ME miniFTOPS - igor "demon" panak

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: ME miniFTOPS - igor "demon" panak

Odoslaťod 7castle 28 Apr 2011 00:49

kimono napísal:vsetci to vidime rovnako ze mal v momente dat zahranicie, kurvy a plaz

JJ presne, myslim ze vsetci to hrame len preto aby sme si mohli konecne nejaku kurvu zaplatit

Za tento príspevok od 7castle poďakovali :
Bimbambom
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod kimono 28 Apr 2011 01:39

7castle napísal:
kimono napísal:vsetci to vidime rovnako ze mal v momente dat zahranicie, kurvy a plaz

JJ presne, myslim ze vsetci to hrame len preto aby sme si mohli konecne nejaku kurvu zaplatit

sorry castle nepochopili sme sa !!! u mna slovo KURVA=ZENA a ne prostitutka , asi kvoli slovam (BITCH a WHORE) ale som rad ze to nehras preto aby si chodil frcat do bordelu (aj tak je to tam sama spata v poslednej dobe si uz ani neviem vybrat fuj :D :D :D ) a tu mas este 2 bomby za mudrovanie :x
kimono

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod hegides 28 Apr 2011 02:20

...

moron.jpg
moron.jpg (30.23 ) Zobrazená 5094 krát
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Re: ME miniFTOPS - igor

Odoslaťod sry4that 28 Apr 2011 04:11

kimono napísal:..

what a ### :evil:

Edit:
Este raz a dostanes vychovny ban
Mod

Edit:
Daj dva :P
Naposledy upravil sry4that dňa 28 Apr 2011 21:57, celkovo upravené 2 krát.
sry4that

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 38 krát/7 krát

Odoslaťod Horsey7 28 Apr 2011 08:30

myslim, ze je to tu zrele na lock..nazory boli vyjadrene a invektivy na forum nepatria
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod janko 28 Apr 2011 13:47

7castle napísal:

Uplne by mi stačilo keby som si z pokru hypoteku vyplatil :D
janko

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod iggbud 30 Apr 2011 07:48

maroshluchy napísal:včera som sledoval jednu jeho session a chalan dostával neuveriteľnú kašu - až mi ho bolo chvíľami ľúto aké spoty dokázal prehrať...(mám ale taký pocit z toho čo som videl, že trochu zbytočne preceňuje AAxx - vždy vyhrotené do allinu preflop alebo na flope - možno sa to tak má hrať - neviem, ale prehrával to proti nižším párom neskutočne často...aj keď je to omaha zdalo sa mi to dosť sick...) whatever GL gambler :)

Velmi spravny postreh...kazdemu texas holdem playerovi sa rozbucha srdce, ked dostane v omahe AAxx...
iggbud

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod WolfiKxx 30 Apr 2011 11:17

mohol by radsej skusit holdem nez omahu ;)
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod tomiG 30 Apr 2011 12:01

ja len neviem aku motivaciu budemat na hranie mtt turnajov po takomto vykone ked tie peniaze oplieska na CG skoda slovensko mohlo mat dalsieho skveleho hraca co mohol nieco dosiahnut aj na svetovych turnajoch ved ta vyhra bol 30BI na main event WSOP!!!!a hlavne nebal sa ich pouzit co je dolezite ale takto?ja som este nepocul o hracovi ktory vyhral velke prachy na cash game a potom ich vsetky prehral na mtt ale naopak je tych pripadov velmi velmi vela dufam ze aj tento pripad bude sluzit nam vsetkym ako velke ponaucenie.
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 30 Apr 2011 12:19

Dostupna statistika podla jednej herne hovori nasledovne:
85% hracov, ktori trafia turnaj do 3.miesta s BI mensim ako 100$, pricom sa ich vyhra pohybuje vysoko nad urovnou ich momentalneho BR {neviem, ako to tam presne pisali...}, sa okamzite presunie na cash stoly s vysokymi limitmi a behom 1-12 tyzdnov vsetko prehraju. 10% zacne hravat turnaje vysoko nad ich BR a len 5% cashoutne vacsinu penazi. Z toho vyplyva, ze peniaze vyhrate pokrom su peniaze len vtedy, ked ich fyzicky drzite v ruke, inac su to len cisla na obrazovke.........Demon vlastne len potvrdil statistiku.
KKpokerkingKK

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!