Vyzva - menej SS, viac forum postov

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Vyzva - menej SS, viac forum postov

Odoslaťod palo1973 27 Apr 2011 08:59

V poslednej dobe dostavam castejsie spravy takehoto typu:

Kód: Vybrať všetko
don
Odoslané o: Po Apr 25, 2011 10:13 pm   
Od:    
Komu: palo1973

zdravim, docital som sa uz ani neviem kde, ze hravas DON-y...zahral som si par fifty50 na PS a celkom sa mi to zalubilo, pride mi to dost lahke na tych najnizsich limitoch a lubi sa mi aj to taktizovanie, spolupraca pri vyradovani a tak...jednoducho ma to teraz chytilo, tak som rozmyslal, ze sa tomu zacnem trosku hlbsie venovat...ty mi prides z tohto fora v tejto hre asi najviac zbehli, resp. najskusenejsi   tak by som ta chcel poprosit o nejake tipy do zaciatku...hlavne aku hernu si vybrat, mozno nejake dobre clanky ak o nejakych vies alebo aj knihy...pozeral som aj video od Trudoya, takze to ma trosku zaviedlo do tych zakladnych urovni, ale chcel by som sa samozrejme zdokonalovat...

za kazdu radu, tip, trik, informaciu, ci ako to mam nazvat vopred dakujem...   

S pozdravom

alebo

Kód: Vybrať všetko
RADA
Odoslané o: St Apr 27, 2011 9:24 am   
Od:
Komu: palo1973

Cauko na fore som sa docital ze hravas dony....tiez ich hravam i ked som len v zaciatkoch hravam 1$ 6max dony na Bwine a rad by som skusil inu hernu....pozeral som na FTP ale tam ich nemaju vobec a na PS maju len full.....poprosil by som ta ci by si mi neporadil hernu ktora je dobra na dony.....Vopred dakujem za pripadnu odpoved

Ako je to v poriadku,je to napisane slusne atd,napriek tomu vas poprosim aby ste pripadne otazky adresovali na forum do prislusnej sekcie,kde vam ja pripadne ini urcite radi odpovedia,neberte to osobne,ale naozaj nemam cas si s kazdym jednym vymienat sukromne spravy...........

EDIT by dzejkej: pridane code bloky -> trosku prehladnejsie, tiez doplneny predmet temy :)

Za tento príspevok od palo1973 poďakovali :
dzejkej
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Re: Vyzva

Odoslaťod dzejkej 27 Apr 2011 09:15

Zdielam tento nazor s Tebou. Tiez usmernujem pisatelov SS casto na forum a obcas sa ku mne dostanu naozaj zaujimave SS - ziadost o rozbor ruk, hesla na freerolly, otazky k HEM, k herniam, na ktorych som nehral a podobne :o .
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Re: Vyzva - menej SS, viac forum postov

Odoslaťod palo1973 27 Apr 2011 09:21

diky JK,kazdy vie,ze ked mozem tak pomozem,ale formou ss sa mi to zda take nasilne...na niektorych forach je to dokonca proti pravidlam
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Chlpo1989 27 Apr 2011 09:26

Tiez sa stretavam s podobnymi SS :) Preco mu nejde rakeback tam a tam, ci je lepsie vybrat si pacifik alebo FT... :P
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod MiskoKvo 27 Apr 2011 09:30

mne nik nepise :( ani na pokeci, ani na facebooku, icq a skype som uz vymazal :o :ROFL:
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod tucniak 27 Apr 2011 10:06

ani mne, to mate zato ze posobite tak milo a prijemne :vlade:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod hessik 27 Apr 2011 10:25

musim sa zaregistrovat na nejake zenske forum nech mi cajky pisu SS :D

Ale k veci.....niekedy ked hladam na nejaku moju otazku odpoved tak je niekedy dost tazko sa k nej prepracovat....napr dajte si do vyhladavania tu na fore DON a najde vam to len vety vytrhnute s diskusii ktore dost casto Vam moc nepomozu.....ale niekedy sa potranie vyplati a popri tom sa dozviem kopu inych veci :good: .....ako sa povie trpezlivost :Rose:
Ale nebolo by naskodu ak by admin vytvoril hlavne sekcie typu MTT, SNG,HU atd....tusim ze pre cash game je to uz vytvorene....kde by podla potreby boli smerovane otazky a odpovede a nezapadli by za tyzden na 5-6 stranu kam sa malo ludi ak nieco hlada preklika.........ci??????
hessik

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 27 Apr 2011 10:32

hessik napísal:kde by podla potreby boli smerovane otazky a odpovede a nezapadli by za tyzden na 5-6 stranu kam sa malo ludi ak nieco hlada preklika.........ci??????

Uz sa na tom pracuje ;)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!