25/50 scim do toho isiel? To si ako vazne niekto dokaze nakecat, ze pride underrolled a znici taketo stakes?
Ako sa na 25/50 definuje fish? Myslite ze tam hra niekto 80/9? Nie fishe su tam ludia ako demon, co mozu by kvazi slusni hraci a mat skusenosti, ale regovia su niekde uplne inde a len cakaju kedy si sadne k stolu....
Jeho peniaze, niekto si kupi barak, niekto koks a kur*y a niekto robi charitu pre HS regularov.
ramzey napísal:Nebudem ho obhajovat, ale variance je variance.
Niekde sa to negativna variance musi aj ukazat, ked trafi v turnaji, ktory hralo ja neviem strelim 60k ludi?
Treba si asi pozriet nejake tie videa o variance a zistit aka je sanca ze sa taketo nieco stane Takze vyplakavat ze bezi zle ... cmon.
Najviac by ma zajimali tie myslienkove pochody, ked sa rozhodol ist hrat 25/50 scim do toho isiel? To si ako vazne niekto dokaze nakecat, ze pride underrolled a znici taketo stakes?
Ako sa na 25/50 definuje fish? Myslite ze tam hra niekto 80/9? Nie fishe su tam ludia ako demon, co mozu by kvazi slusni hraci a mat skusenosti, ale regovia su niekde uplne inde a len cakaju kedy si sadne k stolu....
Jeho peniaze, niekto si kupi barak, niekto koks a kur*y a niekto robi charitu pre HS regularov.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
Boze chlapci hltate tu moje slovicka a poucujete o dacom o com ani neviete.
Ja som mu xkrat povedal aby nerobil co robi a xkrat som bol za debila za to u neho, ale ked si nedal povedat, tak dopadol tak ako dopadol, ja mu nebudem rozumy davat stale a varovat ho a neviem co.
Ked je debil, tak je debil. Ja mam tiez len jedny nervy a tie ho nezaujimali.
To, ze si tu vy pohykate a zanadavate a vyronite slzu za tym, ze to mohol vyhrat dakto poriadny, tak to vyhrajte nabuduce vy.
Ked uz snim neni rec, tak co mam robit, mudrlanti.
Rastik to zhrnul pekne, ma pravdu, zial ked sa s dakym neda, tak sa neda.
Ps.: poprosim nevytrhavat moje vety a slovicka s kontextov a robit stoho daco co som nepovedal.
Ja som mu podobnu vyhru zelal asi najviac, kedze viem cim vsetkym si preskakal, ze to odgembli som aj tusil, co uz, psychiatria vola.
Ps 2.: Vsetci mate pravdu a plne s vami suhlasim, clovek so stipkou rozumu sa zariadi inak.
Ja som mu xkrat povedal aby nerobil co robi a xkrat som bol za debila za to u neho, ale ked si nedal povedat, tak dopadol tak ako dopadol, ja mu nebudem rozumy davat stale a varovat ho a neviem co.
Ked je debil, tak je debil. Ja mam tiez len jedny nervy a tie ho nezaujimali.
To, ze si tu vy pohykate a zanadavate a vyronite slzu za tym, ze to mohol vyhrat dakto poriadny, tak to vyhrajte nabuduce vy.
Ked uz snim neni rec, tak co mam robit, mudrlanti.
Rastik to zhrnul pekne, ma pravdu, zial ked sa s dakym neda, tak sa neda.
Ps.: poprosim nevytrhavat moje vety a slovicka s kontextov a robit stoho daco co som nepovedal.
Ja som mu podobnu vyhru zelal asi najviac, kedze viem cim vsetkym si preskakal, ze to odgembli som aj tusil, co uz, psychiatria vola.
Ps 2.: Vsetci mate pravdu a plne s vami suhlasim, clovek so stipkou rozumu sa zariadi inak.
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Demon zase masti 25/50 3 stoly na FT.
edit: prave prave 2x foldol na flope!
edit: prave prave 2x foldol na flope!
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
dont worry about these losers DEMON!
LIVE LIKE UNGAR!!!!
LIVE LIKE UNGAR!!!!
- Za tento príspevok od maroshluchy poďakovali :
- sry4that
- maroshluchy
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/7 krát
Žeby niekto chcel viesť život a dopadnúť tak ako Ungar pochybujem (aj keď samozrejme bol elita)
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.