kimono napísal:vsetci to vidime rovnako ze mal v momente dat zahranicie, kurvy a plaz
JJ presne, myslim ze vsetci to hrame len preto aby sme si mohli konecne nejaku kurvu zaplatit
kimono napísal:vsetci to vidime rovnako ze mal v momente dat zahranicie, kurvy a plaz
7castle napísal:kimono napísal:vsetci to vidime rovnako ze mal v momente dat zahranicie, kurvy a plaz
JJ presne, myslim ze vsetci to hrame len preto aby sme si mohli konecne nejaku kurvu zaplatit
kimono napísal:..
7castle napísal:kimono napísal:vsetci to vidime rovnako ze mal v momente dat zahranicie, kurvy a plaz
maroshluchy napísal:včera som sledoval jednu jeho session a chalan dostával neuveriteľnú kašu - až mi ho bolo chvíľami ľúto aké spoty dokázal prehrať...(mám ale taký pocit z toho čo som videl, že trochu zbytočne preceňuje AAxx - vždy vyhrotené do allinu preflop alebo na flope - možno sa to tak má hrať - neviem, ale prehrával to proti nižším párom neskutočne často...aj keď je to omaha zdalo sa mi to dosť sick...) whatever GL gambler
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.