ME miniFTOPS - igor "demon" panak
Re: ME miniFTOPS - igor "demon" panak
Ja len neviem, ci ma daky hlbsi vyznam to rozoberat, nakolko veci to nezmeni uz ani keby sa vratil na svoje, odgembluje to znova.
No uvidime, ako to zvladne jeho ego a psychika.
Urcite by mal byt odstrasujucim prikladom nakladania s peniazmi
No uvidime, ako to zvladne jeho ego a psychika.
Urcite by mal byt odstrasujucim prikladom nakladania s peniazmi
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Ivo napísal:....
ja si myslim, ze je celkom pochopitelne, ze to ludia riesia, ked niekto za mesiac odgambli najvacsiu trefu v historii slovenskeho pokru, je celkom logicke, ze sa o tom bude rozpravat/pisat, takisto ako sa pisalo o tom ked trafil ten turnaj
a ten argument, ze su to jeho peniaze (teda boli, teraz uz zase nie su) ? jasne, vsak kazdy gambler prehrava svoje peniaze, v horsich pripadoch tie pozicane
to, ze nema skill na beatovanie tej hry mohol zistit aj na 5/10 PLO kde by sa mozno po prehrati 100k spamatal
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Som zvedavy, ci vsetky tieto posty cita aj demon. Mozno sa doma udrbava smiechom. Na jakeho certa tu riesite niekoho love, vsak keby mal aj 5 melonov a predrbal za noc na 1000/2000, tak to je len jeho vec. Kazde cudo trva 3 dni, tak dufam, ze to coskoro skonci.
lets go, slovakia hockey team
- KKpokerkingKK
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
KKpokerkingKK napísal:Som zvedavy, ci vsetky tieto posty cita aj demon. Mozno sa doma udrbava smiechom. Na jakeho certa tu riesite niekoho love, vsak keby mal aj 5 melonov a predrbal za noc na 1000/2000, tak to je len jeho vec. Kazde cudo trva 3 dni, tak dufam, ze to coskoro skonci.
Úprimne nerozumiem takýmto postom.
Tak, ako sa ľudia bavia, kto vyhral posledné EPT, koľko minulý týždeň prehral Isildur, či je Negreanu naozaj taká fish, koľko kusov oblečenia so svojim priezviskom na chrbte vlastní Palovič alebo ako vyšli Bendíkovi čiaročky, tak isto sa bavia aj o tom, ako sa relatívne známemu Slovákovi (práve o to viac) podarilo hitnúť rekordný turnaj s life-changing výhrou a následne ju pred*bať ako degenerate roka.
Aj o chlapovi čo vyhral ten Starsovský rekordný turnaj so 140k ľuďmi a následne to všetko prehral cez noc sa veľa rozprávalo, čo je na tom také prekvapivé, že sa tak deje aj teraz? Obzvlášť, keď sa jedná o pravdepodobne najzaujímavejšiu story v histórií slovenského a možno aj československého pokru.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
uz sa tesim az si to tu precita nejaky mongoloid z noveho casu a spravi z toho dvojstranku ktorej bude dominovat obrovska fotka ovocnickoveho automatu, v stlpceku napravo bude "nazor psychologa" a titulka bude nieco v zmysle XY Z BRATISLAVY SI PREGAMBLOVAL ZIVOTNE USPORY ZA 2 NOCI
- Za tento príspevok od marjan556 poďakovali :
- Pethy-Kriwcz
-
marjan556 - Príspevky: 292
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/30 krát
neviem ako moze niekto napisat ze vyhrat takyto turnaj nie je luck? ved aj keby mal niekto kazdu hand AA , tak taky velky turnaj nemusi vyhrat ani na stí pokus... ved vyhrat co i len 10 coin flipov je sanca 1:1024 , a urcite ich musel vyhrat viac....vyhrat 1 turnaj je luck, byt v pluse po 10 000 turajoch je skill... uvidime ci to chlapik dokaze. (ved uz vyhrat 1-table sng prve miesto z 9 ludi je v danom momente viac o lucku a nacasovani kariet ako o skille -napr ty mas AA ked super ma KK atd, a nie ked vezmes do uvahy 45 000 ludi....)
Naposledy upravil goldman2 dňa 27 Apr 2011 19:20, celkovo upravené 1 krát.
- goldman2
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
fakt ani na 100 pokus? kokos
-
marjan556 - Príspevky: 292
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/30 krát
sledujem to 5 stolov 25/50 dokopy momentalne nejakych 40000 som zvedavy ako dopadne. Zatial ho to celkom triafa river drzi.
