- Kód: Vybrať všetko
don
Odoslané o: Po Apr 25, 2011 10:13 pm
Od:
Komu: palo1973
zdravim, docital som sa uz ani neviem kde, ze hravas DON-y...zahral som si par fifty50 na PS a celkom sa mi to zalubilo, pride mi to dost lahke na tych najnizsich limitoch a lubi sa mi aj to taktizovanie, spolupraca pri vyradovani a tak...jednoducho ma to teraz chytilo, tak som rozmyslal, ze sa tomu zacnem trosku hlbsie venovat...ty mi prides z tohto fora v tejto hre asi najviac zbehli, resp. najskusenejsi tak by som ta chcel poprosit o nejake tipy do zaciatku...hlavne aku hernu si vybrat, mozno nejake dobre clanky ak o nejakych vies alebo aj knihy...pozeral som aj video od Trudoya, takze to ma trosku zaviedlo do tych zakladnych urovni, ale chcel by som sa samozrejme zdokonalovat...
za kazdu radu, tip, trik, informaciu, ci ako to mam nazvat vopred dakujem...
S pozdravom
alebo
- Kód: Vybrať všetko
RADA
Odoslané o: St Apr 27, 2011 9:24 am
Od:
Komu: palo1973
Cauko na fore som sa docital ze hravas dony....tiez ich hravam i ked som len v zaciatkoch hravam 1$ 6max dony na Bwine a rad by som skusil inu hernu....pozeral som na FTP ale tam ich nemaju vobec a na PS maju len full.....poprosil by som ta ci by si mi neporadil hernu ktora je dobra na dony.....Vopred dakujem za pripadnu odpoved
Ako je to v poriadku,je to napisane slusne atd,napriek tomu vas poprosim aby ste pripadne otazky adresovali na forum do prislusnej sekcie,kde vam ja pripadne ini urcite radi odpovedia,neberte to osobne,ale naozaj nemam cas si s kazdym jednym vymienat sukromne spravy...........
EDIT by dzejkej: pridane code bloky -> trosku prehladnejsie, tiez doplneny predmet temy