- janko
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
Velke poty zo vcera:
1. Hral na 3 stoloch, postupne sa odhlasoval a ostal len na 1 stole, kde ma 10k. Som myslel, ze konci, zapise nejaky zisk, ale hral dalej.
2. Vyhraval vela malych potov, barrelovanim a stabovanim, ale lubi sa aj stacknut preflop a ked to spravil a aj bol favorit na flope, vacsinou prehral.
3. Prehral AAxx (plus nut flushdraw na flope) do KKxx (quads na turne) a zacal tiltovat.
4. Prehral dalsie AAxx proti J789
5. s AK43 odvazne check/calloval 3 barrely na 7JA24 a vyhral 4k na 2 pary. To sa mi pacilo.
Po tomto sa z CAP 2000 stolov presunul na deep stoly bez ombedzenia allinu/
6. Stackol sa s 89QJ na 284r flope. ?!?
7. dorovnal 4bet s A763 double suited a zvysok stacku dal na flope 7QT proti 2 hracom a trafil ho lucky river na sidepot aspon.
8. Staboval flush possible board 2 barrely (3k lost) kde mal len par AA.
9. Ked som ho vypinal, tak pustil 6K stack proti 2 hracom s AKsTJ zvysok stacku isiel na 8Q3 flope bez draws.
10. takto podobne to hraju aj dlhorocni HS hraci, na rozdiel od nich, ale demon :
A. po zopar suckoutoch je v tilte a nehra A-game.
B. nema na to roll, aby prezil downswing (cize skor ci neskor ho zozeru, aj keby hral lepsie ako oni - co je otazne).
1. Hral na 3 stoloch, postupne sa odhlasoval a ostal len na 1 stole, kde ma 10k. Som myslel, ze konci, zapise nejaky zisk, ale hral dalej.
2. Vyhraval vela malych potov, barrelovanim a stabovanim, ale lubi sa aj stacknut preflop a ked to spravil a aj bol favorit na flope, vacsinou prehral.
3. Prehral AAxx (plus nut flushdraw na flope) do KKxx (quads na turne) a zacal tiltovat.
4. Prehral dalsie AAxx proti J789
5. s AK43 odvazne check/calloval 3 barrely na 7JA24 a vyhral 4k na 2 pary. To sa mi pacilo.
Po tomto sa z CAP 2000 stolov presunul na deep stoly bez ombedzenia allinu/
6. Stackol sa s 89QJ na 284r flope. ?!?
7. dorovnal 4bet s A763 double suited a zvysok stacku dal na flope 7QT proti 2 hracom a trafil ho lucky river na sidepot aspon.
8. Staboval flush possible board 2 barrely (3k lost) kde mal len par AA.
9. Ked som ho vypinal, tak pustil 6K stack proti 2 hracom s AKsTJ zvysok stacku isiel na 8Q3 flope bez draws.
10. takto podobne to hraju aj dlhorocni HS hraci, na rozdiel od nich, ale demon :
A. po zopar suckoutoch je v tilte a nehra A-game.
B. nema na to roll, aby prezil downswing (cize skor ci neskor ho zozeru, aj keby hral lepsie ako oni - co je otazne).
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
goldman2 napísal:neviem ako moze niekto napisat ze vyhrat takyto turnaj nie je luck? ved aj keby mal niekto kazdu hand AA , tak taky velky turnaj nemusi vyhrat ani na stí pokus... ved vyhrat co i len 10 coin flipov je sanca 1:1024 , a urcite ich musel vyhrat viac....vyhrat 1 turnaj je luck, byt v pluse po 10 000 turajoch je skill... uvidime ci to chlapik dokaze. (ved uz vyhrat 1-table sng prve miesto z 9 ludi je v danom momente viac o lucku a nacasovani kariet ako o skille -napr ty mas AA ked super ma KK atd, a nie ked vezmes do uvahy 45 000 ludi....)
velmi mudry clovek toto pisal. o tom LUCKu )...no a co sa tyka šulina Demona,fakt neviem co cakal s takymto bucharskym nickom , vsetci to vidime rovnako ze mal v momente dat zahranicie, kurvy a plaz ale chlapec sa rozhodol takto a pripomina mi chamtiveho cloveka co chce len viac a viac , alebo presne ako niekto pisal czuraka co chodi buchat ruletu a nevie sa zastavit.
- kimono
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.